412

Анонимен

преди 1 година

Държава с тия размери и с това население, не може успешно да си пази границите. Ще дойде време това бягство на млади хора ще е дребна миграциика в сравнение с това което може да стане. Шансовете за разпад на Русия са поне 40%.

411

Анонимен

преди 1 година

Дано го отнесат, тъ пото джудже.

410

Редактора

преди 1 година

Нелка Драскачката пак е нощувала на ул. Козяк!

409

КРАЙ

преди 1 година

Статията е с НУЛЕВА СТОЙНОСТ - няма нито информационен, нито аналитичен характер. Тоест авторът, "журналитът", просто е нямало за какво конкретно да се хване и хейтва. Инак речта може да се нарече ИСТОРИЧЕСКА, понеже официално определи Русия като отделна от и необвързана с Европа. Самият аз съм силно изненаден. Но Путин чисто и просто в контекста на речта каза: "край на илюзиата, че може да сме част от Европа, нашите пътъща се разделят; ние никога не сме имали общ път с "колонизаторите", КРАЙ".

408

Анонимен

преди 1 година

Смехотворно е Путин да твърди, че войната е и срещу правата на ЛГТБ, по-точно, че се е загрижил за душите на сменящите пола си. Всъщност, защо не помисли за душите на онези момчета, мъже, жени които насила праща на фронта да убиват и умират, заради болните му завоевателски планове ? Прави се неканен защитник на хора, които изобщо не са го молили за помощ. В Русия не само хората с обратна ориентация, но и жените са сред едни от най-потърпевшите от дом. насилие, а закони за защита нямат

407

Анонимен

преди 1 година

Крим - шамарче! ДНР, ЛНР, Запорожка област, Херсонска област - шамарче! Следва Одеса, Харков, Николаев, Днепропетровск - шамарче. Чичко Путин не се шегува. Не трябваше да го притискате толкова. За руските ресурси се плаща. Това да не ви е Африка!

406

Анонимен

преди 1 година

Отворят ли границите, край с Русия. Ще емигрират милиони.

405

Анонимен

преди 1 година

Смърт на фашизма ! Има ли фашаги ще има и партизани :)

404

Анонимен

преди 1 година

Без да се обиждате, но русофилите трябва да се приготвят за разпад на Русия на поне 15 държави. Голяма територия не се държи с глад и страх, а с пари.

403

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен: Кравари говедари .... свиквайте :) Ще ви се набива канчето както през ПСВ. Даже и БЪЛГАРИЯ ви го наби ! Питай генерал Вазов. А един друг Иван Вазов написа и стихотворение за това. Ленд/Лийз започна ! Украйна може да си избира каквото пожелае оръжие. Включително и червени бутони :) Хахаххахах. Най-сетне след Осетия,Абхазия,Молдова, Украйна,Грузия, Чечня, Украйна и т.н. някой ще разкара руските бандюги !

402

Анонимен

преди 1 година

До Дедо: По скоро запада го търпи твърде дълго ! Така търпяха и Хитлер 4-5 години докато не запали ВСВ. Копчета имат и други :) Даже са много повече. Хеххехеехех.

401

Анонимен

преди 1 година

Краварите мобилизират платена армия за Украйна срещу 2000 $ на ден. Хайде евроатлантици, ваш ред е да защитавате демокрацията.

400

Анонимен

преди 1 година

Глупости! Както винаги бе на ниво. Този път, обаче, бе прекалено директен. Западът получи първата си плесница. Ще има още.

399

Дедо

преди 1 година

Е, пак беше сдържан. На негово място който е да е президент от Обора отдавна да е пратил бомбардировачите и/или да е натиснал червеното копче. От осем години целиот Запад му се катери по дедовия и не знам с какви нерви ги изтърпява още!

398

Анонимен

преди 1 година

Не виждам как може да има прецедент, когато САЩ не са стреляли по Русия, а само по държава подкряла Хитлер

397

Анонимен

преди 1 година

защо историка Путин не стигна до XV век ,да не би да го е страх монголците да не си поискат голяма част от Раша или така му изнася ,а малко по-рано ,когато там са били викингите ?

396

Хахо

преди 1 година

Този кравар е завършен ***.

395

ОТКАЗАЛ АЛКОХОЛА

преди 1 година

ЖУЖЕ ПОДСКАЧА ЗА ДА СТАНЕ ПО-ВИСОК! КАРА ТАКСИ ПЪЛНО С АЛКООХОЛИЦИ, НО ТОЙ НЕ ПИЕ, ЩОТО Е ЛУД!

394

Анонимен

преди 1 година

ЗАПАДЪТ ПЕЧАТА ХАРТИЙКИ, НИЩО НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ С ТЯХ, ТАМ НЕ СЕ РАЗПРЕДЕЛЯТ БЛАГАТА СПРАВЕДЛИВО, ТЕ ИСКАТ ДА НИ ОТКРАДНАТ КУЛТУРАТА, ДА НИ ПРЕВЗЕМАТ С ИЗМИСЛЕНА ВАЛУТА И ТЕХНОЛОГИИ, ТЕ НЯМАТ ЧОВЕЧНОСТ, ХУМАННОСТ- ТОВА КАЗА ПУТИН ВЧЕРА А ТЕ БЛАГОРОДНИТЕ ОТ 24 ФЕВРУАРИ РУШАТ И УБИВАТ НАРЕД В УКРАЙНА- ПОКАЗАХА НА ЦЕЛИЯ СВЯТ КАК ЗАЩИТАВАТ- КАТО УБИВАТ- ИМА ЧОВЕК- ИМА ПРОБЛЕМ, НЯМА ЧОВЕК НЯМА ПРОБЛЕМ.

393

Анонимен

преди 1 година

В момента съобщават, че в еп Унгария е обявена за недемокрация, защото Орбан не бързал да подкрепи санкциите на ес. Освен това бил казал няколко други неща, като това че унгарците не трябва да смесват кръвта си с други раси. Това си е работа на унгарците, ес ли ще ни дава предписания с кого да сме приятели и с кого врагове -- в никакъв случай, това е по-лошо от изказването на Орбан.