53

Анонимен

преди 1 година

"Какво общо има Украйна с цялата работа?" - Украйна е ресурси и икономика, освен че е политически важно руската империя да управлява тези територии. Например през ВСВ Хитлер се стреми да завземе военните и металурчини заводи в Чехословакия и петролните залежи в Кавказ, за да увеличи военнта и политическата си мощ. Путин прави същото с Украйна.

52

Зозо

преди 1 година

Хахахааа, Боби турбото - руското психо пак се е развихрил. Защо тогава мобилизират беловласи старци? Поне да им раздадат хапчета за кръвното и ибупрофен за коленете и кръста :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Смешен си.

51

Анонимен

преди 1 година

Явно украинците не искат някой си отвън да им дойде в държавата с автомат и да им казва какво да правят. Вижда се до сега как украинците попребиха доста от руските войски. Мислех си го още в началото че накрая украински знаме може да се развее над Кремъл. Сега масова мобилизация, протести....

50

Говорит Москва

преди 1 година

Ами то в 3 те фашиски прибалтийски измислени републики живеят общо население колкото 2 квартала в Москва. Каква заплаха от тия цръвули?

49

Анонимен

преди 1 година

Руснаците много ми паднаха в очите след началото на войната. Такива мижитурки, които да се крият и да търпят диктаторите да им съсипват живота незнам дали има сред другите нации. Само българските русофили са им равни по мерзост.

48

Анонимен

преди 1 година

Не разбирам много логиката>"Запада иска да разпарчадоса и унищожи Русия и за да се защити Русия напада Украйна??" Какво общо има Украйна с цялата работа? Куца ми нещо тази руска логика?.

47

Цар Бомба

преди 1 година

Ами да нападат бе и както се пее в една песен - ще засветят хиляди слънца. Хахабаха

46

Анонимен

преди 1 година

Прави ми впечатление че масово русофобите и соросоидте са забравили принципа на действие на термоядрените бомба. Все пак клипчето с цар бомба от преди 50-60 години не е фейк. И не разчитайте че ядрения арсенал на русия няма да сработи, още не съм чул за ядрен силуз ударен от прословутите химарси. Да не говорим че източна рвропа си около доста пво-то изпращайки всипко на украйна, тоест до рамщайн доста ракетки ще си летят безгрижно

45

Кори

преди 1 година

До Шотландски боец, кошмарът на всеки стратег е война на два фронта. Кремъл понеже е политически неграмотен, военно некадърен и като народ страхлив, може да доведе страната си до самоубийство.

44

Анонимен

преди 1 година

Сега е момента финландия и прибалтите да ударят и да превземат масква

43

Анонимен

преди 1 година

Украйна смели цялата кадрова армия на Русия. Така наречената частична мобилизация в Русия е следствие на пълното унищожение на кадровата армия която е най-подготвената за война. Това което праща Путин на мястото на изчезналата руска армия е стадо овце натирени на заколение в кланицата. Русофилите да се подготвят за стотици хиляди руски жертви.

42

смях

преди 1 година

Анонимният 34, който предрича съдбата на Путин като на Николай 2 е изчерпал темата. Нека думите му се сбъднат. НЕКА ЩЕ !

41

Кори

преди 1 година

Руснаците трябва да са наясно (явно не са), че ако предизвикат война, ударът срещу тях ще бъде откъм Балтийско море. Първи пада Ленинград, ленинградчани, ако са умни да бягат от града. Един избяга преди 20 години чак в Москва.

40

Бай Дрън

преди 1 година

Това списание авторитетно по фейкнюза ли е, както цялата западна така наречена преса?

39

Бай Дрън

преди 1 година

Що за фалшиви новини пускате?

38

gogo

преди 1 година

Ами нападайте бе, отворковци/отворковки. Само не припадайте. То отворковци по форумите, и по ТВ тата колкото щеш.

37

Анонимен

преди 1 година

До 17 до 10. И понеже са от 80-те руснаците ще ги утилизират в ХАЩ.

36

Evroge...i

преди 1 година

Да бе. Веервам ви.

35

Шотландски боец

преди 1 година

Сега е момента Скандинавците и прибалтийските да атакуват и превземат Санкт Петербург! Нападайте, гнома да не знае къде се намира!

34

Анонимен

преди 1 година

Кат не им стигат npozти редници, накрая Путин, Лавров и Медведев!