69

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 81 Между декриминализация и легализация има ОГРОМНА РАЗЛИКА. И да проблем е за много млади хора

68

Анонимен

преди 1 година

Да... Ако някоя партия им обещае, че ще легализира тревата веднага ще се втурнат да гласуват. Други проблеми нямат, след като у нас е нормално родителите им да ги издържат докато не пораснат и станат на 40-50г.

67

Римлянин

преди 1 година

Отново разделяй и владей стратегия прилагана от политиците. Млади срещу стари. София срещу провинцията. България срещу Турция, НАТО, Русия, ЕС итн. Вързахте се нали? А през това време политиците забогатяват, но това никъде не го пишат.

66

Дрът Пърч

преди 1 година

Партийте доказаха че единственият проблем с който се ангажират е облагодетелстването на политическата класа. Нищо друго. Затова и много хора не виждат смисъл да гласуват.

65

Некъф

преди 1 година

Всички партии говорят само за пенсионерите и пенсиите им, а за младите и семейни хора никой

64

Анонимен

преди 1 година

Младите търтеи какво си мислеха, че Румен с юмрука ще ги направи богати ли?

63

Анонимен

преди 1 година

Е, как да гласуват младите, като ПП, партията която се прави на техен изразител казва, че основна грижа й е пенсиите да растат повече от инфлацията. И нищо за младите,...освен да им вдигне данъците!?

62

Не гласувал

преди 1 година

Всеки има право на мнение, но вече в медиите се чуват само "правилните" мнения. В някои медии забраниха коментарите, не е далече времето, когато ще се забранят навсякъде." Държавата" се оказва капсулирано общество от журналисти, политици, задкулисие и паразитиращи покрай тях. Не само IT специалистите са с високи заплати, има много хора специалисти в различни области, издигнали се в службата и др. Тези хора ,а много други не искат да са "донорите" на обещанията и без това живота поскъпна много.

61

Анонимен

преди 1 година

Това е порочен кръг, над 30% от българите са над 65. Пенсионерите имат свободното време да отидат до урните и съответно - кампаниите са за тях. Това обаче води до следното нещо, вместо помощ за младите семейства се вигат пенсии, това води до по-слеб прираст и съответно увеличава процента пенсионери. Които биват ухажвани от политиците и така докато в българия не останат млади хора.

60

до 77-надутото IT

преди 1 година

Пише се Упражнявам.Уж си IT,а елементарни думи не можеш да напишеш правилно.Само един въздух по налягане сте IT-та.И София не е България.Научете го вече.

59

Анонимен

преди 1 година

Всички партии са се хванали и се грижат за пенсионерите, хубаво, ама никой дума не казва за студентите за студенските такси към университетете, за замръзналите стипендии, за повишените текущи разходи, камо ли да имат и деца. А те имат право да гласуват, ама защо ? Къде имат бъдеще, какъв доход им предлагат работодателите? А, ти нямаш опит- на минималната! Ама аз завърших с отличие!

58

Анонимен

преди 1 година

До МладСтани селскостопански производител, ще е пълно с трева около теб. Живот мечта!

57

не гласувах

преди 1 година

Защото не желая чужденци да гласуват за БЪЛГАРСКИ ПАРЛАМЕНТ! Не желая хора от чужбина да определят реда в страната ми! ПРЕМАХНЕТЕ ДВОЙНОТО ГРАЖДАНСТВО, ЗА БОГА!!! ТОВА Е АБСУРД!

56

Реалист

преди 1 година

Така като ги гледам "младите" по улиците и заведенията, хайде ако може да продължат да не гласуват. Най-много да влезнат повече "патриотични" формации покрай тези млади. Положението е отчайващо.

55

Пич

преди 1 година

А, не гласуват младите?! А кой избра Бгъзраждане? НЯкакви 20 годишни ембеецили от Плиевен, Слиеен, Ямбооол, и т.н. Хайде ако може да не гласуват повече ... младите.

54

Анонимен

преди 1 година

Една партиия да излезе и да каже открито, че ще се бори за декриминализация на тревата и да видят как се увеличават тия проценти

53

анонимен

преди 1 година

Eдинственото, което правят с младите е да ги принудят да работят на няколко места без пари, но и забележете да имали повече деца. Те просто се махат от тук. Лошото е, че навън стават нагли и лично на мен неколкократно са ме критикували защо не съм им оправял държавата, та да се върнели?

52

Анонимен

преди 1 година

Купете риза на Цанов, като ще му сменяте името, псевдо журналистки.

51

Анонимен

преди 1 година

Партийната система е порочна да се забрани

50

Анонимен

преди 1 година

Стига с тия партии 21 век партии време е за нова система от партии умре бг