64

Вьзмутен

преди 1 година

Гласувах за - пп и получих по високи сметки за ток храна парно дори ми намалиха заплатата шефа каза , че много са му се качили разходите и вече не може да плаща старата ми заплата Благодаря никога вече за тях

63

Идеалист

преди 1 година

Този се още се мисли, че е политик. За нищо не става, отмъстителен извратеняк, алчен лъжец, ограбила най- близките си партньори!

62

До 106

преди 1 година

3...2...1...събуди сее..

61

Слави благодаря

преди 1 година

Който и да спечели е важно , че слави ни отърва от тия - грабители , пп за което благодаря искренно

60

Вьзмутен

преди 1 година

Моят избор беше вьзраждане - 30 г ме оправяха - станишевци , костовци , кокорчовци , бацовци и все си ходя оправен - а стига толкова

59

Ха ха

преди 1 година

Кои са компаниите била и лидл с -900 заплата за -12 ч работен ден бегай при бай дьн или при кокорко ако искаш

58

Анонимен

преди 1 година

Оффф, бях решил тоя път да не гласувам, защото все ще съм после прецакан, но тоя като го видях и музата му Кирчо... ще се дотътря до секцията. Поне да не са толкова простти и дебилни. Като ме прецаква, поне да е средно интелигентен. А гледах до преди малко предаване ,а цар Симеон Велики. И на фона на това което ни се предлага за избор е ужасяващо!

57

do 96

преди 1 година

Той Левски ако знае че си гласувал за Възраждане ще се обърне в гpoба. Левски никога не е бил pycoфил

56

Да бе

преди 1 година

Досега бяхме на ръба на пропастта. С Ваша помощ направихме крачка напред.

55

Тръгвам напред

преди 1 година

Накъде бе лайновозскапан?

54

Вьзмутен

преди 1 година

Сбьркаха ли англичаните - видяха какво се дроби и излязоха от - есПриятели избягаха в англия - 2 *** при герб един при киретата не искат да се връщат

53

Анонимен

преди 1 година

Данаил Николов, който е настоящият собственик на дължащата милиони на държавата фирма на бившия директор на НАП Румен Спецов,представи документи за преводи, които е получавал, за да си мълчи за отношенията си с приближения до лидера на ПП и бивш финансов министър Асен Василев.

52

Овчар

преди 1 година

Стадото трябва да се води от най-мъдрият!

51

Анонимен

преди 1 година

БСП утре като каже че и Ти неставаш за премиер? Какво правим... направо сложете премиер на Бесепетуу :))

50

Анонимен

преди 1 година

Прехода свърши 2007г. Това сега ви е светлото бъдеще, радвайте му се

49

Анонимен

преди 1 година

"На Костадинов е пукната стотинка мозъкът, но си гласувал въпреки това за него?" - да, Копейкин е кръгла нула, а останалите - Пеевски, Борисов, Кокорчо, Иванов, Слави и т.н. са в ляво от нулата. Всички са пълна леш и са легенчета за семенна течност я на САЩ, я на Турция, я на Русия. И мен самия ме беше срам да гласувам за него, щото говори за излизане от ЕС и НАТО, но такава е българската реалност. Алтернативата Биков, Кирчо и Карадайъ, които едвам говорят български е още по-жалка от Копейката.

48

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 61-И как точно американците пък ще ни вдигнат цените на тока и горивата бе промит мозък?Ние от тях нищо не купуваме,само те смучат от нас.

47

До герб

преди 1 година

Нали баце -10 г викаше каквото каже големият шеф от брюксел правиме не ни расправяй тияКокорестите пьк от бай дьн директно приемат заповеди видяхме ги как силно се навеждаха

46

Анонимен

преди 1 година

АСЕНЕ, ДА БЕШЕ НА ДВАЙСЕТ И ДА ПЕРДАШИШ ТУИНКОВЕ ПО КЕНЕФИТЕ ОК, АМА ДЪРТ ХОМОСЕКСУАЛИСТ БЕЗ ЖЕНА И ДЕЦА КАТО ТЕБ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАСРАМИ ВЕЧЕ!!! Смири се, попрочети Библията и нещата и при теб може да влязат в релси!

45

:)

преди 1 година

И аз гласувах за Вас...за да продължим заедно напред, и халките ни винаги да са широко отворени за талибаните дето преминават през границата ни..