487

ГЛАСУВАМЕ ЗА ПП!!!

преди 1 година

КИРЧО НАВРЯ ГЕРБ И ЦЪНЦАРОВА В КУЧИГЪЗ.

486

Колю от Бяла Слатина

преди 1 година

Очаквам да нахлуе във фермата в следващият епизод.

485

Гербенуга

преди 1 година

Всеки, който гласува за Мутрите от ГЕП, трябва да бъде разследван и да се провери защо подкрепя престъпници. Обвързан ли е с тях и трябва ли да влиза в бай Ставри, заедно с Кюлчан.

484

Анонимен

преди 1 година

Да говориш с шимпазе е много по удачно!да говориш на кучето, знаеш ,че те разбира!ИМА МОМЕНТИ КОГАТО Е ПО-ДОБРЕ ДА НЕ РАЗГОВАРЯШ С ХОРА С ДИФИЦИТИ , ОТ УВАЖЕНИЕ КЪМ ОКОЛНИТЕ И КЪМ ПРИРОДАТА! ВСЕ ПАК БОЖИИ СЪЗДАНИЯ СА ....

483

Всичко е ясно

преди 1 година

Всички ще гласуваме за номер 9 - против Кирчо.

482

ГЕРБалюги

преди 1 година

ГЕРБалюгите се нacpaха от страх и избягаха. Особено Томислява се уплаши най-силно - фръцна се и си замина, уж сърдита... а Лойко се скри под зайчарника. ГЕРБенугите се гърчат от страх. Даже и Цънцарова не може да ги спаси.

481

Анонимен

преди 1 година

Еее, защо психиатри се изказва след изборите!ТРЯБВАШЕ ДА ПОСЪВЕТВАТ РАДЕВ ПРЕДИ ДА НАЗНАЧИ КРАДЛИВИ И НЕУРАВНОВЕСЕНИ

480

ГЕРБ ги е страх

преди 1 година

ГЕРБ-опитеците избягаха от лидерския дебат с господин Петков. Що така *** майко?

479

Анонимен

преди 1 година

Възраждане щяха да ги направят за смях тия

478

Анонимен

преди 1 година

Някой от промяната да вземе да заключи тоя някъде, че ще изяде хляба на всички им.

477

Анонимен

преди 1 година

Киро е произведение на Радев. С по-големи мафиоти на Киро и сие Радев искаше да премахне мафиотите на Борисов. Никоя от днешните партии не заслужава доверието ми. Лошото е, че няма доверие и на Радев

476

Anonimen

преди 1 година

Народе, осъзнай се. Киро, може да е всякакъв, но поне отива на дебат. Не се оставайте да Ви управляват хора, които не могат/не искат да защитят публично идеите си срещу свои опоненти. ББ отказа дебат и с Асен. В. Не е ходил на такъв от 12г?!?. Слави.Т. се кри с дни след като спечели толкова гласове. ДПС и Карадайъ абсурд, да не говори за Доганджи Ага. Опичайте си акъла. Тези гореизброените трябва да влязат в студията и да дебатират/ спорят/говорят/убеждават, а те дори не смеят/не искат/не могат.

475

Мишо

преди 1 година

Правилно са направили, че са си тръгнали. Сигурно все още е миришел на бордей след среднощното си посещение. Гнусен човек дори, даже и ръката му не можеш да стиснеш. Като го гледам ме отвращава, толкова е мазен! Пфу......повръща ми се от него! Как този въобще може да ни е бил министър председател?!!!! Дано този ужасен човек изчезне завинаги от нашата политическа сцена!

474

анонимен

преди 1 година

Ако не може да си купите книгата на най-големия в българската журналистика-К.Кеворкян, то поне прочетете част от книгата му"Великият случайник който набързо се сри.." във вестник филтър бр.35. Големия Кеворкян показва и анализира управлението на К.Петков-наречен от своите просто Киро , неслучайно наврян във властта.В българските работи"случайният фактор винаги е играл мрачна роля, понякога зловеща.Автора казва, че ако беше останал К.П., можеше да подпали България от четири страни.Слава богу-шут

473

Анонимен

преди 1 година

517 Дончев дойде защото видя, че студиото е заприличало на крайпътна кръчма и всеки, като Киро просто може да нахлуе там без покана и да започне да плюе по ГЕРБ и Борисов. Петков не искаше дебат, а да плюе ГЕРБ, само това си и знае. С нарушители на конституцията, като Киро ментата, ГЕРБ не разговарят. Затова си излязоха. Писна им от уличните зрелища на Петков.

472

Анонимен

преди 1 година

До НАБЛЮДАТЕЛколко стотинки изкара с това изтроване? 5? 10? Давай, ***, че да изкараш парички, че твоите властелини вдигнаха цените петорно

471

Анонимен

преди 1 година

До А, к.508. Този бивш премиер очевидно има психически стрес или превъзбуждане, което го кара да лъже без да се усеща, че това, което говори, не е истина, и да не се съобразява с никакви юправила и закони.Примери: нахлуването непоканен в предаването на М.Б., изгонването на 70 дипломати,което лиши БГ от тръбен газ, заявяването на 7 танкери с LNG в последните дни на кабинета без подсигурено ревапоризиране на втечнения газ. Може би психично неустойчив човек.Президентът се наложи да понесе вината си

470

Спас

преди 1 година

г-н Петков трябва много да го е закъсал, за да прави изпълнения тип Волен Сидеров. Само че на г-н Сидеров му се получаваха нещата, а Петков друго освен присмех в пристъпа си на тотално безсилие, не може да предизвика.

469

Анонимен

преди 1 година

Тоя започва да се държи нахално. така постъпват хора които усещат че килимчето се изплъзва изпод краката им. Най - големият срам ще бъде когато така активно оплюваният с всички възможни средства Бойко си върне властта а на надутото пуйче с големи претенции Петков се наложи да си подвие опашката. Не е важно дали си завършил Харвард а доколко съумяваш да си полезен на държавата си. Кире в това отношение никакъв го няма.Той гледа да е полезен на други. И затова няма да успява.

468

teo

преди 1 година

Ето до какво води, когато НАРУШИШ КОНСТИТУЦИЯТА БЕЗНАКАЗАНО И СТВАШ ПРЕМИЕР МИНИСТЪР !!! Смяташ, че ВСИЧКО ти е позволено: ДА СЪСИПЕШ И ИДНО ПРЕДАВАНЕ НА БТВ ! Този НАЙ-ДОБЪР ЛЪЖЕЦ И НАРУШИТЕЛ НА БЪЛГАРСКИТЕ ЗАКОНИ БТВ трябваше да го ИЗГОНИ ОТ СТУДИОТО !!! Не напразно народът го нарича КИРО МЕНТАТА ! Мястото му е в затвора, а не да си разкарва кончето БЕЗНАКАЗАНО ! Жалко, че няма наказания при нарушение на КОНСТИТУЦИЯТА ! Такава държава ТОВА ЗАСЛУЖАВА !БЪЛГАРИНО ?????