39

Анонимен

преди 1 година

Предизборната кампания беше изцяло построена върху едно- единствено нещо - ден и нощ плюене и очерняне на ПП от задружното Задкулисие. Това са всички партии, политици и мишоци, които се уплашиха здраво от възможността да ги изгонят от софрата и да ги разследват. Но рано или късно ПП ще направят това, което честните хора очакват.

38

Анонимен

преди 1 година

БСП беше ликвидирана като лява партия от Първанов,Станишев и Миков.Корнелия Нинова се опита да върне партията при идеята,която я държеше жива,при хората..Олигарсите,произведени от бандитския преход и произлизащи от БКП, използваха структурата на партията основно за лично обогатяване и политически кариери.След Корнелия доверие в БСП като лява партия няма да има и партията ще се превърне в джудже,галещо егото на шепа милионери,или ще изчезне...И за това вината няма да е на Корнелия!

37

Анонимен

преди 1 година

Чегърт, чегърт...

36

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Нинова в момента изчаква резултатите от изборите в САЩ и Канада. Ако те помогнат на К.Петков и А.Василев да наваксат изоставането в гласовете, тя ще се предложи на ПП. Ако това не стане, ще се опита да се предложи може би на ББ. Само че тя отдавна е в лоши отношения с Б.Борисов, а нищо чудно той да се опита да се коалира с Възраждане или чрез А.Доган - с ДПС. БСП е последната партия, с която ГЕРБ би се съюзил именно заради леля Корни.

35

Анонимен

преди 1 година

Всъщност ниската избирателна активност е най-силната ни гражданска позиция------Това е дeбилнo на много нива. При диктатура гражданската ви позиция ще е още по-силна значи.

34

Анонимен

преди 1 година

Нинова извърши последната година преврат в ръководството на БСП в редица области: Видинска, Монтанска, Врачанска, София град, София област, Пловдив град, Пловдив област. Начело на листата на София област вече четвърти мандат е Ив.Ченчев, на Велико Търново стана Я.Божанков, на Варна - Медузата. Напълни ИБ и НС със свои хора. Резултатът е отчайващ. БСП намаля с още 114 000 души електорат. Верни й останаха Свиленски и Симов, а нейн неофициален говорител стана Явор Божанков.Нищо чудно Нинова да се

33

СМЕХ...

преди 1 година

А ние сме доволни че поне Чалгаро се самоизпари от политиката, а Крушовската *** глътна яко вода и вече и се клатят крачката....ха,ха,хаааа...а Догодина дай-боже и Кирчо и Кокорчо ДГД...

32

Анонимен

преди 1 година

В България има една партия БКП, какво значение има кой филиал колко процента е взел. Гласувайте с винкело по съвест, мбалъци

31

Анонимен

преди 1 година

В нормалните държави има по 2-3 партии ,само тука са се нароили стотици ! Материала е лош !

30

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 1 година

ПРАВИТЕЛСТВО , НЯМА ДА ИМА ...А , АКО СЛУЧАЙНО СЕ СЪСТАВИ НЕЩО ТАКОВА ...ЩЕ Е ОЩЕ ЕДИН НЕЩАСТЕН ЕКСПЕРИМЕНТ ОТ БИВШАТА СОЦ- У ТАЙ КА , ОТ НЕКАДЪРНИЦИ И БЕЗПОМОЩНИ ХЛЕВОУСТИ ПОЛИТИЦИ , НЕРАЗБИРАЩИ СЪВРЕМЕННИТЕ ПРОБЛЕМИ НА ЕВРОПА И СВЕТА!--ЗАТОВА И МАСОВО СА СЕ ЗАПЪТИЛИ ЗА НИКЪДЕ С МУТРОПУТИНИСТИТЕ НА *** , ЗАЩОТО ТЕ СА ПОСЛЕДНАТА ИМ УТЕХА И ЖЕЛАНИЕ ЗА СПАСЕНИЕ!

29

ало Личев

преди 1 година

по скоро си лижев....Пълни глупости пишеш. 1. Тиквата и сие, заедно с мутрофанова и Радев свалиха правителството. Всички медии в България, вкл и т.нар. национални телевизия, вкл и ти лижев---плюете непрекъснато против придишното правителство. ПП направили грешки, а нима Боко Тиквата за 12г. не ни направи най-бедни, най- изостанали, живеещи най-малко , с най-лошо здравеопазване и най-ниски пенсии. Припомням на г-н лижев--как бяхме преди Румъния и след 12 г. крадене от Тиквата сме далече от нея.

28

на

преди 1 година

живка капките против алкоолната зависимост при турците и за тала6ит не хар4ат

27

гост

преди 1 година

Каква комуникация? Всичкото ПП е грешка!

26

Тенгри кан

преди 1 година

Всъщност ниската избирателна активност е най-силната ни гражданска позиция - искам да поправя въпросният доцент, защото тя е съзнателна неактивност, не несъзнателна. Поне при мен е така. С това искам да кажа, че със сегашната форма на политическо управление, икономичекси връзки и зависимости е свършено. ИСкаме да се върви към форма на управление Български Саракт, който да изключи от управлението на страната днешните финансови и икономически клики! Кратко и ясно! Агонията ще продължава,инак!

25

Анонимен

преди 1 година

От поне 10г тайничко си мисля че Корнелия е къртица или иначе казано агент с подривна дейност внедрена в БСП за да го съсипе (не че ми дреме за БСП..). Е, колкото и невероятно да звучи май е истина :) С такъв лидер, вгравове не им трябват. Тази партия така и не разбра, че ако не се подмлади единственият им път е забвението. На следващи избори я съберат 5-6% я не ..

24

VladTepes

преди 1 година

БСП загуби най-достойния си лидер Михаил Миков с отлична юридическа и алкохолна подготовка. Би бил страхотен президент.

23

Анонимен

преди 1 година

Не господин доцент, БСП беше ликвидирана от г-жа Лъжа,---------Лъжливи потомствени комсомолци сте вие, и времето ви мина.

22

fool

преди 1 година

До Анонимен 20. Възрраждане нямат никакви идеи. Какви са им идеите? Да се върнем към времето на СОЦ-а? Русия не е бъдеще и няма бъдеще с нея, бляна по СОЦ-а трябва да бъде прекратен. 0 безработица и планова икономика НЕ работят, ние сме малка държава със сравнително все още разумна нация и поренциал за добри кадри. Просто трябва да се фокусираме върху продукти в висока добавена стойност ;)

21

Хмм...

преди 1 година

Не господин доцент, БСП беше ликвидирана от г-жа Лъжа, която пък беше вкарана там от Иван Костов. Жалко за столетницата, Дядото сигурно се гърчи ден и нощ в гроба!

20

Анонимен

преди 1 година

МУТРИТЕ СИ ПЛАЩАТ ЗА ДОЦЕНТИ, ГЕРБ ОКУПИРА НАУКАТА