182

Анонимен

преди 1 година

"Украйна официално ще поиска "ускорено членство в НАТО", заяви днес украинският президент Володимир Зеленски".............. Е че на тия досега не им ли дойде на акъла да поискат членство в НАТО?!... Да не стане като с тяхното "ускорено членство" в ЕС - кога баба Урсула му отиде на гости, помилва го по зелените ***, взе бумагите с молбата за "ускорено членство", обеща и... дотам.

181

Анонимен

преди 1 година

Не ме интересува усраина,интересува ме какви глупости готвят ЕС тази зима,говорят за режим на тока в целия съюз. Трябва да се напуска този пропаднал съюз, и да си караме зимата на топло и светло. Стига вече евротъпития,на всички ни е ясно,че това е вреден съюз. Нарочно ще тероризарат хората със студ и глад,за да ги смажат психически,и да си наложат диктатурата.

180

НЕ ЛЪЖИ

преди 1 година

Столтенберг каза, че всяка страна има право да кандидаства и кандидатурата ще бъде разгледана от всички членки. Не е казвал, че няма да приемат Украйна.

179

Анонимен

преди 1 година

Сражението за Лиман. Чака се поражение на руснаците до часове, ВСУ може да развали празника на Путин

178

Анонимен

преди 1 година

Атакуват Крим.

177

Анонимен

преди 1 година

Ако неграмотните *** на ДНЕС и коментиращите соpocoидни пpocтаци бяха прочели малко, щяха да знаят, че приемането на Украйна в НАТО е невъзможно, а слагането на "статията" като главна на сайта и канонадата от пpocташки сopocоидни коментари е един кьор фишек.

176

Анонимен

преди 1 година

В момента в Москва на Червения площад са се събрали да празнуват, докато руските бойци в обкръжение в Лиман чакат чудо, палят свещи с молитви за оцеляване

175

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 188: Стара информация. В Лиман вече пристигнаха подкрепления и украинците се изтласкват назад.

174

Ха, ха, ха!

преди 1 година

Столтенберг вече заяви, че няма да приемат Украйна в НАТО, но щели да помагат с всички сили.

173

СССР

преди 1 година

Путин да стяга не ръждясалите калашници ами ръждясалите плугове и да въди магарета и коне защото Китай и Индия си оттеглиха негласната подкрепа и сега в СССР-ия няма да влезе и едно болтче. Россиа ще стане най-обширната бедна територия в северното полукълбо. Без технологии скоро ще изостане колкото Уганда, Конго и Заир.

172

Анонимен

преди 1 година

Молитвите и вярата в Бог са последното оръжие на обкръжените в град Лиман руски части, пише телеграм каналът Всевиждащо око. Снимки с дрон от района показват дълга колона от танкове и машини в района на село Заречное, които искат да си пробият път към Торское и да излязат от обкръжение. Общо в капана в Лиман се намират около 5.5 хиляди души - бойци на ДНР и на редовната руска армия.

171

Анонимен

преди 1 година

Зеления кокершпаньол на Запада така и не разбра че главната героиня в пиесата,, Прелъстена и изоставена ''

170

Анонимен

преди 1 година

нас ра ть

169

В същото време

преди 1 година

Руските бойци в обкръжение в Лиман чакат чудо, палят свещи с молитви за оцеляване

168

Последната т.хартия

преди 1 година

Е те сега вече нещата се 0сpаха. Така започват глобалните войни.

167

Анонимен

преди 1 година

Повече от ясно е какво ще стане оттук нататък , но ако трябва да съм съвсем откровен : На мен мие МЪЧНО и ми е ЖАЛ за това момче ! Той със сигурност е действал от патриотични убежедния , но неговата неопитност , младост , може би и алчност го накараха да се държи надменно и НЕРАЗУМНО като начинаещ политик , и да скочи право в устата на акулите ?! От самото начало започна с много остър и НЕдипломатичен език , наивна смелост и непремислени изказвания , и въпреки ангажиментите си трябваше да мисли

166

Анонимен

преди 1 година

В момента в Москва на Червения площад са се събрали поне 1 милион да празнуват.

165

Анонимен

преди 1 година

Защо да приемат Украйна в НАТО . Освен , ако не искат някои да се стигне до трета световна , вероятно ядрена война . НАТО и сега оказва немалко помощ на Киев . Десетки милиарди долара , оръжия , наемници . Вярно не е вкарала редовна армия , няма как . и да им дава модерни оръжия , все тая . Няма кой да работи с тях . Самолетите също - няма пилоти. Колкото по-далекобойни оръжията получава Киев , толкова по-малко територия ще остава от Украйна

164

ZZ

преди 1 година

Отчаян и жалък ход от зелката. Ако искат и заявление може да подадат, но НАТО на първо място не са луди и второ - няма как да приемат държава във война, особено с Русия, защото това автоматично означава да подпишат началото на третата световна. Няма кво да направи вече, освен да седне и да преговаря или да чака Русия съвсем да скапе Украйна след мобилизацията.

163

Анонимен

преди 1 година

Войната днес приключи