189

холокоста

преди 1 година

гори в ада ку4и сине .

188

Няма значение

преди 1 година

ама въпросният краснодарски рапър е правил вече един опит за самоубийство по същия начин - скачане отвисоко.. Първият път му се разминава само с натрошаване на доста кокали и лежане в психиатрията...сега е успял, а мобилизацията само е катализирала суицидните му наклонности...

187

Анонимен

преди 1 година

Не удобрявам това, което е направил, но поне е взел сам решението! (не точно, де, бил е принуден да убива и да бъде убит). поне няма да играе по свирката на путк1н и милиардери

186

Анонимен

преди 1 година

ТОЯ ПЪЛЕН НАРКО

185

Hoh

преди 1 година

Мен ако ме мобилизират ,ще отида. Съгласен съм ,да ме пратят на самоубийствена атака и с куршум в корема ,да продължа атаката. Длъжен съм да го направя, за да осигуря на богатите и децата им спокоен и луксозен живот ,който наистина заслужават.

184

Поп Грую

преди 1 година

Момчето не е добре с акъла, но журналята са като лешояди.

183

луна

преди 1 година

То и тук, ако обявят мобилизация, 70% ще се опитат да я избегнат - я ще емигрират, я ще счупят крайник, я ще се довършат.

182

Анонимен

преди 1 година

Путинчетата обявяват за лъжа и пропаганда всичко, което не им е по вкуса. Прозрачни са. Но какво да иска човек от коне с капаци, които гледат само в чуждата в кесия, но никога не развързват своята за другите. Май нямаше възрожденци на нито една обществена акция по наводненията, земетресенията, болните деца, чистенето на горите, да не изреждам. Те не знаят какво искат - хем да подкрепяме Русия, хем да папат евросубсидии. Ами не става, мързеливци кабинетни и маргинали такива!

181

Анонимен

преди 1 година

Да отнемеш живота си, за да не отнемеш чужд, не е самоубийство, а саможертва.

180

Анонимен

преди 1 година

До Някой: Не манипулирай! Вие, старшинките, докарвахте здрави прави момчета да си теглят куршума заради казармените ви извращения. Комплексарите от българската армия никога не са свършвали. Дай им малко власт и им гледай сеира. Така си избиват комплексите. А БКП ви пазеше от съд и потулваше всичко, защото не можеше да си на военене пост без да членуваш в БКП.

179

Анонимен

преди 1 година

Само си представете как би изглеждала мобилидацията в България, сигурно който не може да избяга ще стане добровлно ***...

178

Анонимен

преди 1 година

Искат да видя путин да мобилизира Копейката, когато свършат опциите с руснаци и премине на предани русофили

177

Pit

преди 1 година

Мали тя пресата ни е без коментар ама и читателите и са не по-долу. Яко сте бръмнали хора далеч сте от реалността.

176

Анонимен

преди 1 година

Със самоубийството си това момче нанесе повече щети върху режима на кървавото джудже отколкото би било де окупацията на Крим, защото действа ВЪТРЕ в Просия и показва на хората с какво зло си имат работа, че някой предпочита смъртта пред това да му се подчинява

175

10 Божи заповеди

преди 1 година

Писна ми от фалшивия морал на някои "християни". Значи да се да се самоубиеш било грях? Ами няма го в Божите заповеди. Но със сигурност една от тях гласи "Не убивай!". Не вярвам момчето да е било лудо, по-скоро е било честно пред съвестта си.

174

Анонимен

преди 1 година

не вярвам на тези глупости това е лъжа и пропаганда

173

мазепа

преди 1 година

21 век, Русия - страна в която пращат в затвора ако не искаш да убиваш

172

Нищо

преди 1 година

чудно. Путин си е КГБ кадровик и си ползва неговите принципи от времето, когато интелектуалците на Русия масово се "самоубиваха" или изчезваха безследно. Така става днес с всички несъгласни с властта или отказали да се мобилизират. Ще ги самоубиват един по един, заедно със семействата им, докато някой от обкръжението му се светне, че така не може да продължава безкрайно. Путин вече има параноя, затова постоянно сменя генералите и други управници. Смех, ако заподозре и Медведев))))

171

Анонимен

преди 1 година

Понятието, че само слаби личностти се самоубиват, е отживелица на комунистическата психология, чиито апологети искаха да накарат хората да работят, да се бият и да се жертват "за родину, за Сталину" и не приемаха друго мнение. Тогава силните японски самураи, които си правят харакири за изгубена чест, и те ли са психари? Нищо подобно. Аз съм по-склонен да вярвам, че друг е "самоубил" момчето. Те и от убитите руски олигарси намериха предсъртни бележки, че се самоубиват. Видеото може да е монтаж.

170

Анонимен

преди 1 година

Има много хора, чиито ценности - религиозни или други - са несъвместими с употребата, дори с хващането на оръжие в ръцете. Спомнете си героя на Парцалев съботятина Иван Стайков от "Тримата от запаса" какви душевни и други катаклизми преживя заради убежденията си да не държи пушка? За такива хора насилственото мобилизиране е нещо много по-силно от обикновен шок. Гей-ството няма общо тук. Има много гейове, станали герои от предишните световни войни. Тук опираме до личността.