202

Норвежки Педигрипал

преди 1 година

Кой каза че иска членство?! Уреждам го лесно, бързо и с удоволствие!

201

Анонимен

преди 1 година

До АнонименДа върнат първо Одеса на Русия, това е руски град и защото там населението е руско и много българи живеят в Одеса и областта и при Русия , ще са защитени, няма Зеленски да се гаври с тях!

200

Край

преди 1 година

Аз му давам нащо членство. Халал да му е. И чертежите на ф16 му давам.

199

Анонимен

преди 1 година

Зеленски, създадохте върл нацизъм в Украйна, който косеше населението, отвличаха хората, ограбваха ги с насилие, изтезаваха ги, стреляха по тях, като по животни, ти си престъпник и мястто ти е в затвора, а що се отнася до Украйна,. ТЯ Е РУСКА ТЕРИТОРИЯ, А НЕ ТВОЯ СОБСТВЕНОСТ И НА КРЪВОЖАДНИТЕ И АЛЧНИ ОЛИГАРСИ, разкарай се от руската земя!

198

Другарят Путин

преди 1 година

Украйна иска да получи ускорени доставки на Топол-М!

197

Анонимен

преди 1 година

От самото начало беше съвсем видимо и ясно , че Путин НЕ иска да превзема Украина и затова стигна до Киев и се върнаха ! Зеленски изпадна в паника и ужас и надроби един куп глупости ! Ако Путин е искал Украина ( а тя изобщо не му трябва особено със сила) щеше да обяви война още февруари , превзема Киев и край - Украинците нямаше и да разберат колко бързо щеше да стане - Нямаше Джевелини , Хаймарси и т.н ! Затова сега най- разумното е да се спре и да се спестят животите на хората и още разрушения

196

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 211 - Че няма да я приемат - няма , но аз само не разбрах кога видя Путин или " Рашките" уплашени ?!

195

Анонимен

преди 1 година

Зеленски, ти превърна Украйна в ко чина, в бандитска джунгла и анархия, наркомания и мародерства,грабежи,насилие се ширеха и населението беше безсилно срещу бандитизма и анархията, която създадохте, превърнахте територията в поле на смъртта за много украински граждани, даже и българи, много преди войната, но на теб не ти пука, защото не си укаинец, а крадец и лъжец, разкарай се!

194

(-_-)

преди 1 година

За момента резултата е 3:0 за Путин.. Въобще не схващам как пък не разбрахте!? Справка : Сирия, Крим и сега Донбас. В билките дни ще ги подпукат малко по-сериозно, щото вече иде реч за тяхна територия и всичко ще приключи. Това е добрия сценарии. Лошия е прекалено лош, дори да се помисли!

193

Анонимен

преди 1 година

Е като сме в НАТО, за това смъркоче ли ще ходим да мрем? Я у лево, царят, ако и да беше с Хитлер, войска в Русия не прати, та ние ли!

192

Анонимен

преди 1 година

"Столтенберг вече заяви, че няма да приемат Украйна в НАТО, но щели да помагат с всички сили." - Абе важното е да се лъжат руснаците, че има преговори за приемане на Украйна в НАТО, за да се държат рашистите в страх и напрежение.

191

пуйката

преди 1 година

Що ли се сетих за Саакашвили,който също искаше членство в НАТО за Грузия?

190

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 201 - Никога нямаше да го има този конфликт , ако още от началото Зеленски беше постъпил разумно и с финес - Член на ЕС и НЕУТРАЛИТЕТ за НАТО ! Тогава нито Финландия , Швеция или който и да е щеше да се натискат за НАТО , защото никога не е било необходимо ! Да но пък при този сценарий , Зеленски никога нямаше да е президент , защото го НАЗНАЧИХА точно с тази цел , да запали чергата и още щеше да дрънка на пияното по слипове !

189

Анонимен

преди 1 година

Нито смъртта на Зеленски, нито падането от власт или смъртта на Путин ще променят хода към световна ядрена война. Глобалфашизмът иска тази война и народите ще я получат. Заслужено! Защото никой от нас ни е невинен!

188

Анонимен

преди 1 година

В Киев си работят дискотеки, магазини, молове, училища, администрация и транспорт, животът не се отличава кой знае колко отпреди година. И на тоя фон защо този актьор го обличат все в зелени тениски и камуфлажни панталони?!. Може би сценаристите са решили, че тоя маскарад хваща декиш пред плоските англо-сакски мозъци, за които е предназначен? А най-вероятно наистина хваща.

187

БРАВО!

преди 1 година

В началото на войната Късият обеща, че ще освобождава братския украински народ, сега пък той казва, че ще го присъединява. Аре чупката бе!

186

Знаещ

преди 1 година

Скоро и ботокса ще го пратят при северен пАток 1 и 2 !

185

(-_-)

преди 1 година

Тя и в ЕС искаше 'ускорено' членство, но тия неща стават само с тежко национално предателство и години на мъчителни преговори. С първото те са готови след преврата от 2014та, но за преговорите не могат се оправят до 2040та.. Абе хора вие въобще разбирате ли какво е Украйна? Това е просто един колизеум с гладиатори - целта е Русия, ама бай ви Путин ги научи наглите колонизатори..

184

Анонимен

преди 1 година

Зеленски , Това беше - Боят свърши , разотивайте се че от другата седмица всички са на работа - Няма какво повече ! Прибирайте Хаймарсите и Джавелините и вадете местриите и тухлите !

183

Анонимен

преди 1 година

Устатия Зеленски е най-добрия приятел на Русия! Ако беше дал автономия на Донецк и Луганск и се беше отказвл от НАТО, 4-те области още щяха да са украински, а "специална операция" изобщо нямаше да има. С приказките си как щял да влиза в НАТО пък подписва смъртната присъда на цялата Украйна!