24

дедо Его

преди 1 година

В цялата страна ГЕРБ убедително побеждава "неудачния експеримент ПП",само в 2 софийски МИР новите софиянци си избират ПП.Пожелавам им на местните избори да си изберат за кмет някой ПП кмет да ги остави без вода, парно, ток и улици, че да видят разликата с учителката Фандъкова,която преобрази този изостанал ориенталски град и го превърна в европейска столица.

23

Дефекация

преди 1 година

Последни напъди на ГЕРБ да оцелее. Гладното ГЕРБ-ано племе сега като отвори човки, шкафундерчо ще се скъса съвсем. Една грешна стъпка на Толупчето и площада ще изреве на умрело, а ГЕРБЕНУХИТЕ ще и разчекнат канчето от Чумбери.

22

Реалист

преди 1 година

Тошко и горко на този народ. Насила накаран да гласува за герб. Защото не може да разсъждава. Печелят богатите. Пак ще си карат с двойното счетоводство и ще заделят за герб. Вместо тези пари да отиват в хазната. Какво направи седесе смени парите и вкара народа в блатото. Какво стана с фондовете. Какво ще стане когато фъведем еврото. Това е политиката на герб. Да сме най бедната държава не само в Европа и и в Света. Те си събират кучетата, купуват си имоти в чужбина на гърба на бедния народ. Залъ

21

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами нормално е в големиге областни градове, където е съсредоточена местната интелигенция, да печели ГЕРБ, а София както знаем е най-голямото село в България, където на талази пристигат неуспели граждани от по-малките населени места и носят със себе си и провинциалният си манталитет, затова там популисти и неудачници, като ПП и ДБ могат и да виреят ... !!!

20

Малко оптимизъм

преди 1 година

Има движение напред. На четвъртите избори успяхме да се оттървем от чалгаджийската партия. Ще се оттървем и от тандема ГЕРБ-ДПС.

19

Анонимен

преди 1 година

Коалицията БойкоПеевски-Доган вече ще трябва да стане официална.

18

Какво следва

преди 1 година

В началото на следващата година отиваме пак на поправителен изпит. А дотогава - Гълъб Донев.

17

Браво!

преди 1 година

Хайде доминиращите при 25% избирателна активност - започвайте да правите бензина 1.50лв и инфлацията едноцифрена. Изпратете оружие на Украйна. Нали не мислите да се оправдавате с Кирчо и Кокорчо сега???? Няма да мине номера. Свалихте ги, спечелихте си изборите. Хайде сега да ви видим колко струвате :)

16

Асан

преди 1 година

Кви са тия % дай гласовете Тиквата има 5000 :)))

15

Малко за политика

преди 1 година

Чалгаджийството на Слави и Тошко успя да провали протеста. Вече няма революционна ситуация за отстраняване на ГЕРБ от властта. Трябва да стане, но ще бъде дълъг път. ГЕРБ са се окопали и в съдебната система и в местната власт. Оттам трябва да се изчистят. През следващата година има местни избори. А и на Гешев ще му дойде реда.

14

E,

преди 1 година

винаги се е знаело, че най-много меки китки има в София.

13

Извода

преди 1 година

Бойко, вади го белия кон и дай на Канадеца и на Кокорчо да го погалят по топките

12

баба мара

преди 1 година

от днес имаме увеличени пенсии а при герб нямаше никакво увеличениеда връщат мандата веднага никои няма да прави коалиция с тях

11

Анонимен

преди 1 година

Избори или компромисен Герб, ДПС и ДБ. Април пак до откат !

10

ГЕРБ

преди 1 година

изобщо не са възхитени от този резултат, защото знаят, че това е последната им победа и след следващите избори, вече Бай Ставри ще бъде ощастливен.

9

Анонимен

преди 1 година

На следващите избори ПП със съдбата на ИТН. Боце ще ги привлече в коалиция и ще ги омаскари, като докаже колко са некадърни

8

хахах

преди 1 година

еми време е гербавите с *** и турците да се вземат

7

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ ще предложи правителство без ББ и ще чака малките партии да се закачат - Филм +

6

Анонимен

преди 1 година

Общо взето ГЕРБ печели там където осми клас се завършва на тридесет и пет години, въртят се схеми далавери и се чака соцяла. Жалка пропаднала история.

5

Анонимен

преди 1 година

Добре че е София да спаси ПП че по другите градове ганьовщината е чудовищна