9

Анонимен

преди 1 година

Е, такива откачалници имаше и в нашите казарми...Разпилява си карантията докато е на пост и после се пишеха по 50 кофи мастило...Сега ще ме емнат политкоректните тролчета, които и ден не са били в казарма че съм безсърдечен ***...Не! Трезвомислещ, здраво стъпил на земята съм...дреме ми за Украйна, дреме ми за драмите на някакъв световнонеизвестен рапър на който му хлопа дъската...Имаме проблеми, ТУК в България за решаване, които не търпят отлагане ...Докато все още българи има

8

Анонимен

преди 1 година

Когато един ден всеки от нас лежи на смърният си одър и чака смърта всеки момент да го приюти в студения си скут. Тогава ще стане на всеки един ясно че да умреш героиски за родината си, е най - хубавата смърт

7

Анонимен

преди 1 година

Не намерих нито една негова песен. Само видеото, че не можел да убива го има.... Пак недоизпипана "истинска" история.

6

Анонимен

преди 1 година

Не е нужно да чупят ръцете или краката си, няма смисъл да се самоубиват. Въпреки, че ги мобилизират, никой няма да им даде насила в ръцете автомат и да ги принуждава да убиват, ако не искат, ако са пацифисти. Кажи, че си против насилието и убийствата и ще те пратят в санитарен батальон, ще си медбрат.

5

Анонимен

преди 1 година

Да жеше грумнал поне някой военне руснак с тоя автомат. Ако се стигне до там да ме мобилиИрат и дадът автомат ще ги гръмна наще.

4

Анонимен

преди 1 година

Лежал в диспансера. Много важна подробност. Не искал да убива, но поел на себе си отговорността на самоубийството. Такива ги погребват извън гробищата.

3

Анонимен

преди 1 година

Трябвало е да отиде (както и всички бягащи от режима на Путин) на червеният площад и да протестират. Един се подпали друг скочи, трети застреля шеф на комисия.. Путин е проблема.

2

Анонимен

преди 1 година

Ееее.... Ама верно ли е скочил от 11тия етаж?!? Требело е от 50тия да скочи, за да няма място за грешки....

1

Да

преди 1 година

Значи не е бил мобилизиран но се е самоубил льох.мана вместо да отиде да изпълни дълга си към родината. Смешно и жалко.