45

до 50

преди 1 година

Ти вземи прочети статията първо.

44

Анонимен

преди 1 година

Грешна ви е информацията.Проверете отново.Лиман е в руски ръце.Вие сте лъжци.

43

Аха

преди 1 година

За туй ли плешивия фюрер вчера крещеше грозно,зловещо?

42

Анонимен

преди 1 година

Ся, аз пък да обясня нещо на родните русофоби. Не само Путин, никой няма печеливш изход от войната. И това е най-лошото.

41

До Смятайте бе!

преди 1 година

Ти хубаво смяташ ама войната не е като на калкулатора. Това че имаш 25 милиона не значи нищо ако не можеш да ги облечеш и въоръжиш и поне малко тренираш. А както се вижда до тук не могат дори на облекат и въоражат 300 000. Те първо не могат ги мобилизарт щот ония са зад граница вече :) така че смятай си колкото искаш.

40

Смятайте бе!

преди 1 година

Проста сметка: Русия може да мобилизира 25 милиона души. Украйна, за цяла седмица тежко настъпление, ликвидирала някакви си пет хиляди. Значи, в годината има 52 седмици, тоест Украйна може да ликвидира максимум 260 хиляди руснаци на година. За да ликвидира всичките 25 милиона, ще са нужни повече от 100 години! Как си представяте, че Украйна ще издържи вековна война???

39

Калеко Алеко

преди 1 година

Товарищ путин да обявява пълна мобилизация на блатная, докато в РАША все още са останали мужици, че скоро украинската армия ще дойде да освободи маскава ... !!!

38

Анонимен

преди 1 година

Има два изхода за обкръжената руска армия.Единия води към концерт на Кобзон,другия е в колона към Нюрнберг!

37

Анонимен

преди 1 година

90-та не успяхме, но тоя път ще провесим русофилите и децата йм.

36

Анонимен

преди 1 година

Ся искам да обясня нещо на родните pycoпитеци... Русия няма печеливш изход от тази война. На никой не му пука какво е подписал Путин и какъв "референдум" е направил. Нито на Украйна, нито на ЕС нито на НАТО. Китай и Индия си замълчаха в ООН и не взеха страна. Така,че Русия е сама. На какво се радвате нямам идея.

35

Анонимен

преди 1 година

Е какво толкова, пет хиляди? Че то Путин на ден изпраща повече туристи на приятелските си държави.

34

Веднага

преди 1 година

Всички русофили спешно да учат значението на думата РЕПАРАЦИИ!

33

НАЛИ

преди 1 година

ТАМ ИМАШЕ РЕФЕРЕНДУМ? ЩО ТАКА СТАНА?

32

АнонимеН

преди 1 година

АЗ СЪМ МНОГО ДОВОЛЕН, ЧЕ ПРЕДИ ДА ПАДНЕ ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ В КОМУНДЕЛИСТАНСКА ПУТИНАРИЯ ЩЕ БЪДАТ ИЗБИТИ ТОЛКОВА МНОГО ПУТАНОПИТЕЦИ И ТО НАПЪЛНО ЗАСЛУЖЕНО!!! КОМУНИСТИЧЕСКАТА ЩЕ ПЛАТИ АМА ВСИЧКИ ЩЕТИ КОИТО НАНЕСЕ НА УКРАЙНА СЛЕД КАТО ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ ТАМ БЪДЕ СВАЛЕН И ИЗБИТ КАТО САДАМ И КАДАФИ И ЩЕ Е ДОСТА СКОРО!

31

Анонимен

преди 1 година

Падне ли Лиман следващия град е Северодонецк който реално ако падне Русия губи Луганск. :)

30

Анонимен

преди 1 година

Слабия анексира огромна територия а силния подаде молбичка за НАТО.... Украйна продължава да побеждава... Русофобите пак се радват.....

29

Анонимен

преди 1 година

Ох родна русофилска мъка :)))

28

Боббии

преди 1 година

Тези 5000 са примамка! Украинците влизат в чувал! Сега ще връхлетят суетата, калибрите и кинжалите....

27

Кори

преди 1 година

До Приятна новина, като завалят дъждовете руснаците така ще затънат в окопите, че сами ще се погребат, украйнците само ще посипят с хлорна вар. Не го казвам от кръвожадност, а защото предстои, а руските молодци дори не го разбират. Калта ще погребе руската армия в чуждата за тях земя.

26

Shark

преди 1 година

До 27. Първо ще докажеш, с неоспорими факти и доказателства, че Русия лъже за избиравине в Укр урснаци. Помниш ли какво каза Руслан Мъйнов в интервюто още в началонто на войната. Ако не си го гледал, намери го и чуй. Или и той лъже, в ефир пред цяла България и не само. Отговорност се носи също и за клевета! Да няма изненадани!