49

Fool

преди 1 година

До 74. Аз съм от тези "надути" айти-та. Предизборни програми четох през последните 3 изборни капании и определено по-забавно четиво не съм виждал скоро. Една торба празни обещания написани в почти стихотворен словоред. И всеки път гласувам, аз опражнявам правото си на глас. Напълно си прав, всеки един от нас може да емигрира всеки един ден, ние сме желан материал. Общаци има навсякъде с тонове, но в икономиката пари наливат професии с висока добавена стойност. IT сектора е малка част от тях fyi

48

Млад

преди 1 година

Следващият който предложи официално легализацията на марихуаната (за всякакво ползване) - има МОЯТ глас. Ако ли не, няма никой МОЯТ глас. Просто е.

47

Анонимен

преди 1 година

само депутатът Христо се ангажира с проблемите: ЛЕГАЛИЗАЦИЯ!

46

Анонимен

преди 1 година

много ме кефят разни надменни Ай-тита (дано да са малцинство) - живеят си в техния свят, видели са се с пари, надуват се и хич не им пука какво става в държавата, наистина както казва гостът все едно са емигранти в родината си. Има и други уж образовани млади хора, дето не си дават и зор да прочетат и ред от някоя програма на партия, но иначе "нямало за кого да се гласува, всички са командвани от някого" има и други "разочаровани" - гласували с безценния си глас за някого, но той ги бил предал

45

ооо

преди 1 година

e за кой да гласуваш ? всяка партия е наредила кандидатите си с пореден номер, знае се че ще вземе обределен брой места и с разпределението на кандидатите - се знае и кои ще са хората на тези места, само защото партията участва в изборите.това го умножете по броя на партиите и процента, които ще вземат евентуално...да кажем, че успявате да предскажете изборите като % съотношение на 70%.т.е. без да гласувате знаете кои са 70% от депутатите! т.е с гласа си променяте само останалите 70 депутат

44

Анонимен

преди 1 година

Не търсете млад да знае какво е данък и защо се плаща. Каква е разликата между президент и премиер. Какво е разделение на властите. Какво всъщност е прокурор и каква е разликата между министър и депутат.------------------------------------------------------Не знам сега какво се преподава, но ако няма, аз бих въвел задължително в горните класове икономика/финанси и нещо от рода на държавно устройство, основи на правото и т.н. Неграмотността е потресаваща и не само при млади хора.

43

Анонимен

преди 1 година

Е па за какво да гласуваме??? Всички лъжат яко. А ние да се правиме че им вярваме. Та да си вземат субсидията. Ако се скапе работата отивам в офиса във Франкфурт и без друго 3-пъти ме караха ама аз не та не. За това сме учили да имаме лесен избор, кеф ми фирма кеф ми рад с тия знания навсякъде ме търсят. Не ме вълнуват депутатите, по скоро кмета, да има хубав тротоар и зеленина, да няма дупки. Та за кмет може и да гласувам. Айде леката и внимавйте че скоро няма да има субсидии като никой не глас

42

МНЕНИЕ

преди 1 година

Тези са мръднали - Няма Млади и Стари - има Живи Хора .По Глупаво Интервю не бях виждал .Дрогата пречи вече на Партиите и Партийците .

41

един друг

преди 1 година

Единственото нещо с което се занимаваха ПП беше да вдигат пенсиите. Сега да идат и да питат пенсионерите що не гласуват (младите хич да не ги търсят). Явно за ПП други хора освен пенсионери не съществуват в БГ.

40

Анонимен

преди 1 година

Като човек точно в тази възрастова група ми се иска да отбележа, че "проблемите" на младите за които говорите, е че са(сме) безумно прости. Вината на държавата е, че от опит мога да го заявя, нивото на образованието в момента не е дори пародийно, а е направо жалко и престъпно. Не търсене млад да знае какво е данък и защо се плаща. Каква е разликата между президент и премиер. Какво е разделение на властите. Какво всъщност е прокурор и каква е разликата между министър и депутат.

39

Мнение

преди 1 година

Реалните резултати от изборите:1. Негласували - 63%2. ГЕРБ - 9,25%3. ПъПъ - 7,3%4. ДПС - 5,1%5. Възраждане - 3,71%6. БСП - 3,7%7. ДъБъ - 2,9%

38

Радослав

преди 1 година

До 52 е как още на власт, нали тиквата спечели? 1/4 подкрепа, милиони са гласували за него, готово правителство, наредени министри и тн.? Нали толкова години разправяхте как ще се върне на бял кон и същият ден ще паднат цените? Ето денят ми а, а цените са си все същите! Защо не паднаха цените? И защо не ревете срещу машините на Мадуро? Нали 2 години циврихте срещу тях? Манипулирали вота, давали победа на тоя който е подкупил програмистите, да разбираме ли, че вожда ви е купил изборите?

37

Анонимен

преди 1 година

До РадославЗащото още на власт стоят калинките на ПП и ДБ. Скоро и това ще се промени, защото се видя служебното парвитеслтво като дойде и взе да го гони и веднага бемзина падна.

36

Анонимен

преди 1 година

Младите какво очакват, някой да им изработи заплатите вместо тях?Докъде го докараха като гласуваха за Радев, за ПП, ДБ и другите протестъри?

35

Анонимен

преди 1 година

Не гласува младите защото са по умни от дъртите. Още от малки осъзнават че от изборите нищо не зависи. Всичко е нагласено и изборите са фиктивни. Партиите се сменят но политиката остава една и съща. Не могат и революция да вдигат защото младите вече са малцинство и всеки втори търси начини да се спаси в чужбина. Положението е безнадеждно. Държавата е на изживяване.

34

Радослав

преди 1 година

И как очаквате младите да гласуват като всички партии говорят само за пенсии? Младите за партиите са само крави от които да се дерат данъци! Никой не говори за премахване на дублирани данъци, за по малко администрация, за дигитализация на цялата хартия с която се налага да се занимаваме, за инфраструктурата която плащаме! Младите ходиха в Европа и видяха как изглежда нормална държава!

33

Овца

преди 1 година

Кои млади ,бре? Умните , амбициозните, мислещите млади заминаха ...Отдавна . Другите след тях . Избягаха от мизерията ,глада и най - вече липсата на държава. Избягаха от Боко тиквата. Няма как умни хора да търпят мутри да им хвърлят стотинки за заплати и помощи на родителите им за пенсий. Тук останаха безидейните, анонимните ,престъпните елементи и прочее ***. Само такива турят тулупа . Доказаха го вчера. Господ да пази България!

32

Радослав

преди 1 година

Къде се скриха герберчета и защо не реват, че машините на Мадуро спечелиха първото място на партията им? До ония ден ревах срещу машините и казваха, че изборите ще са фалшиви, да разбираме ли, че победата на вожда им е фалшифициран вот?

31

Радослав

преди 1 година

Абе къде са герберчета? Нещо уж вожда им спечели, а дори мини-тиквите се скриха и отказват да говорят с журналистите! Нали толкова време реваха, че ако вожда и партията спечелят веднага идва стабилност и ниски цени? Защо цените на горивата още са на старите цени? Инфлацията защо не е вече 5%? Къде сте бе герберчета? Къде се скриха величията ви?

30

От 34

преди 1 година

Нима казах нещо, коеот не е вярно? Повечето само секс и друсане им е в главата. Ако успеят да захапят някоя професия от рано, нищо не се променя. В офиса имам 40 годишни, дето са с акъла на 20 годишни. АМа нали капят едни пари - кво му пука. Човек от него няам да стане. Па децата има са ... мале-мале!