49

323

преди 1 година

Пропуснали са че е бил таксиджия в Ленинград. Явно от всичко което е би му е останал манталитета на дребен агент и таскиджия

48

Анонимен

преди 1 година

"Алчността на запада." -----Пак някакъв paшoфилски опорки хвърлени без покритие и обосновка. "Алчността" на Запада ли е виновна за окаяното състояние на руската армия? Вижте колко руски олигарха има - откъде са им милионите?

47

до лъжец номер 46

преди 1 година

Победителят в тази война е Русия, турция е разгромена и напуска Балканите не след дълго, а ти си най-обикновен лъжец. Историята се знае от всички.

46

Русомраз

преди 1 година

До 59 - Ела да се разправиш с мен въшкap! :))) Ще те сгъна като дърводелски метър...

45

Анонимен

преди 1 година

Целият свят с нетърпение очаква НОВИНАТА за обесването на ПУТИН на Червения площад !!! Скоро....

44

Точ

преди 1 година

Все Не так, ребята!!!

43

Анонимен

преди 1 година

"Толкова е велик, че иска да ни завладее и да ни направи бедни и страдащи като всички руснаци"______В момента сме богати и щастливи?

42

Путин

преди 1 година

...ще завърши като Лаврентий Берия. Ако не предпочете като Хитлер1.

41

Анонимен

преди 1 година

Алчността на запада. В началото на първия си мандат Путин беше отворен към света и търсеше диалог с всички. Постепенно стигнахме дотук а те ми обясняват, че бил луд.

40

Велик Най-Великият

преди 1 година

Лидер на 21 век! особено сравнен с Алцхаймер Джо!!

39

Анонимен

преди 1 година

Русия е най-големия износител и пoтpeбител на хepoин в света - после жyжилин тръгнал да нарича политиците в Киев "шaйка нapкoмани"

38

Само един факт

преди 1 година

Руските фашисти забраниха българския език и затвориха всички български училища в окупираните територии !Това ли искате *** на монголските роби?

37

БЪЛГАРИН

преди 1 година

ИНТЕРЕСНО,В КОЕ УЧИЛИЩЕ Е ПРЕПОДАВАЛ ВАСИЛ ЛЕВСКИ??? ТИ СИ ЕДИН ОБИКНОВЕН,РУСКИ БОТ!

36

Българин

преди 1 година

Бедни ни направиха американците, елате да видите училището в което е преподавал Васил Левски в какво състояние е, поругахте паметниците ни. Искахте да издигнете паметник на Сюлеиман паша под Шипка. Сега затворихте Шипка за ремонт, внимавайте как ремонтирате за да няма посля разплакани евроатлантици. Гледаме всичко, много внимаваите

35

Анонимен

преди 1 година

Толкова е велик, че иска да ни завладее и да ни направи бедни и страдащи като всички руснаци, ами не мерси нека да си стои при тях.

34

Анонимен

преди 1 година

Украйна разпола с една малка част модерна западна техника, руснаците нямат пари за каски и бронежилетки, но "ако искали" щели да направят не знам какво си в Украйна - мислиш че не искат ли?

33

Българин

преди 1 година

След Санстефанският мирен договор, Русия плаща тонове злато на Турция репарации, за да има Българска държава. Слава на Русия! Да живее Владинир Путин! Още сте живи в сърцето на България! Честит празник и поклон!

32

хммм

преди 1 година

Украйна няма какво да печели бе ***. Ще има да плаща дългове още 100г. които никога няма да плати, войните в последните 50г. се водят за пари и влияние, нищо друго. А Русия ще постигне каквото иска там колкото и запада да се меси. Ако са искали смърт руснаците за 1 седмица нямаше да оставят права сргада в Украйна. Това че разни медии в България се мислят за западни и драскат врели-некипели не променя нищо, само мисленето на разни овце като теб които и без това НЯМАТ ЗНАЧЕНИЕ за света.

31

Български син

преди 1 година

Поклон пред великия Руски политик Владимир Путин. За мен е чест че живея във време, за да видя такъв велик управник като Владимир Путин.

30

Анонимен

преди 1 година

С празником!Жив и здрав бате .