77

Анонимен

преди 1 година

България трябва да спре да продава ток и въглища на Сърбия. Турски поток се затваря, докато ултрасът Вучич, започне да се държи прилично.

76

Анонимен

преди 1 година

Сърбия е страна от третия свят, извън ЕС. Заради откритото й пренебрежение към политиката на Брюксел, ЕП изгласува да бъде замразен предприсъединителния процес със Сърбия, поради отказа й, да въведе санкции срещу Русия. Загуби война, в която бе агресор, през 90-те на миналия век. Затова неможе да се сравнява с България. Белград да си знае мястото, да положи усилия и възприеме европейските норми, иначе няма да получава повече пари от ЕС и достъп до европейските пазари.

75

УМЕН

преди 1 година

Дълга статия,ненужна, глупава измислена. Става единствено за повод да теглиш една каруцарска на тапира Вучич.

74

Анонимен

преди 1 година

ВУЧУ НЕ СЕ Е-БА-ВАЙ ТИ И ЗАПАДНИТЕ ПОКРАЙНИНИ ВЪРНИ!!!

73

Анонимен

преди 1 година

ВУЧУ НЕ СЕ *** ТИ И ЗАПАДНИТЕ ПОКРАЙНИНИ ВЪРНИ!!!

72

Анонимен

преди 1 година

Хърватите му спрели нефта той за нас се хванал..... България е част от ЕС, не всичко ни е ок, но за сега скачаме със стадото.

71

ВЪХ

преди 1 година

КОПЕЙКА С ОЧИЛА

70

Аеца

преди 1 година

За някъв евтин ток питахте на скоро? Еми свърши тока, и в склада няма.

69

!

преди 1 година

Арогантен и неуважителен. Хич не ме интересува дали мрънка или не. Г-н Никой!

68

Анонимен

преди 1 година

Сте не разбрале! Друже Вучич, повече го е яд, че България не е санкционирана от колкото това, че Сърбия е санкционирана.

67

Българин

преди 1 година

Да отива да се оплаква в кремъл...хохохохо...то само с поклони не става...требе и характер!!!

66

Право куме у очи

преди 1 година

Сърбия е наказана с недоразумението Вучич!

65

Слава на Царя

преди 1 година

Югославски тъ,панар... България винаги ще е над Сърбия по-всички показатели!

64

Анонимен

преди 1 година

Не бе Вучко (да се чете с К вместо В) пpocта, не сме ви ние виновни. Преди едни 20 и няколко години докато се разпадаше Югославия вие се "заяждахте" с Хърватска. Е сега им е паднало да ви натрият носовете в *** което изакахте тогава. Както се прави с кучетата когато не слушат. Кажи бау Вучко недна!

63

Анонимен

преди 1 година

А значи да рекетираш целия трафик от хора и стоки от/към Балканите и Турция, да се слагаш на Русия за пари, за да правиш мръсно на ЕС не е привилегировано, така ли?

62

Smurff

преди 1 година

Откъде на къде Европейския съюз, който нае /тези бивши усташи/ за да свършат мръсната работа ще налага волята си на страна, която е извън Еврозоната. Това е голям шамар за "въртигъзеца" Вучич, който нема честта и доблестта да застане плътно до Москва и да докара руски войски на сръбска земя които да пазят суверенитета му. Като през това време от тегли официално кандидатурата на Сърбия . . .за членство в Европейския съюз ! https://disk.yandex.ru/i/XIT2sIV66lTHjQ

61

Българин

преди 1 година

Добре, че този път сме на страната на цивилизованите държави, щото иначе сега щяхме да сме като сърбите-натикани в ъгъла от Запада.

60

Анонимен

преди 1 година

Откъде им идва петрола на Сърбия от Русия,че минава през Хърватия що решила да им го спре понеже тръбата на този Адриатически петролопровод минавала откъде ли не,че още през тях и заедно с предните по трасето на тръбопровода през които минавал предложили за нея като за последна дистанция от трасето преди да влезе в Сърбия да им спрат петрола към нефтопреработвателният им завод за преработка на компонентите до горивни материали и за промишленоста заради санкции към Русия,а те сетили за България.

59

Анонимен

преди 1 година

Псе...

58

Анонимен

преди 1 година

До 59 Кънчо"В речта си на Общото събрание на ООН в Ню Йорк в края на миналия месец Вучич"))))))Снимката е от преди 14 дни и там говори за Босна, Косово и прочие, няма и дума България и Лукойл, понеже изказването за петрола е от вчера.Редакторите решили да правят тюрлю-гювеч от новини свързани с Вучич и Сърбия!