39

Стелко

преди 1 година

Това няма да ме спре да давам голо дупи на мъжете, които искат да ме мушкат.

38

Щирлиц

преди 1 година

Само така.

37

Олимпий Панов

преди 1 година

Всички пед-арин-ки почнаха да се молят и да се шибкат като за последно что то усещат че края им близък.Путин знает от къде е излязъл няма да го излъжите)!Посвещава се на всички американски смукачи.

36

Германец

преди 1 година

Те, че мужиците нямат топки, нямат, ама пък чак толкова да са несигурни в сексуалността си... Ако едно видео в ТикТок може да ги прехвърли на другия бряг... И вие сте подобни, ако чета коментарите правилно :)

35

Анонимен

преди 1 година

"..,като наказанието е до 15 години." 15 години какво Йоано Йоанке ле? 15 години разврат, 15 години затвор, 15 години охолство, 15 години заточение на Марс? Йоанка е поредното преводаческо светило на този сайт.

34

Анонимен

преди 1 година

Браво!

33

Анонимен

преди 1 година

Нещо не разбирам, уж християнски ценности, а като гледаш клипове от Москва все са мъже с обеци, боядисани коси и изнежени. Патриарха им е сатинист с тия изказвания. Нашите русофили и путинофили все за хомосексуалисти, ***, халки, дупки и не знам си какво пишат. Извратеняци, крадеца вика дръжте крадеца.

32

до № 31

преди 1 година

Ти кога се върна от Русия , че да познаваш в детайли живота на руските семейства . Вероятно имаш предвид живота в махалата . Не изненадваш никого с коментара си ?

31

Не

преди 1 година

Не може да е истина . Толкова млаади хора и вече толкова дебилизирани , неграмотни , кухи , елементарни , не е за вярване. Дано някой ме опровергае .

30

Анонимен

преди 1 година

'Руските власти твърдят, че защитават морала в лицето на това, което СПОРЕД ТЯХ са неруски ценности' --- а според мисирките от днеса биологията е научна фантастика

29

Абе 29

преди 1 година

Не става въпрос за никакви християнски женности. Рашките се напиват на куче и пребиват жените си, което междувпрочем вече не е наказуемо при тях.

28

Абе № 10

преди 1 година

Нещо си в грешка . Говорим за тотално обръщане на християнските ценности ,за тотален бунт срещу Създателя , създал човека"мъж и жена ги създдаде" , като две пол овини на едно цяло - човек . И тези две половини да се възпроизвеждат . Ти женен ли си /омъжена ли си/.Толкова гениално просто е за разбиране . Ако се бунтувате против Божия гениален Ред , значи или искате да установите нов ред , който няма да е Божия ред , но нещо извън Неговите норми , или създавате ред изцяло от човешки измислици ,

27

Анонимен

преди 1 година

Какво ви пука за социални мрежи, които не използвате? Големи хора също ги използват, а като такива те пределно ясно се запознават с последствията. За тях е съзнателно действие, така че да се оправят.

26

Анонимен

преди 1 година

До Мен И понеже се готвеше за война, се обоср-ис яко, и затова плашат с ЯО. :)))))

25

Анонимен

преди 1 година

Сега "внезапно" всички планове за внос на китайски автомобили, които да заместят западните, ще се натъкнат на "непреодолими пречки". Просия още не е осъзнала, че вече не е 1970та и Китай командва парада в това "партньорство".

24

Мен

преди 1 година

Докато запада уточняваше третия и четвъртия пол, на изток първия и втория се подготви за война и им го натресе иззад вратленцата

23

ЛГБТ руска армия

преди 1 година

Сигурно е заради клипчето от украински дрон на което двама руснака си полират шпагите в окопа преди да им пуснат граната. Има го навсякъде в ТикТок в момента

22

Анонимен

преди 1 година

ТикТок е хит сред младите, които не могат да се съсредоточат за повече от 15-20 секунди.

21

Си Дзинпин

преди 1 година

Не харесвам това.

20

Крим не е руски

преди 1 година

ЛГБТ има вай-много в Русия. ха ха ха