104

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Аз пуснах за ПП. Единствено те доказаха, че им пука за народа." Да бе ,толкова им пука,че ни докараха до най-голямата бедност-зимата да стоим на студено,не можем да си позволим и половината от храната,която преди сме си купували. Край с развитието,върнаха ни поне 20 год.назад.Клошарите в София са вече на всяка спирка,във всеки автобус-двойно повече са отколкото миналото лято. ВЪН,КРАДЛИВИ ПРОДАЖНИЦИ!

103

До 89

преди 1 година

Нямаше *** и наркомани! Нямаше безработни и неграмотни!

102

Анонимен

преди 1 година

В ранната демокрация младежите караха на хляб със сол, а сега в епогея на глобализацията младежите са на хляб с амфети. Пикове и спадове в демокрацията няма. Каквото сте яли 2009та с 800лв заплата такова го ядете и днес с 2000лв. Развой, еволюция, промяна - хаха. Истинския въпрос е дали желаете да продължите да работите на заплата или предпочитате да продавате екстракт от кокиче на пенсионери с 8000% надценка като бог Кирчо.

101

християнин

преди 1 година

Проклети да са всички,които гласуват за багдатския крадец от банкя.Това е шлаката на обществото.

100

Гласувах

преди 1 година

за Възраждане! Имат брилянтни кадри за министри! Цончо Ганев!

99

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

А ТИ БЪЛГАРИНО ОЩЕ ЛИ СИ МИСЛИШ ЧЕ НЕЩО ЗАВИСИ ОТ ТЕБ

98

Анонимен

преди 1 година

До 89 ИМАШЕ ЧАКАНЕ 10/15 ГОДИНИ ЗА КОЛА И 20/30 ЗА ЖИЛИЩЕ! АКО ИСКАШ ДА СТРОИШ НА ТВОЯ ПАРЦЕЛ МОЖЕ ДА ТИ РАЗРЕШИШ НООО МАТЕРИАЛИ САМО С ВРЪЗКИ! В МАГАЗИНА ПО 1 ПАКЕТ КРЕНВИРШИ И КИЛО КАЙМА!ХАЙДЕ ДА НЕ МИ ХВАЛИТЕ ПРАЗНИТЕ МАГАЗИНИ И МИЗЕРИЯТА НА СОЦИАЛИЗМА! КОМУНИСТИТЕ винаги са измъчвали хората!СЕГА ВНУЦИТЕ СЕ УПРАЖНЯВАТ!

97

У нас

преди 1 година

защо никой не скача, или пада от прозорците??

96

Виждам

преди 1 година

Костадинов, като Путин! Ще сме президентска република! Следващия президент ще е той! Ограничението 2 мандата отпада!

95

Шнеле шнеле

преди 1 година

Някой със сигурност ще свърши тази вечер. Спецов.

94

Ралица

преди 1 година

АСЕНЕ ГЛАСУВАЛ СИ ЗА КОМИСИОННИ 100 МИЛИОНА СА РАЗСЛЕДВАНЕ НА ВЪНШНИ СЛУЖБИ Е В ЗАТВОРА СЪД И ВРЕМЕ Е ЗА МЪЖЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА КОКОР ВЪН

93

ТОВА СА ПОЧТЕННИТЕ

преди 1 година

ЩЕ ГЛАСУВАМ ПРОТИВ АЛКОХОЛИЗИРАНИЯТ МИНИСТЪР С 19 ИМОТА ЗА МИЛИОНИ И ОЩЕ 3 ЗА МИЛИОНИ ЗА 6 МЕСЕЦА

92

Анонимен

преди 1 година

Няма за коЯ друга партия да се гласува освен за ГЕРБ!Гласувах за опита,справедливостта,за далновидността и загрижеността към народа,за стремежа към добри политики спрямо народа и спрямо другите държави! Бойко,с теб сме!

91

А до 89а

преди 1 година

Нямаше купони!

90

Анонимен

преди 1 година

Ще кажа на мама.

89

Преди 89

преди 1 година

Всяка година ходех на море!

88

Анонимен

преди 1 година

Защо ни натрапвате мошеника Кокорчо?

87

Анонимен

преди 1 година

"Той Левски ако знае че си гласувал за Възраждане ще се обърне в гpoба. Левски никога не е бил pycoфил" - самия Левски е много маловажна фигура и просто един от хилядите пощенски гълъби на Раковски, а Раковски е възпитан от вуйчо си - Мамарчев, който заедно със Софроний са основоположници на създадения български доброволчески отряд в състава на руската войска. Левски може да не е бил русофил, но реално е без значение защото той не е фактор и е ирелевантна фигура в развоя на руско-турските войни.

86

мдааа

преди 1 година

асенчо гласувал за комисионните си , но си мисля че Гешев ше го покани да си поговорят .

85

Гиб Мелсън

преди 1 година

Така както се очертава служебното ще управлява най малко до пролетта. Винету и Сокола нямат нужните гласове заедно. Русофобите също нямат превес.