133

Анонимен

преди 1 година

"След поредица от издънки стигнахме до извода, че не сме виновни и ще продължим да правим същото." Чакам деня в който няма да минат 4те процента. Ако не на следващите - януари, то на по-следващите ще да е.

132

Поли

преди 1 година

Тая си мисли,че някой се е надявал да подаде оставка.А бе тия не могат да се справят една Нинова,камо ли с държавата .Освен да въртите интриги ,да се насъсквате един друг друго не правите То в цяла България е така,прекрасен пример давате Няма що

131

Анонимен

преди 1 година

М'ъ как ще подаваме ( колко сме велики, говорим в 1л.мн.ч-ваше величество?!?) ОСТАВКА??? Ми ние ще се пенсионираме в парламента, може и като Цола да се на'си'раме в него. Далавера и келепир има още за усвояване!!! Грозното лице на самозабравил се ***'илен алчен уж политик.

130

Хетфиелд

преди 1 година

Няма да подаваме оставка? Защо в множествено число бе ***? Нали само лидера подава оставка? :) Това е хубаво, че няма да подавате оставка. Скоро 4%... на границата!

129

СМЕХ....

преди 1 година

Ние от ГЕРБ те обичаме Корни---ВЪРШИШ УДАРНО НАШАТА РАБОТА!!!!!

128

Анонимен

преди 1 година

Как след толкова много ЗАГУБИ , я търпят в БСП ????

127

БОЖО

преди 1 година

Нинова няма да подава оставка. Някой пък си мислеше, че ще подаде ли?Колкото онзи дедо Румен Гечев не спря да лъже и да се зъби. Така се прави - до пълен срив на БСП

126

нинова

преди 1 година

Нама да подаваме оставка, няма да преговаряме , нява да се явяваме на следващите избори.

125

БРАВО КОРНИ!

преди 1 година

...сега си 9,3%..хахаха...до 4,3%...ИМАШ ОЩЕ ВРЕМЕ...!!!

124

Анонимен

преди 1 година

Давай Нинова - до последния привърженик на БСП. Разката тази партия - дали по поръчка, дали от бездарие, дали от всичко накуп в т.ч. и от лакомия за власт. Давай, давай..

123

1111

преди 1 година

Не пипайте женицата. Само тя може окончателно да довърши бсп

122

Коста Иванов

преди 1 година

Нинова, слабо се справяш. Трябваше да си под 4%. Оставаш до следващия избор и му мисли ако не докараш бсп под 4%.

121

Анонимен

преди 1 година

Никаква УстаФкЪ , ще се бием с/у герб , до последният член на БСП !

120

Алооо

преди 1 година

До до АлооА работи малко. Да. Приватизаторка. Приватизира си две предприятия за смешни пари. " А да като изключим това

119

до Алоо

преди 1 година

А работи малко. Да. Приватизаторка. Приватизира си две предприятия за смешни пари.

118

КОРНЕЛА:

преди 1 година

ОСТАВКАТА--само с кръв я давам....Щото друга такава муфта нема да намеря...!!!!

117

Истукан

преди 1 година

Ако 100% гласуваха, БСП щяха да бъдат изхвърлени от парламента. С доверие под 4% са. Преди бабите и дядовците гласуваха за тях, сега ромите гласуват за тях. Откакто се сляха с Евророма, станаха *** катун.

116

Алооо

преди 1 година

Абе тая работила ли е нещо през живота си? Каквото и да е? Не знам какво ще правиш като пенсионерите спрат да гласуват за вас, мечтайки си за онези времена, когато имаше държава. Драги пенсионери не се лъжете, тия самозванци нямат нищо общо с онези времена от преди 1989г. Сега гледат да краднат колкото могат и да купуват имоти и коли и да изучат децата и внуците си у америката, пък народа да се оправя, дреме им. Последния държавник в нашата история беше Тодор Живков, след това всичко е леш.

115

Анонимен

преди 1 година

Един Сергей даде началото на съсипването на лявата идея а, Нинова ще я довърши и ще отиде в Брюксел като Сертея.БСП отблъсна народа от себе си.То не беха големите увеличения на пенсиите за Нова година цели 22.5%, а излезоха по 5-10 лв. на работелите по 40-50г.Нема ги ефтиното олио и дърва, едни и същи вечни депутати, лева буржоязия и пр.

114

НА БАБА ДОРА КОЧА

преди 1 година

ТЯ ВЪВЕДЕ ИСТЕРИЧНАТА КОНФРОНТАЦИЯ, ЛЪЖИ И ЕЖЕДНЕВНО ПЛЮЕНЕ ПО ГЕРБ ОТ 8 ГОДИНИ! А ЙОНЧЕВА И ДРУГИ БЕКВОКАЛИ ЗА НАГРАДА ГИ ИЗПРАТИ В ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ. СЕГА ЩЕ ГОВОРИ ЗА НАЦИОНАЛНА ОТГОВОРНОСТ, СМИРЕНИЕ, ОБЕДИНЕНИЕ, СПАСЕНИЕ НА ДЪРЖАВАТА?