44

Анонимен

преди 1 година

До Вьзмутен Ако не беше Слави, нямаше да видим това чудо сега. Слави е готов да разруши всичко заради неговото его.

43

Анонимен

преди 1 година

Лигитимност?! политиците презират и подиграват българите, жалките македонци ни направиха за смях, никой не ни защити, а България изглежда като бомбандирано сметище където и да погледнеш. Лигитимност?! Единствения интерес който гледат нелигитимните политици и техните НПОта са тези от вън! Защо да лигитимизирате нещо което е против българите и България?!

42

До ХА ха ха

преди 1 година

А руски можеш?

41

:)))

преди 1 година

, Една легенда се завръща"

40

Анонимен

преди 1 година

ти коя година мислиш че сме? 1998? къв преход. той прехода отдавна свърши

39

Анонимен

преди 1 година

Да свърши прехода и ше се оправим за година две

38

до 58

преди 1 година

За съжаление имам няколко познати, които миналото лято ентусиазирано дадоха гласа си за Дългия, а сега пак с ентусиазъм за Копейката, защото всички ги лъжели. Жалка история. Ако Костадинов дори за малко дойде на власт, те ще бъдат първите, които ще се разпискат. защо ли мен никой не ме лъже?

37

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен *** са путинофили. На тези избори ще се преброи % на луди, гласували за ПП и путинофили, гласували за копейкин и онова генералче яневчо.... Естествено, резултатите ще бъдат обявени след корекция, направена с мадурките, от Разединителя и съветниците му от ДС и КГБ, така, че България отново да остане без редовно правителство за да продължат да крадат...

36

Анонимен

преди 1 година

"Тия, които гласуват за Възраждане все ги ЛЪЖАТ! Излъга ги Волен, излъга ги Слави...... Ами защото искат да ги лъжат." - гласувах за оня бот от Възраждане за да изглужда отстрани, че народа е разединен и за да е сигурно, че не могат да ни използват в случай на разрастване на войната иначе останалите партии са не по-малко жалки от Възраждане. Да, ако Възраждане спечелят американците ще ни вдигнат цените на тока и горивата, но поне ще знаят, че на нас в случай на война не може да се разчита.

35

Вьзмутен

преди 1 година

Всички оплювате слави ама ако не беше той тия още щяха да са на власт а ние да се чудим с какво да си купим хляб

34

Нешето семейство

преди 1 година

ги наказваме, като няма да гласуваме!

33

да тръгнем към

преди 1 година

затлъстяване, вижте се, какъв приме давате на поколението , вие сте ужасен на външен вид, а дори и семейство не сте създали, потрес

32

Анонимен

преди 1 година

Пак няма да има правителство

31

Майора

преди 1 година

За каква страна гласуваш , след като заедно с Кирчо докара страната до фалит, тройно по високи цени на газта и всичко останало, двуцифрена и най висока инфлация в ЕС, напълнихте ошфорните си сметки и се правите на свети води ненапити! Отивайте си откъдето сте дошли!

30

Анонимен

преди 1 година

Пълни *** са всички от всички партии. Гласувах за Копейкин въпреки, че и на него мозъка му е пукната стотинка. Пълна леш са всички от-до с такива надупи-перковци България ще е в преход още 40 години. В държава без войска въпроса не е кой ще управлява, а кой ще слугува. Кокорчо, ако ще да е най-неподкупния не може да обедини народа, защото е на колене пред чужди политици. Най-много да си изяде шамарите, ако тръгне да си мисли, че някой в България го боли фара за запада или изтока.

29

Анонимен

преди 1 година

Тия, които гласуват за Възраждане все ги ЛЪЖАТ! Излъга ги Волен, излъга ги Слави..И защо ли все ги лъжат? Ами защото искат да ги лъжат. Така са устроени, не мислят и все настъпват мотиката.

28

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 46...По добре да не беше излизал...

27

Анонимен

преди 1 година

Какво толкова свършихте та исксте да го довършите? Може би не успяхте нас да ни довършите и затова се натискате да се върнете.

26

Ха ха

преди 1 година

Ми напьлниха гардероби кирчо и кокорко прави са искат да ни довьршат и да са на едно с мьск в парите , четете афера и части от доклада на данс за газа

25

Олимпий Панов

преди 1 година

Тоз ми прилича на пуяк.Гледах го в Панорама как си тръка пръсчетата.100% е педю от пасивните.жената в къщи.