84

Анонимен

преди 1 година

До Северозападнала От това, че не нси отишла да гласуваш.

83

ууу

преди 1 година

До Един Българин - Точно Пловдив - където погледнеш - европейски град, най-добрата туристическа дестинация, главна улица, рози, прекрасна нова базилика и другата, поддържани градини, паркове, университети, ако не е фалшифициран вотът, няма никакво смислено обяснение кой гласува за разни утки и едерасти. И спряха околовръсностно Пък бсп - детските градини от 50 лв на месец станали 0 - хаха, раждайте без да спирате

82

888

преди 1 година

До до 80 Глупости! Живея в района на 24 МИР, община Възраждане. От година и половина насам, в блока се заселиха 4 семейства от провинцията, всичките са се уредили да работят в държавната администрация.

81

Анонимен

преди 1 година

Евала на Софиянци, а по градчетата и селата е ясно- там всичко е подкупено от Гроб

80

Цигански вот

преди 1 година

ГРОБ+*** вот+ниска избирателна активност = СВЕТЛО БЪДЕЩЕ ЗА БЪЛГАРИЯ

79

В Плутокрация сме

преди 1 година

Причината да няма успешни демократични избрани партии е че тяхната теза за "цивилизационен избор ","евро атлантизъм ","европейски ценности" са само думички без реална приложна практика! Трябвало висшо образованите да бъдат добре платени и да управляват ! И всички като станем доктори и професори кой ще е работната ръка ? Ама това е лесно ,вместо да произвеждаме + продаваме =печелим, ние само ще купуваме. Един мол като пример само ПЕЧЕЛИ повече отколкото плаща данъка за заемане на площ.И ПЕЧАЛБАТА СЕ ИЗНАСЯ,заплатите на местните работници са ниски.

78

Анонимен

преди 1 година

Естествено, че Рашков ще падне в Перник, там само тикви с почти толкова мозък. Никой не е очаквал от перничани да направят цивилизационен избор.

77

Реалист

преди 1 година

Големия "борец" с корупцията и 12 таолетни баце Рашков е размазан в Перник !

76

Стамболов

преди 1 година

До АнонименГЕРБ спечели в единия район на София Бойко би Хазарта дето зариби младежите да пушат навремето

75

Един Българин

преди 1 година

Герб държат кметовете и хората по областните градове се притесняват да не ги уволнят и гласуват за толупа.... Аз такъв срам не бих си навлякъл. Пловдив е почти свободен град...осъзнайте се хора. Ако сега не разкараме мафията тя никога няма да пусне кокала сама.

74

6e

преди 1 година

Stigna do semeen katarzis

73

Анонимен

преди 1 година

Бащицата печели навсякъде, но не и в София, което е нормално. В Столицата (не съм от там) е нормално хората да са по-прозорливи и по в час, ако мога така да се изразя. В провинцията освен, че много много не му се гласува на народа (и на събратятя, на тоя вот няма кебапчета, бира и по 50 лева) е и по- простоват, не чете между редовете както има една приказка. Нищо чакаме следващите избори :)

72

Нормално

преди 1 година

Там, където е концентрирана администрация с калинки и фирми-сателити, там ще печелят.

71

Северозападнала

преди 1 година

само не разбрах откъде се взеха толкова поддръжници на ДПС по нашия край... и после ще ни убеждават, че няма платен вот

70

Анонимен

преди 1 година

Хехе! ПП-то и ДБ най-силни в два района на София и то точно тия райони, които се населиха с придошли от селата "софиянци" и то от най-лошия вид, дето и в селото им не им минават номерата вече и никой не ги ще, та идват тук, където никой не ги познава да си пробутват тарикатлъците... Доста показателен резултат какви хора гласуват за Кирето и ДБ...

69

пешо пешев

преди 1 година

До АнонименПобедиха обрЕзованите, а не образованите! Господ да пази България!!!

68

Анонимен

преди 1 година

При ГЕРБ всичко ще е безплатно. Пак райски ще си живеем.

67

аз

преди 1 година

Браво на Ловеч. За един мандат ГЕРБавата кметица ремонтира един тунел, пешеходната алея на центъра и си "купи" лятното кино да си направи къщичка. Пак за ГРОБ сте гласували, явно ви харесва да ви стрижат!

66

Анонимен

преди 1 година

Всички селяни са гласували за тиквата, щото малко ги клати 12 г. , искат още. Глупав народ.

65

Анонимен

преди 1 година

в Търговище и Шумен, българи май няма вече :) Иначе не гласувайте, баце и орела, харесват това. Сега ще ви оправят.