Снимка: БГНЕС

"Бих призовал всички български граждани да гласуват, независимо за кого. Това е най-важното, което може да направим." Това заяви съпредседателят на "Продължаваме промяната" след като упражни правото си на глас.

Той заяви, че е гласувал за една променена България, в която да свърши Преходът и най-накрая да тръгнем напред и да станем една нормална европейска държава.

Според него избирателната активност е подобен като през ноември месец. "Явно хората не са чак толкова уморени", уточни той и призова всички да гласуват.

"Този избор днес зависи дали ще се върнем към политиката на Прехода, която държи хората бедни и дава едни пари на малко брой фирми или ще продължим към нормална европейска политика, където общите ни данъци са полезни за всички нас като граждани.", заключи Асен Василев.

 

Коментари Напиши коментар

145

Анонимен

преди 3 месеца

Който гласува за ГЕРБ избира ДПС ! ХА БРАВО , сами си направихте ХАРАКИРИ ! Това ще е най- гнилото и пошло правителство на ФРАНКЕНЩАЙН!

144

Анонимен

преди 3 месеца

Крадеца Бойко пак почна с АЗ туй , АЗ онуй, а на народа един голям х.. ! Този сега ще ми излиза всеки ден да ми казва колко е велик , заради него и шайката му ,спирам да гледам новини и предавания с тях! Гнусни са !

143

Анонимен

преди 3 месеца

Всички вие , които гласувахте за тази токсична и крадлива партия ГЕРБ сте национални предатели ! И на всичкото отгоре ни продавате и на турците !