153

Малко за политика

преди 1 година

Правителство ГЕРБ няма да може да направи - нито с Бойко, нито без Бойко. Правителство ще ома след изборите напролет. И БСП ще участва в него заедно с ПП и ДБ.

152

Анонимен

преди 1 година

Е, то под ръководството на Нинова няма нужда от подаване на оставка. След някоя и друга година с това умело ръководство ще станат като Ера-3 - трима човека в партията. С умелото унищожаване на БСП, не остана партия, която декларира за своя цел подобряване живота на простите хора в страната и поддръжка на националните ценности, без екстремизъм, какъвто демонстрират от Възраждане.

151

Анонимен

преди 1 година

Тая вече страда от раздвояване на личността: едната е Корнелия Нинова, председател на БСП, а другата- бившият вицепремиер на кабинета К.Петков и съюзник на ПП и ДБ, довел БСП до загуба на 714 хил.гласа.

150

Какво следва

преди 1 година

В началото на следващата година отиваме пак на поправителен изпит. А дотогава - Гълъб Донев.

149

Социална политика

преди 1 година

До Стиви: Ти нямаш морал и чест, жалък гербаджийски т'рол. Само за 6 месеца в правителството БСП успя да направи социална политика, за която на ГЕРБ не му стигнаха три мандата. : Увеличи се майчинството, увеличиха се детските надбавки за отглеждане на дете през втората година, най-накрая мечтата ни за безплатни детски градини и ясли е факт. Правителството отпусна допълнително финансиране за училищни автобуси в отдалечените и малките населени места. Това ли е "хващане за властта" Виж бат'си Бойко

148

хахаха

преди 1 година

ейййй...тая под дъното падна...м.а не се отказва

147

Augusto Pinochet

преди 1 година

Е МНОГО НАГЛА ВЕЩИЦА Е ТАЗИ КАУНКА, НАПРАВО НЕ Е ИСТИНА ТАЗИ БАБА ЯГА ДОКАТО НЕ ДОКАРА КОМУНИСТИТЕ НА -4% НЯМА ДА СЕ ОТКАЖЕ ДА СЪСИПВА СТОЛЕТНИЦАТА. СТАЛИН Е КАЗАЛ - НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ВТАГОВЕ НА ПАРТИЯТА СА В НЕЙНИТЕ РЕДИЦИ!

146

Гошо...Тъпото

преди 1 година

И аз да съм на мястото на Нинова и аз няма да подам оставка. Защо да подава,ясно е че електорат на БСП бе...дръпнат от Костя и...генерала Янев,тоест...столетницата стана...донор. Че коя друга столетница ще се похвали с това,хем да си донор,хем да си...жив,след това.

145

Анонимен

преди 1 година

Колко трябва да си нагла не знам,ама това да докараш партията си до пето място в тия избори се едва 230 гласували за теб е просто безочие!

144

Анонимен

преди 1 година

Предполагам, че С.Станишев не е забравил какви номера му извъртя, включително махане на председателя на ПЕС от съставите на ИБ и Националния съвет на БСП,което означава, че той повече не може да бъде лидер на Партията на евросоциалистите. Но той може да постави пред ИК на ПЕС въпроса за по-нататъшното участое на БСП в ПЕС при положение, че тя се проявява като крайно дясна партия, съюзник на украинските нацисти и НАТО.

143

Стиви

преди 1 година

Нинова ти нямаш капка морал и чест! Най старата партия е превърната в донор на ПП и Възраждане,хвана се за власта като умрял за свещ!

142

Анонимен

преди 1 година

Нинова, в тази партия от изкукали старци и баби може да караш поне още 5-6 години, докато не гушнат босилека тези на 70 години и по-младите в София, Плпвдив,Варна и СЗ България не заменят с преврат старите. Не може да се не усетят, че само ти, членовете на ИБ и НС и такива като Медузата от Варна , лидерите на областните организации в СЗ Бъгария и такива като първия в обл.листа на В.Търновската областна организация на БСП кярят.

141

Анонимен

преди 1 година

ХАИРЛИЯ ДА Е, ПРЕ ФЕВРУАРИ НА ИЗБОРИТЕ ТЕНДЕНИЯТА Е- ВЪН ОТ ПАРЛАМАТА ХАХАХА. ПЪК АКО ЩЕШ ПОДАВАЙ ОСТАВКА!

140

Анонимен

преди 1 година

ПП до сега не са го отричали, но от миналата нощ ясно се заявяват като лява партия, която отстоява всички най-добри каузи на европейските социалисти. А знаем, че БСП има проблем с PES. За тези 2 отминали години аз видях само едно успешно чегъртане, а именно изчегъртването на БСП от лявото пространство в БГ за сметка на ПП и явното й очертаване като реална БКП с всички признаци на тоталитарно управление.

139

Анонимен

преди 1 година

A. Доган върти на малкият си пръст , всички български партии ,... демек , КАКТО ДО СЕГА !Аман от примитивни български политици !!!

138

Лойко

преди 1 година

Щом и Копейкин ви сложи в джоба,какво да говорим. Няма да се предавате,още малко остава до бариерата от 4%.

137

Анонимен

преди 1 година

Виж ся Нинова, мноо си зле. Чудите се с кого да се коалирате, за да останете на власт. С царя, с ултра десните-или то е само на книга, с фашистите, ама нямате скрупули. Накрая и най-твърдия ви електорат се отврати.

136

Анонимен

преди 1 година

Защото се е взела за нещо специално наглеса. За това си говори в множествено число, като кралска особа, пък то жаба с претенциЯ

135

Бат Бойко

преди 1 година

Браво Корни, с теб сме...не остана - ей къде са 4%

134

Анонимен

преди 1 година

Браво на Нинова само така от 43депутата през април миналата сега 24. Само така действайте до под 4% имате още пощи 5.5%...