102

Бай Илийчо

преди 1 година

Ко са вълнувате бря ? Глей ти си дживота и ич да не ви пука ! Ежте,пийте,ей тия три неща !

101

Анонимен

преди 1 година

Кукубенд Парламент ви поздравява с химна на Чалгария, Месечина, месечина, йой йой! Ще ви управлява Костя Копейкин и Костурица, и циганскиОркестър Кукубенд! Да живее новият герб на Чалгария - голямо прасе гризе трабантче!

100

Ха такъв

преди 1 година

Говорил добре! Епа, лекторите по партийните събрания от АОНСУ говориха най-добре и можеха да говорят с часове без да кажат нещо съществено. Другаде е цаката, но няма професионални политици в България.

99

До 134

преди 1 година

Ако е от Козяк, добре. Само да не е от ония на "Драган Цанков".

98

Анонимен

преди 1 година

До 132 - евала и аз го избрах заради това. Не ме вълнува кой коя държава подкрепя, но много мразя разни от ранга на Биков, мис Дулово, Йордан Цонев и т.н., които говорят като 79 годишни склеротици, но най-фрапантен беше оня от ГЕРБ реферчето дето сричаше докато чете фермана за равенството между половете и спортистите - "нека не бъдем не-толе-то-лиии-рааант-не.. нее-тооо-леее... ра-ра-ра..." ;)

97

Ти од кои си уа?

преди 1 година

Преди няколко години минах случайно покрай българската амбасада в Лондон, недалеч от Хайд Парк и случайно чух какви разговори водеха помежду си. Всеки коментар е излишен.

96

Анонимен

преди 1 година

И не се плашете. Ще има правителство. От Козяк ще оредят въпроса.

95

Анонимен

преди 1 година

"Когато някой няма... потенциал да се измъкне сам... от блатото той търси помощ... Това известно ли ти е?" - Бедата е огледало, което разкрива истинската ти същност. - китайска поговорка.

94

Анонимен

преди 1 година

124 ако Костадинов не блести с интелект, кой блести? Кой може да говори гладко и стегнато с часове? Кададъир, Петков, Баце? Единствено Нинова може да постигне нещо такова. И не забравяй, че Костадинов е историк, познава световната история. Как може да сравняваш галоша Борисов например с него? Или турчина дето не знае български, или онова недоносче лъжливо Петков. Много сте елементарни. Как се народихте такива.

93

Рамазан Байрам

преди 1 година

Много рядко има турчин в България, който да гласува за ДПС. Гласовете за резняшката партия идват от Турция и са 100 на 100 фейк.

92

Анонимен

преди 1 година

"След като са дошли тук, живеят тук и нямат желание да се върнат в България не ми е ясно защо ходят да гласуват." - щото масово българите в Ню Йорк са ***. Ходил съм в БГ църквата там и 90% от времето ги слушах как се оплакват от живота в България докато чистят тоалетни и мият чинии. Единственото, което им топли душата е думата FREE върху кафе машината. Още ходя в Ню Йорк да бачкам, но 18 години не съм стъпвал при българите. Аз гласувах за Възраждане именно за да има нови избори.

91

до 126

преди 1 година

Когато някой няма... потенциал да се измъкне сам... от блатото той търси помощ... Това известно ли ти е?

90

Русофоб

преди 1 година

Точно на това разчита Копейкин. Сред неграмотниците простотията е издигната в култ, а путинофилията превърната в наука.

89

Анонимен

преди 1 година

"Правят всичко възможно да ни провалят по пътя за интеграция в Европа..." - пичага, осъзнай на кой свят се намираш. България е най-старата държава в Европа и нямаме нужда да се адаптираме към никого. Ако имаш нужда да бъдеш нечий леген за семенна течност и да те учат как да си гримираш мустака си пусни един туториъл в тубата и се интегрирай, а не се жалвай по форумите като оня дето всеки ден го гонят от МВР с високи честоти.

88

До 122

преди 1 година

В Лос Енджилиз нямам познати или приятели, които са ходили да гласуват, но като слушам оттук-оттам най-много аркадаши са гласували в Ню Йорк. След като са дошли тук, живеят тук и нямат желание да се върнат в България не ми е ясно защо ходят да гласуват. А и без това скоро ще има нови избори.

87

Анонимен

преди 1 година

Копейката не блести с интелект, но отлично знае, че болшинството пpocтаци в България са русофили и така си има твърд електорат....

86

Анонимен

преди 1 година

До 114 и какво като си гласувал за Възраждане и стане Трета Световна война.. мислиш си, че ще стоиш и ще гледаш отстрани ли... вътре сме с двата крака. Така, чедреме ми на оная работа кой ще ни ръководи... един дол дренки са всички..

85

Истукан

преди 1 година

Как да има коалиция като се мразят ПП и ГЕРБ. Всички са един дол дренки, затова не гласувах и няма да гласувам за в бъдеще.

84

Анонимен

преди 1 година

Българите винаги са мразели победителите защото когато се измъкнеш от блатото не е приятно - примери много да не се дават че ще настане още повече омраза научете се да уважавете по-успелите и по-талантливите от вас - не сме равни

83

Българите са сами

преди 1 година

Хората наказаха за предателството им ИТН! Славуца сега е на сливова.Лошото е също, че оставиха турците да ги управляват заедно с ББ.