44

Анонимен

преди 1 година

Европа, ние сме от тях, в момента се нуждае от мир и нищо друго и точка.

43

Анонимен

преди 1 година

Това е само едно от демоничните оръжия на Путин.Не виждате ли как американците само от една подводница сънуват кошмари.Посейдон е ужасяващо оръжие преизвиква цунами и е практически неоткриваемо за американските противозащитни системи.

42

Анонимен

преди 1 година

Ха-ха-ха! Поредният руски ФЕЙК...

41

Да напомня:

преди 1 година

Използването на голяма атомна подводница за саботаж срещу газопровод в чужди / и много плитки!/ териториални води е като да гръмнеш муха с атомна бомба и да си мислиш, че никой няма да забележи. Хубава стръв са пуснали в статията и шараните не са пропуснали да я налапат ентусиазирано. Междувременно, руснаците започнаха да вадят факти за диверсионния акт от ръкавите, оказва се, че вече знаят имената на двете британски момчета, изпълнили мръсната поръчка...Да видим какво ще стане по-нататък!

40

Мнооо мило

преди 1 година

Хайде вече да Русия да издумка останалия свят , че БеГеТо начело с Тиквата....нищо хубаво не ни чака....

39

Анонимен

преди 1 година

Тази супер подводница и супер торпедо сигурно са от супер войската на супер джуджу Хахахахахахах :)

38

Анонимен

преди 1 година

Абе шляпат си и не мислят, мерикофилите, колко му е да пратнят едно торпеденце до Варна русите, дълбоководно и неоткриваемо и ще им замлъкнат устите за винаги, както и моята, затова трябва мир.

37

Метеоролог

преди 1 година

"възможното й участие в саботажа", съчетано с "според няколко неофициални източника" цепи мрака....

36

Анонимен

преди 1 година

В САЩ се правят фенси шменси неща, но нямат индустриалната мощ да са работилницата на света.

35

Анонимен

преди 1 година

В САЩ ще избягат трилиони кпитали от Европа, но не и производства.

34

Попа от Ереван

преди 1 година

Руските ПВО - нищо не става от тях, руските танкове - нищо не става от тях, руските ракети - нищо не става от тях, руските артилерийски системи - нищо не става от тях, дронове - пълна щета, армия - пълна щета. Обаче супероръжието ще е безаналогово. Веееервайтеееее :)))))

33

До 29

преди 1 година

Абе ти по-добре агитирай за повече танкове, пари... бело! Другото не коментирай че се излагаш!

32

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 28 Нямат работната ръка отатък океана за да поемат производството на европейските гиганти, те техните американски от Китай не могат да върнат поради същата причина. В САЩ какво ще прави BASF доставка на пица ли?

31

Анонимен

преди 1 година

Директно към сащ бря ,да духат супата

30

Уил Смит

преди 1 година

руzките фантазии в действие, след котела при Лиман и пленяването на 3К Z ки в горите край града отново анимационни филмчета ще пускат в кремал, друго не им остана на завалиите

29

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 25 "Може един тостер да не могат да направят като хората, но за оръжията им вярвам." Хихихи. Видяхме им оръжията. Обосралис се ама ЯКО. Страни, на които са продавани руски оръжейнис системи тръгват да ги съдят, след като разбраха за какъв СКРАП са плащали :))))

28

Анонимен

преди 1 година

Може да имат подводници, но Америка направи блестящ код с зривяването на северния поток, големите инвеститори като немското автомобилостроене и химически заводи ще се прехвърлят със сигурност зад океана, това ще позволи да догонят Китай, европейските лидери ще бъдат по послушни, не искат и други инфраструктури да им отидат по дяволите.

27

Анонимен

преди 1 година

НАТО много миролюбиво е станало.

26

Анонимен

преди 1 година

Русия едно време е била фактор и сила. В днешно време могат само да шпионират, крадът технологии и да копират. Дори и в копирането не стават. Никога не съм харесвал Руснаците, но заради Путин.... смятам, че всички руски граждан са 10 хода назад във всичко и с всички

25

Анонимен

преди 1 година

Може един тостер да не могат да направят като хората, но за оръжията им вярвам.