35

Rrr

преди 1 година

Сидите ровно и оскорбляйте русских. А то присоединим еще и Болгарию.... обратно к Турции

34

Русофакер

преди 1 година

В атака украински герои! Идват обещаните американски танкове. Германския "Леопард" също е на път. Целият цивилизационен свят е с Вас. Русото коте е в поза мост. Слава на Украина!

33

Анонимен

преди 1 година

Този е кръгъл итиод, вече става досаден и на западната публика..

32

Анонимен

преди 1 година

От русията избегая не само потенциалните войници но и бачкьорите! Чека се голем глад!

31

Анонимен

преди 1 година

Русофилите, начело с военния министър да одат да бранят рашките, че явно много слабички! Русофил в нужда се познава! Я!

30

Анонимен

преди 1 година

Дотук руската армия е на минус 20%, при изхарчени от държавата около трилион $ в съпоставими единици. Реално ефекта на санкциите сега вече започва да се явява.Е, резервите се поизчерпиха. Лавина се задава. Ще е интересно оттук нататък как ще се модифицира мисленето на крепостните. Чакат ги години на мизерия.. Границите затворени, най образованите и грамотните офейкаха, резервни части за техниката вече почти НЯМА. Сега ще сравняваме колко голям е байрака и колко са пълни рафтовете на магазините

29

ЗЕЛЕНСКИ

преди 1 година

Ако НАТО приеме Украйна за член, ( както и ще стане ) НАТО ще се включи в боя и ще направим нeкaдъpната руска войска на cвuнcka кaйма!

28

Космонавт

преди 1 година

Путин е ученик на Клаус Шваб, Зеленски е много близък роднина на Copoc. Мислите ли, че тази война ще спре? Това дори не е войната която се задава, това е първо действие от битката между две фракции воюващи за контрол над Цариград. Причината за WW1, която е идентична със задаващата се война - разпад на владеещия Царидрад. Алфа и Омега в тази цикличност са WW1 и WW3. Ако можете да си поставите правилно маркерите, цикличноста ще ви издаде всичко.

27

Иван

преди 1 година

Нека се радва джуджето сега, След като тези области ще са част от Русия, когато Украйна си ги върне обратно (а съдейки по събитията в Харковска област, май няма да и трябва дълго време), ще четем после май "Украйна анексира области от Русия :)

26

Анонимен

преди 1 година

Кокаин Зеленски - краварският роб

25

България

преди 1 година

е член на НАТО незаконно............там ни вкара един антибългарин и ционист..........Соломон Паси............един лигльо и ревльо, който се фукаше с един стар Трабант!!

24

Анонимен

преди 1 година

Колко територия още ще загуби, преди да спре да говори глупости.

23

Не на войната

преди 1 година

Тъй губи войната Путин, че Украйна остана без 1/5 от територията си. Зеленски ако не се усети още малко и продължи с неговите победи, след още година от победоносната Украйна ще остане едно малко кръгче на картата. Да спре с наркотиците и да подгазува на американците, да се побратимява отново с Русия и да спре да си избива хората. След една, две зими, няма да остане един украйински мъж, защо им го причинява?

22

Анонимен

преди 1 година

И твоят път е ясен-психодиспансер!!!!

21

Анонимен

преди 1 година

Полските католици скоро ще ядат шамарите и те..............изиграха мръсната си роля в Майдана.............но всичко се знае и се помни............руснаците си знаят работата!!!

20

започва

преди 1 година

разпадането на Украйна.............едва сега започва......................ще има още референдуми в области, които ще минат към Русия(Одеса и Николаев)...............други съседни държави също имат претенции към украиснки територии.............Полша, Словакия, Унгария........дори комшиите от Румъния ще искат да отхапят част от баницата!!!

19

Анонимен

преди 1 година

Доста коментарии виждам от първата смяна на др. Митрофанова. Спуснатите 3 опорки се спазват стриктно.Иначе има вероятност да се каже някоя истина и пишещия да остане без доходи

18

Анонимен

преди 1 година

Пътник е.

17

Анонимен

преди 1 година

До нова година за Украйна ще остане само киевска област

16

Анонимен

преди 1 година

Очаквам още два референдума..............в Одеска и Николаевска област.............и след това тези области също ще станат част от Русия............Украйна ще остане без излаз на море!!!!