84

Анонимен

преди 1 година

Бой по краварите

83

пуйката

преди 1 година

Нема страшно,нямат чипове от хладилници каза Урсула преди месец.

82

славянин

преди 1 година

Когато излезе наяве истината, че наглосаксите извършиха терористичния акт срещу газопроводите не знам къде ще се крият от световната общественост!

81

славянин

преди 1 година

Докато ''свръхчовеците'' от ''златния милиард'' ползват руски ракети-носители и космически апарати, за да се качват и слизат от МКС е редно да мълчат! Най-малкото от срам! И да си ядат ''хипертехнологичните'' шоколади!

80

до 90 от славянин

преди 1 година

Изброеното се нарича ШИРПОТРЕБ и не изисква особена интелигентност, за да се направи! Но за един демократ производството на един шоколад е много по-''наукоемко'' от производството на ядрено торпедо!

79

нямам думи

преди 1 година

Хората правят шоколади, парфюми, лаптопи, хубави обувки и дрехи, Ферари, Порше, четири стъклена дограма и измислиха интернет и цифровата телевизия и .........до безкрай, а тези измислили ултра торпедо за радиоактивно цунами

78

славянин

преди 1 година

Каква ''проницателна'' атлантическа мисъл: Русия сама си взривява с ядрена подводница намираща се в Арктика двата газопровода намиращи се в Балтийско море!!!??? Нищо че за строежа им е дала десетки милиарди долара или евра! Крановете за газта за газопроводите са в Русия ама тя за по-сигурно ги взривява в датски териториални води! Тези атлантици наистина са уникално т.пи щом смятат световното население за толкова т.по!

77

Русия=психиатрия

преди 1 година

Ескалират само русофилските ид-ни.

76

ХАХАХАХАХА

преди 1 година

Въйййй говеждото шубе се разраства и ескалира в тиха паника и ужас. Хахахахаха.

75

Анонимен

преди 1 година

Москвичи с будьоновки

74

анализатор

преди 1 година

До: номер 74 "руснаците жалят православните" МОЛААА??? Е те т'ва беше най-безумния виц който съм чувал!!!Руснаците били жалели православните моля ви се!!!Как точно ги "жалят"??? С клането на православни в Буча ли???С атаките срещу православен Киев, срещу Киево-Печорската Лавра, която само Господ спаси от руските неправославни "Искандери"???С ордите и пълчищата на радикалния ислямист Рамзан Кадъров и неговите башибозуци ли??? Много са "православни", няма що!!!

73

Идеалист

преди 1 година

За тази подводница Балтийско море е много плитко. Там влизат кораби, които газят до 15 метра. Ако САЩ докарат работата до употреба на ядрено оръжие, то няма да се употреби в Украйна. Затова са се размърдали подводниците....

72

Натогейтаци

преди 1 година

Абе много джендърски разбирачи тука бе. Какво става бе *** Русия анексира 4 области а сащ и НАТО гледаха като наакано дете. Хайде яжте оборска тор с това ще си останете.

71

анализатор

преди 1 година

До: Гребец (номер 65) Ми тя Курск и преди си беше "подводная лодка", само че беше мобилна. Сега вече се превърна в "стационарная подводная лодка", тоест такава която си седи на дъното и не мърда!!!

70

74 руските фашаги

преди 1 година

са най големите атеисти.

69

Знаейки качеството

преди 1 година

на надводния им флот, можем да си представим подводния.

68

Анонимен

преди 1 година

руснаците жалят православните, да му мислят атеистите , за тях директно ,копче, това е само припалване на съчките, замириса от балтийско, а са ударили реактора, няма да имат време да се прекръстят

67

курскЪ и маZкве я

преди 1 година

очакват. ротФронт каскети

66

ГАДОРЯН

преди 1 година

Заглавиет5о така звучи сякаш Русия има само една ядрена подводница хахаха

65

Ники

преди 1 година

Не мина ковид сега плашат глпоавите хора с фалшиви заплахи за ядрени бомби ако мине