8

КНК

преди 15 години

Как пък тия от ЕС един път не казаха,че Костов и неговото правителство са крадливи и корумпирани,а му дадоха 1 милиард евро и договориха още 5 млиарда за следващите 3 години.Заради тях ,сигурно червените мафиоти,мутрите и Симеончо,се нахвърлиха върху него и неговото управление,Да ГУШНАТ ТЕЗИ ПАРИЦИ И ЗАДАВАЩИТЕ СЕ ОЩЕ СЛЕД ПРИСЪЕДИНЯВАНЕТО КЪМ ЕС.МОЖЕ БИ ПАК ТРЯБВА ДА УПРАВЛЯВА ТОЗИ "КРАДЛИВ" ИВАН КОСТОВ ЗА ДА СЕ ХАРЧАТ ПАРИТЕ ПО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ И ОТ КОГОТО ТРЯБВА.ОКАЗА СЕ ВЪНШНШЯ СВЯТ ИМА ДОВЕРИЕ САМО НА НЕГО ОТ ПОЛИТИЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ.

7

преди 15 години

Причината не е в парите. Всички служители, работещи в звената за усвояване на еврофондове, получават двойни заплати плюс премии на всяко тримесечие (ДМС). Така един главен експерт например си докарва около 1500 лв. на месец. Не твърдя, че е много, но все пак за заетостта на държавната службица......Да не говорим и че щата им е раздут невероятно. Ако съкратят 2/3 от персонала могат и да им увеличат заплатите, а и съм убеден, че работата ще потръгне.

6

Анонимен следовател

преди 15 години

Колко сте прости, че ако няма келипир, кой ще работи в ползу на народа за 400-500 лева бе умници. Нали затова като дойдат избори, политиците и кандидат политиците полудяват да обикалят и лъжат народа. Като вземат властта забравят всичко и започва голямото лапане. Сега ще откриваме топлата вода. Та и съдиите, намерили в дома на онази кака от Варна 100 000 лева и половин кило злато. Смях в залата... Това е капка в морето и сега ще излезе чиста като вода от връх Мусала, ако Симеончо не се е изпикал и в него...Анадъм но.

5

преди 15 години

точно така а сега да доидат от ЕС да проверят имотите на всички чиновници и родата им работили в тези структури и ще видите какво става. Според мен ЕС трябва да си вземе немедлено всички пари които има в България защото със сигурност и те ще бъдат откраднати.

4

Rosen

преди 15 години

Слагам само един цитат, който ми говори много, но явно от Днес.бг не го считат за важен:"Много малко съдилища изпълняват изискванията на закона за съдебната власт да публикуват решенията си. Има загриженост дали магистратите са достатъчно подготвени да прилагат новия ГПК."

3

многознайко

преди 15 години

най-сетне!Най-сетне!Отдавна трябваше да стане.Да спрат,всичките пари за България да спрат!Нито една стотинка да не ни дават!така трябва

2

самотно

преди 15 години

я вижте какво напудреничко, дезодорираничко , сладникавичко ,лакираничко съобщенийце ни е пуснал днес бг

1

всезнайко

преди 15 години

ПЕТЪР МИХАЙЛОВ БИВШ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОКЪРЖЕН СЪД - ПЕРНИК И БИВШАТА ОКЪРЖНА ПРОКУРОРКА РАДКА ПЕТРОВА ДА БЪДАТ ПРОВЕРЕНИ ОТ ДАНС КАКВИ СА ГИ ВЪРШИЛИ ЗА ДА СИ РАЗИГРАВА КОНЯ ПЕРНШКИЯТ БИЗНЕСМЕН ЛЮДМИЛ СТОЙКОВ ? СПИРАНИ ЛИ СА БИЛИ НАКАЗАТЕЛНИ ПРОИЗВОДСТВА ПРОТИВ НЕГО И НЕГОВИ ФИРМИ ??! АКО СА СПИРАНИ НА КАКВО ОСНОВАНИЕ ! НЕ ОНЕВИНЯВАМ ПРЕЗИДЕНТА , НО НЕКА НЕ ВИНИМЕ САМО НЕГО !