91

Анонимен

преди 1 година

Русофобите са на власт и лайковете вървят с коментарите. Русофилите губят войната а пък искат и лайкове да слагат. Е няма как да стане...

90

Анонимен

преди 1 година

Къде отиде калеко алеко с правилното мнение и политкоректния коментар.

89

Анонимен

преди 1 година

Аз имам три устройства. компютър , таблет и телефон. От моите устройства лайковете не се хващат. Факт. И до утре да ми слагате минуси. ...

88

Анонимен

преди 1 година

До Ами ами минус за теб понеже не ми се хваща....

87

Анонимен

преди 1 година

До До 97 аз искам да ти сложа пррост минус и не мога ти за какво право говориш бе. Обаче на русофобите явно системата на лайковете работи и те дори не искат да знаят че на русофилите е отнемано това право...

86

Ami

преди 1 година

Да се сблъскат наистина русия и САЩ и да се заличат. Останалите искаме да си живеем спокойно.

85

Striker

преди 1 година

Олее, начи памагите щото украинците ни бият с вашите оръжия и ни пречат да завземем Украйна, а? На'ш кога, тавариши мужикистанци, хехехе!

84

Анонимен

преди 1 година

До До 97/99 "Приеме чее така, дори и да не ти харесва! Нарича се свобода на мнението и медиите!" РАзбираш ли иронията на това, привърженик на тоя, който смачка всякаква свобода на меннието и медиите, да се позовава на въпросната свобода? Това е ЛИЦЕМЕРИ, защото ТИ не вярваш във "свободата на мнението и медиите".

83

До 97

преди 1 година

Няма какво да защитава! Живееме уж в демокрация и даже Боби има право на мнение!Приеме чее така, дори и да не ти харесва! Нарича се свобода на мнението и медиите!И никой не го пращат в Русия, ако изразява различно от твоето мнение! Това и негово право!!

82

До Боби

преди 1 година

ЕС и Нато са същото! два инструмента на САЩ..почти всички държави в ЕС са и в Нато..ЕС е икономическият клон за санкционни войни на Нато и за това ще се разпадне да..

81

Анонимен

преди 1 година

До Боби "Благодаря но съм доволен от Българското си гражданство." Тук приказката беше за това, че си застъпник за руския мир, а той сега е под "екзестенциална заплаха" както се изразява твоя гуру - военопрестъпника Путин. Няма ли да защитиш дългогодишните си писания тук (а вероятно и не само). Сега е момента.

80

До Чоката

преди 1 година

!диот..такъв сблъсък ще е ядрен, и то точно в Европа..а дано оцелееш и се мъчиш в адрената зима глад и стед след това, като се радваш толко много!!!

79

Анонимен

преди 1 година

Вижте нашата страна докаде я докарахме.. Гласуват 35% само защото всички знаят, че сме колония и политиката в България се определя от ЕС/ САЩ а не от българския народ! За когото и да гласуваме..

78

Чоката

преди 1 година

С радост очаквам такъв сблъсък, ще ви изместен то Владивосток за дни, рашисти до*лни, пия*ндета прос*ти

77

До 89

преди 1 година

Така ли? Защото ако отидеш доброволец на фронта в Украйна не ти дават амариканско гражданство..и украинско също.. И изобщо само двама българи са отишли доброволци тези 6 месеца да защитават Украйна хаха. Защо ри?

76

Анонимен

преди 1 година

До Боби Ти кога ще се запишеш доброволец? :)))) Дават и руско гражданство :))))

75

Пян_Гъ

преди 1 година

До Наяве: Казвам какво ще стане, без да взимам страна. Мислиш в черно-бяло като хората с по-семпли възможности. Защо реши, че съм русофил? Не съм и американофил, макар че професията ми го предполага. Щом се изказваш против Русия, да разбирам ли, че нямаш против лично да набиеш канчетата на "пияните ***"? Крайните изказвания като твоето го предполагат.

74

Наяве

преди 1 година

До Пян_Гъ Докато това е само спекулация, това, че русофилията се изпари при първите повиквателни на Путин, е ФАКТ :))))) Не съм чул нито един русофил да е отишъл доброволец, а Птуин даже ви предлага ускорено получаване на гражданство, ако се биете за него. :))))) Лъжите на русофилите излизат наяве: че искали да живеят в Русия, че искали да бранят руския "мир" и т.н.

73

Пян_Гъ

преди 1 година

Не бе, ще ви го кажа максимално кратко. Българският евроатлантизъм ще се изпари с първите повиквателни за Източния фронт. Само гледайте.

72

Анонимен

преди 1 година

Ахахахаха. Призоваваме САЩ да прекратят доставянето на оръжия на Украйна да защитава територията и суверенитета си, за да можем да си грабим както и колкото ни харесва :)))) Руските терористи ТЕПЪРВА ще видят дебелия край на тоягата. Ленд лийза още дори не е започнал!