69

Анонимен

преди 1 година

Да не е умрял, не дай си боже? Би било наистина кофти, преди да е понесъл срама си в пълна степен.

68

Анонимен

преди 1 година

До анонимен 87 "путин вдигна духа на руския народ" Личи си. С повдигнат дух задръстват ГКППтата в опит да избягат от "рая" на Путин.

67

пРАВОПИС

преди 1 година

Е, щом отбеляДва...

66

Анонимен

преди 1 година

До Не фен на Путин. Интересуват ни, как да не ни интересуват? Всички ще искат да знаят как се е пръкнал Хитлер на 21ви век.

65

Анонимен

преди 1 година

До Мира Най обикновен гоп от улиците на Ленинград. :))))

64

Не фен на Путин.

преди 1 година

"Кои са ключовите моменти от живота на Путин, които го изградиха като лидер?"-- Нас такива подробности за Путин не ни интересуват! Като членове на ЕС и НАТО по-скоро ни интересува Кои са ключовите моменти от живота на Байдън,Урсула, Борел, Столтенберг, Клаус Шваб, Сорос....които ги изградиха като наши любими лидери?

63

Мое мнение

преди 1 година

Истинската война е дали изобщо ще има дори една Независима Държава след Путин......за сега САЩ,Русия а и други покриват критерия за Независими Държави но няма нито една държава от Евросъюза която да отговаря на критерия Независимост...........Да възхваляваме ЧЕ ИМАМЕ ПАРИ защото сме Холандската или Английската Източноиндийска бизнес компания е глупост......В крайна сметка пътят на Евросъюза от Косово до налагане на тиранията на червения диктатор Енвер Ходжа е неизбежен.....А случаен ли е тоя път

62

Мира

преди 1 година

Изключителен мъж!

61

Анонимен

преди 1 година

Освен природните ресурси... в Русия няма нищо друго с което да се гордеят руснаците, а този И З Р О Д на снимката е подигравка с еволюцията на човешкия род... В 21ви век да започне война и да погуби в нея над 50 хиляди руснаци, това може да бъде направено само от отявлен русоФоб.

60

Анонимен

преди 1 година

До Мдаа Дааа "Способния у умен" Путин нападна мирна суверенна държава, като преди това вкара военни да я дестабилизират отвътре. Личи си, че караш по листчето, но това няма да помогне на окупатора. Иронията е, че "страхливия" Запад разчита на силата си, а "смелия" Джуджак подписва безмислени хартийки докато го млатят на фронта :))))

59

Мдаа Дааа

преди 1 година

Еееех ако на запад имаше поне един способен и умен политик с Toпки, както Путин, то светът щеше да е рай, щеше да има мир и разбирателство между народите за много години напред!!! А то брате на запад само ckлерози, жeHдъpи които ... обръгнати от вроден страх и безсилие стават злобни и агресивни!!!!В Европа и света има дефицит на качествени управляващи. Една велика държава като САЩ се управлява от демент. Канада от потомствен министър председател дето ходи по гей партита. Франция от лице което в медицината би определено като геронтофил. Във Великобритания беше един клоун, който дори не м

58

Две неща

преди 1 година

Два са ключовите моменти: изразстването му като уличен бандит по улиците на Ленинград и 2) влизането му в КГБ, олизаетворявайки връзката между репресивния апарат и уличния бандитизъм. Комбинацията от тези две неща го оформят като човек и "лидер".

57

Ключовите моменти от

преди 1 година

Живота на един луд диктатор !

56

РУСКО ПОЗОРИЩЕ

преди 1 година

ПУТИН НАПРАВИ КАДИРОВ,КОЙТО НИКОГА НЕ Е ХОДИЛ НА УЧИЛИЩЕ,ГЕНЕРАЛ НА РОССГВАРДИЯ !

55

Анонимен

преди 1 година

A най-опасното от всичко е че Путин май не осъзнава какво прави. Дотука затри десетки хиляди руснаци, изгони стотици хиляди от Русия, икономически срина държавата, тепърва ще трябва да плащат репарации на Украйна, изолирани са от почти целия свят, пазара им за газ и петрол в Европа е на път да изчезне, а той дори продължава с неговите мобилизации и глyпocти

54

Нео

преди 1 година

Достатъчно е само едно - възпитаник е на КГБ, което по нищо не се различава от Гестапо!

53

Анонимен

преди 1 година

Най-ключовият момент от живота на Путин е геополитическата катастрофа до която докара Русия. Кагастрофата на СССР е безобидна детска игра в сравнение с кървавата днешна катастрофа на Русия, чийто единствен автор се нарича Владимир Путин.

52

Много ви моля

преди 1 година

Намерете си един свестен преводач или поне човек, който може да говори или да пише на български!

51

Анатема

преди 1 година

Антихристът Путин осми месец пали и граби православни земи!Да гори в Гейената ВоВеки !Аматема!

50

Анонимен

преди 1 година

ЦЯЛ ЖИВОТ ТОЗИ СЕ ОПИТВА ДА ГЕПИ НЕЩО ОТ СЪСЕДИТЕ СИ! ГРУЗИЯ,КАЗАХСТАН,УКРАЙНА,ЧЕЧНЯ И Т.Н. НО СИ НАМЕРИ МАЙСТОРА !!!