73

Анонимен

преди 1 година

От САЩ и НАТО зависи съдбата на тия държави от Балтика и Скандинавия.

72

Анонимен

преди 1 година

До "кори" руснаците имат литература архитектура история музика балет кино изобразително изкуство спорт и много други неща така че да напишеш че нищо нямат е пропаганда.

71

Анонимен

преди 1 година

Именно за хората става на въпрос. Запада води прокси война с Русия за земята на Украйна а хората не ги интересуват. Избиват ги. Гонят ги.

70

Анонимен

преди 1 година

Да и сега крадат украинска земя, ама още не са разбрали, че хората са по-важни от земята. За това ги прогонват или убиват...

69

Кори

преди 1 година

До Анонимен 73, А-бомбата е открадната от САЩ. Предателите сем.Розенберг изгоряха на електрическия стол, но тайната беше изпусната. Руснаците нищо свое нямат, всичко с което се перчат е откраднато.

68

Кори

преди 1 година

До Боби, украйнците са си на своя територия. Като техника, здрава/счупена; чужда/своя си остава там. Какво обаче ще прави с техниката си агресорът ,когато затъне в калта на есента на чужда територия? Загубите с идването на есен-зима за руснаците ще скочат в пъти.

67

Lina

преди 1 година

Недейте така - ще депресирате плъхи, ще започне пак с ядрените кгб приказки. Шизофренично- параноиден човек така ли се провокира?

66

Вашингтон

преди 1 година

Мдаа, и сега според некой са сложили един милицонер с гега за да ги страхува балтийците и н***то. Ми явно има ефект :)))

65

Със памперси е ....

преди 1 година

.....Великата съветска армия. И дълго време няма да ги свали ! Прехвалени слабаци тръгнали СЪС НАТО да се мерят ,жалки смешници !

64

Анонимен

преди 1 година

Без ядреното си оръжие, руснаците са пълна нула. Путин и компания пък нямат никаква заслуга, за това че са наследили този арсенал от предишните откачалници.

63

Анонимен

преди 1 година

"силните държави особено с ядрен потенциал имат самочувствието да си го позволят" - Е това е. Русия в никакъв случай не е силна държава. И тази война го доказа. Но огромното самочувстие на руснаците е виновно да си помислят, че могат да се месят в политиките на другите народи, включително и със сила. Затова сега като падат, трябва да им смачкаме самочувствието, за да престанат веднъж завинаги да тероризират света и да го заплашват с ядрена катастрофа.

62

П.утлеропитек

преди 1 година

До ... щото ни е магучая и мойм си прайм кот си исками, ко речем ша ги пратим да мрът и в антарктида, те са за това, важното е царя бащица на мафията да и добре и да са чуства велик

61

Анонимен

преди 1 година

Русия прехвърля войските си, защото ги има. България ще прехвърля депутатите си, вчместо войски. Просто защото армия и полиция в страната няма, а само безработни кандидати за народни представители като Гнома, Мравояда, Мутрата, Чалгаря от Учин дол, сценаристката му Тошко Африканския, оня от ДПС-то, Копейкин, Техноимпексовата и други подобни.

60

Анонимен

преди 1 година

Боби целуни портрета на малкия да се успокоиш!

59

Анонимен

преди 1 година

До Говорит Москва Ами то в 3 те фашиски прибалтийски измислени републики живеят общо население колкото 2 квартала в Москва. Каква заплаха от тия цръвули? .............. но са членове на НАТО и ако дребния го осени някаква гениална идея ще му се изcepат в yшанката със страшна сила!

58

Анонимен

преди 1 година

Боби, според теб дребния кога ще го бесят? Преди и на рождения му ден?

57

Do 62

преди 1 година

Партията на регионите също не е казвала да е руска партия и не е казвала нищо за присъединяване към самата русия. Те даже управлявана доста време и укряйна включително крим си бяха цели целенички. Не казвам че е правилна реакцията на руснаците, но е факт че ние ако забраним дпс с нас ще св случи същото. Просто силните държави особено с ядрен потенциал имат самочувствието да си го позволят за разлика от нас където си дадохме *** да пуснем Македония в ес

56

До 59

преди 1 година

Забравяш, че ДПС никога не е признавала че е етническа партия и винаги го е отричала яростно. Освен това турците в България в никакъв случай не искат да са част от Турция. Не случайно толкова много се върнаха обратно след възродителния процес.

55

анонимен келеш

преди 1 година

Слава на Господ,че България е в НАТО!Ако не бяхме в Алианса и тук нямаше Американски бази,досега пияните комунисти от кремъл вече щяха да са изпратили танковете в София да ни освобождават и денацифицират:):):)Сега тук само бедните русофилчета безпомощно вият на умряло по сайтовете:):):)

54

Do 52

преди 1 година

Ще ти обясня с нагледен пример - представи си че утре партиите в нашия парламент под уличен натиск се наглворвт и забранят дпс, тогава може да залагаме на кой час турската армия ще е в Кърджали. Е, 2014 се случи същото но в украйна - на практика забравиха партията на регионите, която го играеше нещо като руското дпс и беше гарант на етническия мир както при нас е дпс