155

До 184

преди 1 година

С 45 милиона население, Украйна не можа да предотврати загуби от 15 процента + Крим от териториите си завинаги. Тук говорим за 200000 редовна Руска армия + шепа Чеченци и още 2-30000 от Донбас срещу 300000 хилядна редовна Украинска армия въоръжена до зъби от запада..... с конвенционални оръжия Русия взе своето, а знаеш ли че Русия има много неконвекционални оръжия които не са ядрени? За както да си показват козовете за няква си пешка?? ;)

154

Чичо

преди 1 година

Този човек продължава да бълнува. Но скоро ще го извадят от хипнозата , в която го вкараха американците.

153

Анонимен

преди 1 година

слава кокаине!

152

До 186

преди 1 година

Не запознатий плямпачо. АЗ работя за Ексон Мобил и ти гарантирам, че фирмата не взима нито капка от Сирийските залежи на петрол и след като Ексон Мобил е най-голямата риба за какъв контрол ми бръщолевиш неукий юроде? хехе

151

Анонимен

преди 1 година

Бе Зеленски кви ги блъщолевиш? Те руснаци ти взеха 15% от държавата, запада бовно но сигурно те изоставя, ти несвързани приказки говориш.

150

как са овините

преди 1 година

Абе какво става с Лиман ? - Вчера имаше един запознат тука - да каже, че не следя фроната. А там днеска - утре ще се реши изхода от войната.

149

жертвеното яре

преди 1 година

пак врещи. Айде слагайте му ножа да се приключва!

148

бай Гошо

преди 1 година

да де, ама докато наглият нарко-нацистки клоун-резидент плещи за "великите" успехи на укровермахта, артилерията на РФ и ЛНДР (които вече са официално към РФ) не смогва да изтребва укро-нацистите с хиляди на ден. И скоро май ще се наложи да се намесят и тежките бомбандировачи срещу пълчищата от непрестанно прииждащи чуждестранни наемници и др. твари

147

Алекс

преди 1 година

Путин открива виенско колело в Москва-блестяща контраофанзива на ВСУ в Харковска област;Путин анексира-руската групировка в Лиман е в "котел".Руски танкове ше се пържат на воля.Путин нека си говори,HIMARS работи.

146

Анонимен

преди 1 година

Пътят е ясен и е един,Украйна без натовско присъствие и без вожд наркоман продажник!

145

Анонимен

преди 1 година

И как по-точно Русия е победила? Каква е тази еуфория? Руснаците бягат от Русия, бягат от Украйна! Путин през последните години 3 пъти обявяваше победа в Сирия! И сега Сирия е една разорена и разпокъсана държава! Единствената му победа е, че задържа Башар на власт! Северна Сирия се владее от бунтовниците и от кюрдите, а сирийския петрол се помпа от американски компании! Как точно Путин победи? Същото ще бъде и в Донбас! Един дълъг конфликт, в който Путин ще обявява няколко победи!

144

SS

преди 1 година

Гледайте само да не се стигне до употреба на ядрено оръжие или авария в някой АЕЦ ! Което не е изключено ! И мислете още от сега ,ако това ( не дай боже стане ) накъде ще бягате ? Украйна ще загуби,ЕС е пред колапс , разпадне ли се някой ще трябва да плати сметката .

143

Анонимен

преди 1 година

С конвенционални оръжия Русия не може да победи Украйна! Само си помислете! Украйна беше нападната от три страни, от територията на две съседни държави, по суша, въздух и море, от 200 000 армия! И не се предаде! Въоръжението на Русия е от миналия век, а вече е и на привършване! Остана им само ядреното копче! Това е шантаж! Безобразие! След Путин, Русия ще се саморазпадне!

142

До 209

преди 1 година

"Изключително бездарно..."? Какво изказване нахално! Дай да видим твоя стих? Или вече си по тих? ;)

141

SS

преди 1 година

Не може да претърпи поражение страна имаща 6000 ядрени бойни глави и ракети с всякакви обсег ! За справка само с 1500 се затрива цивилизацията на планетата ! Някои не си дават сметка какво говорят !

140

до Украинец

преди 1 година

Изключително бездарно...

139

Украинец

преди 1 година

Тих бял Дунав се вълнува, весело шуми и Россия пак бошува в нашите земи! Искам аз вода и ток а не поредния урок! Вместо аз да хапвам кекс, чувам само за анекс! Нато пак се разреваа, лоша е Руската войска! Искат да ни анексират, бате май ще дезертирам! Киев е без ток, вода, някой мощно ни оттпра! Някой ще ми подаде ли цвете? Надежда тука всяка оставете....

138

Анонимен

преди 1 година

След като побеждавате защо слагате фалшиви плюсове и минуси.

137

Анонимен

преди 1 година

До анализатор: ти трбва да си изключително заблуден както типичен средно статистически американец да мислиш че тази война се води от Украйна само. Добре че е НАТО защото Украйна нямаше да съществува. Да не говорим че Украйна има 1 мил войници и като добавим останалите мъже на които им забраниха да напуснат държавата и им връчиха пушка в ръката стават милиони. Русия тази слаба и провалила се държава има 200к на фронта. Не знам как изобщо е нужно да се обясняват очевидни факти?

136

Анонимен

преди 1 година

Русия е фашистка държава благодарение на шайката бандити в Кремъл и бункерния пcиxoпат... Именно затова ще престане да съществува.. Всичко във Вселената си има начало и край. Тази война в Украйна е началото на края на Paшистан...