111

лелеее

преди 1 година

тия са много зле. Не разбират,че ако САЩ влезнат в конфликта, всичко ще свърши за седмица!!!

110

Анонимен

преди 1 година

Другото нагло твърдение на професор Христов и подобията като него е, че този конфликт представлява война между САЩ и Русия на територията на Украйна. Този конфликт е агресивен акт на имперска реваншистка Русия срещу Украйна, а САЩ помага на по-слабия в неговата справедлива защита срещу руския агресор. Циничните и наглите изявления да се "оправдава" Русия от страна на проруски лобита няма да минат този път.

109

Анонимен

преди 1 година

Доставката на тежки и летални оръжия за Украйна от страна на САЩ не доказва никакво участие на САЩ в конфликта. САЩ ще се включат в конфликта в момента, в който поне едно регулярно подразделение от американска армия стъпи на украинска територия като съюзник на Украйна. А стратегическите интереси на Москва да вървят по дяволите. Воюват хората, а не тежките или каквито и да са там оръжия.

108

Morski

преди 1 година

Масква, кво стана с "БЕЗАНАЛОГОВИТЕ"ОРЪЖИЯ? Сега АНАЛОГОВОТО НАТО ви .. без вазелин! Даже Иран се отказа от вас! То кой ли е с вас още? А да БЕЗАНАЛОГОВАТА СЕВЕРНА КОРЕЯ САМО! РУСКИЯ СВЯТ УМРЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПУТИН- НАЙ-ГОЛЕМИЯ АГЕНТ НА САЩ!

107

Анонимен

преди 1 година

*** като че ли сами искат да си го вкарат отзад като постоянно повтарят мантрата за пряк военен сблъсък със Запада. Толкова са *** та не схващат че ако това се случи Ручландия ще бъде ЗАЛИЧЕНА.!!! То едни украинци ги пометоха та ако ги удари НАТО от матрьошките няма да остане и следа.

106

Morski

преди 1 година

До Анонимен110-Не ги жали толкова сръбете! Те си имат много грехове към нас да изкупват 1885, 1913, 1919, 1945 !!! А това с Косово е божие наказание! Огт нас още не са си го получили!

105

С ДРУГИ ДУМИ

преди 1 година

Москва казва - оставете ни да си ги бием както искаме и да си правим каквото си искаме.

104

Анонимен

преди 1 година

До 118. Докато члена се задейства ще стигнат Дунава бе наивник.

103

Анонимен

преди 1 година

Във форумите има сблъсък управляващи и опозиция. Познайте кой печели.

102

Анонимен

преди 1 година

Защо непрекъснато ме следите и казвате грешен код след като е верен. Това е ужасно.

101

Анонимен

преди 1 година

До Калеко Алеко. Косово не е било никога никога самостоятелна държава в състава на Югославия. То беше част от сръбската област Косово и Метохия. Беше отделено от Сърбия чрез война която САЩ водеха срещу малка Югославия / Сърбия и Черна гора. САЩ отцепиха Косово със сила и без допитване. Това е историческата истина. Кликата може да слага минуси но фактите са такива.

100

До 114

преди 1 година

Именно, защото Кипър не е в НАТО и член 5 не действа!

99

Анонимен

преди 1 година

Сутринта тук имаше групич ка от около 10 тррола...

98

Анонимен

преди 1 година

Антилайковете на 79 и 80 са фалшиви в известен смисъл защото има клика. Групичка слагат минуси но не отговарят на въпроса....

97

Анонимен

преди 1 година

Вече не може да се надяваме на подкрепа от никъде. Ние сме пътници за никъде. Ние сме нищо ...

96

Анонимен

преди 1 година

До анонимен. Какво какво направи Нато след като Турция анексира С. Кипър а сега напада Сирия, какво ами нищо абсолютно нищо

95

Анонимен

преди 1 година

Защо Запада вкл. ЕС налагат санкции на Русия за референдумите и мобилизацията. Особено второто е вътрешна работа на Русия. Не мога да разбера политиката на ЕС САЩ и Нато , нито на останалите съюзници на САЩ от далечния изток Австралия , ЮКорея и НЗ.

94

До 111Боби

преди 1 година

Не разбираш ли, че това, което пишеш, само е допълнителен повод за анексиране...

93

Анонимен

преди 1 година

Рашъни, нали имахте най-великите оръжия на света и във вселената. Най-великата армия дето щеше да помете краварите и западните лгтб-та. Какво става? С балетистите си ли ще воювате?

92

Данчо

преди 1 година

Време е военните действия да се пренесат на територията на САЩ.