22

Някой

преди 1 година

С омраза нищо не стана, но това властва в света. Вече няма центровка, избил е баланса.

21

Анализатор

преди 1 година

Бойко, вади го белия кон и дай на Канадеца и на Кокорчо да го погалят по топките

20

ВЪЗРАЖДАНЕ

преди 1 година

ГЕРБ и ПП паднаха в капана който изяде главата на Славчо.Или ще създадат един саморазрушителен франкенщайн или ще избягат от отговорност отивайки на нови избори. И в двата случай ние от Възраждане ще спечелим.

19

Някой

преди 1 година

Света се управлява от егоисти, хаутични хора, който гледат своите си интереси и сметки. Никой не обича държавите и народите си. Всички са изпростели и са се загубили в тесногръдото си ежедневие и в собствените си стремежи. Света е в хаус заради новите богове Пари, Власт и егоцентризъм въртящ се около собствената ос. Някой изпущя лудите. Стават все повече ***. Спрете Земята да сляза. Не е моят свят.

18

Зоро

преди 1 година

Българите са Мазохисти. Или ***. ПП направи така, че да не ядем сирене и кашкавал (основни храни от хиляда и триста години) и някакви деебили 20 % се подлъгаха, че е виновно чеждународното положение. Киро и авера му (двамата измамници) продължават ловко да оплитат глуупците. Те НЕ ИСКАТ българите да преживеят зимата и затова няма да подкрепят правителство и бутат към поредни избори. Ловко!

17

Подмяната

преди 1 година

Основното от тези избори е, че ПП и Кирил Петков никога повече няма да са на власт. Останалото е без значение!

16

Анонимен

преди 1 година

Първите 3 партии съставят коалиция и България ще има стабилно управление следващите 4 години. Стига толкова избори.

15

Анонимен

преди 1 година

В един парламент съставен от наглеци и безсрамници, ПП пак ще са виновни, затова че не искат да подкрепят крадливо управление на ГЕРБ-ДПС.

14

Христо Христов

преди 1 година

Трагично е, че мюрето на Козяк - янев влиза в парламента.

13

Някой

преди 1 година

Ще гледаме поредният цирк в парламента и скоро пак избори. ПП губят защото са се хванали в идеята да мразят Борисов не, че е за обичане. Втората им грешка е да говорят, че ще си върнат дългата или ще си я върнем. Тя не им е бащиния. На никой от всичките не е. То и народа в голям процент не я заслужава. Някога беше важен външният вид да излъчва стабилност, да имат изказ и да вдъхват спокойствие и респект като насока в нещата. Сега няма дума да се опише това което става в световен мащаб. Лудница.

12

Анонимен

преди 1 година

От утре бензина 1.50 лева. А инфлацията пада на 1 процент.

11

Анонимен

преди 1 година

Беше казано ясно! Или правителство около ДБ и ПП, или отиваме на избори с Радето и Гълъбето. Има ли изненадани? Да сте мислели като гласувате.

10

От софийския затвор

преди 1 година

Чакаме ги Кирчо и Кокорчо. Да ги правим булки

9

Анонимен

преди 1 година

Мафията пак надига глава. Благодарение на предателя Славчо Чалгаджийски Учиндолски.

8

дo 3

преди 1 година

Леле, ИТН и стабилност. Да сте мислили като гласувате.

7

Анонимен

преди 1 година

Отново ще ви управляват ГЕРБ и ДПС. Отново през Капитан Андреево ще влизат тонове наркотици. Отново ще се пълнят поизпразнените чекмеджета. Отново дрогирани гербодилъри ще газят безнаказано децата ви. Отново Гешев ще пази гърба на Мафията, която си го назначи. Хубавото все пак е, че слугите на Мафията от ИТН остават под чертата.

6

Анонимен

преди 1 година

Истинските резултати:35% избирателна активност: ГЕРБ 8%, ПП 7%, ДПС 5,25%, Възраждане 3,5%, БСП 3,15%, ДБ 2.45%, БВъзход 1,4% от българите, от населението. Това е истинската статистика, а не красиво опакованите от социолози фалшиви цифри и послания, защото махат онези 65% негласували и казват кой бил спечелил.

5

Анонимен

преди 1 година

Е как бе, нали всички чекмеджански агенции даваха 10%.

4

Герберски СмЪрдел

преди 1 година

Абе къде отидоха 10 те % преднина за Тквопоклониците дето даваха социологическите агрнции. Май Хазарта излезе прав ,как се пишат процентите

3

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ + ДПС + ДБ + БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД + ИТН = ЕВРОСТАБИЛНОСТ !