12

Анонимен

преди 1 година

Някой много си хареса думичката русофил. Смея да твърдя че аз я пуснах в обръщение. Сега донякъде съжалявам. Ако река да пусна думата американофил дали някой ще се навие да я използва? защото масово народът вече обича Америка. и то до такава степен че да забрави себе си. Реализмът избяга от днешното мислене. То си е за наша сметка.

11

Анонимен

преди 1 година

Ако жена и мъж се разделят поради други мъж и жена, някак свикваме, нищо, че някой взел жената или мъжа на еди кой си. И сега ще свикнем с тези територии, даже по-приличат вече на руски. Специално нас българите това не ни интересува толкова. За запада разбирам, не го е еня за украинците, но Русия трябва да е зле и под контрол. Което е чиста проба мазохизъм.

10

Анонимен

преди 1 година

Ох че кеффф Вова днес подписва договорите и вече Донецка,Луганска вече са РУСКИ!!! !! Тровете Американскии тролчетааа ! Ура .. Слава

9

Анонимен

преди 1 година

Пък аз съм Малинов.Комунист от България .И се чувствам част от Русия....Снощи сънувах , че се провеждат референдум в България.Мислех си, дойде дядо Иван.И като се приближавам по наблизо ..гледам..А! ? ..Що е това..Турското знаме и полумесец.И после ...не е за деца под 1 8 години за онова що ми се случи....Болката е голяма..И моралната!

8

Анонимен

преди 1 година

Ами вижте историята се повтаря. Със Сърбия стана същото макар че сърбите сами помогнаха това да стане. Дано Путин задържи руските територии в Украйна защото такива има. Но американският диктат не ми харесва. не ми харесва нищо такова отникъде. И не съм русофил а реалист. Не гледам никого с влюбени очи.

7

Анонимен

преди 1 година

хахахахахахаха

6

А Некс и Я

преди 1 година

В момента Путин демонстрира на цял свят че една държава съвсем спокойно може да анексира територия на друга държава .... Скоро очакваме Китай да анексира Тайван ... Албания да анексира РСМ ... Турция да анексира части от Сирия ... ОАЕ да анексира Йемен ... А САЩ да анексира Европейския съюз... и без това вече дава заплати и командва мнозинството Европейски лидери ..... Броят държави ще намалее... Светът, най-накрая ще стане обединен... ГЛОБАЛИЗАЦИЯ, разбииш ли....

5

Анонимен

преди 1 година

Реалността към днешен ден е, че тези области са руски. Могат утре да станат отново украински, могат и други да станат руски. Границите винаги са се променяли.

4

Русомраз

преди 1 година

Както и Иван Костов, Петков, Борисов и много други.. но имат по инклузивен вкус на Кравешко.

3

Анонимен

преди 1 година

Защо изобщо им давате сцена за изява на тези побърканите? Знаете ли колко, като него има в лудниците? Трябва ли да да ги четем/слушаме всичките луди в България? Малко ли са ни онези откачалници от Русия?

2

Анонимен

преди 1 година

Много правилно казано браво . Молодец !

1

Военкомат

преди 1 година

Товарищ Малински не е ли в призивна възраст. Защо се ослушва?