587

Анонимен

преди 1 година

никога повече Киро и Асен

586

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 609Е драги/ а,не сме в бръснарски салон, нали? Ти случайно да не си бръснар? Професионална деформация. Ама май тука говорим за друго.

585

Анонимен

преди 1 година

Леле като гледам какъв е електората на Кире и умствения му багаж не знам до къде ще я докараме. За да харесаш Петков трябва или да си много пиян или много надрусан.Този човек е абсолютно безцеремонен и изобщо не става за премиер на България. както тука непрекъснато употребяват думата русофил така за него мога да кажа че е отявлен американофил, а не българофил.Това е най - важното - да си БЪЛГАРОФИЛ. А при Кире това го няма. Не знам при това младоците какво бъдеще си чертаят

584

карачанаков

преди 1 година

Преди да влязат в студията не ги ли проверяват за употреба на ,,пудра захар,,щото Киро беше доста неадекватен ,водещата не можеше да го усмири. Но в подобни състояния изглеждаха и кремълските *** Малинов и Копейкин.

583

Анонимен

преди 1 година

Поне има коса и то гъста черна. Баце като е плeшив и побелял накара цялата нация да се бръснеме първи номер защото Баце така е казал ако баце си отреже дясното ухо всички българи трябва да си го отрежат ясно никой не може да изпревари Баце

582

ББ

преди 1 година

уау правила и закони викат от дпс-гроб,да си назначиш глав.прокурор...и законно?,да държиш хората на 160 лв пенсия и 240 лв мин.заплата е...законно,човешко?да крадеш милиарди за пътища...а пътища да няма е ...законно,да ограбиш КТБ и да принудиш бедните българи да ти платят грабежа през гешев..законно?да ги санираш с лиляна за милиарди с парии на ЕС данъкоплатците...и да им е студено?да им закриеш над 1500 училища,законно?децата на дпс-гроб коменута да убиват пияни и дрогирани по пътищата?

581

Анонимен

преди 1 година

Киро безскрупулно нарушава правилата и законите. А в същото време говори за борба с корупцията и върховенство на закона. Действията не отговарят на думите което означава че е лъжец. Че и беше издигнал една табела че не го е страх. Явно не го е страх да нарушава това което той си реши.

580

Промяната

преди 1 година

Кире вододел не се използва в такива случаи се казва исторически кръстопът.От една година все повтаряш за исторически вододел ,аре стига

579

ББ

преди 1 година

е кой да дойде...Лидера...ПП поне имат Лидер,тиквата прати две жени и те избягаха!!!холограмата пратил злобна селска клюкарка плюеща по всички,пасолството на *** ...тотално неадекватен разнасящ манипулации..бтв водещата в опит да очерни г-н Петков тотално ми падна в очите и никога няма да ги гледам,схема на дпс-гроб разбира се и пАсолството...дългата ръка на пАсолството...няма е за дълго!!!

578

Бочко

преди 1 година

До АнонименДобре че беше слави да спре агонията ,верно си било агония дупката в бюджета е 12 милярда оня ден служебното тегли 4 милярда дълг,пука и тръщи бюджета...

577

Лилид

преди 1 година

Просто Тиранозавър

576

Бай Ставри

преди 1 година

Само ако ми падне Кирилка Петкова, здравата ще я сабрутярутярутя! Ох!

575

Кирил Петков

преди 1 година

Венко Сабрутев скъса менискус, за това не можа да дойде.

574

Бай Ставри

преди 1 година

Народа се готви да ходи на избори, а Бойко се готви да ходи на бай Ставри.

573

Редактора

преди 1 година

Сабрутев бил преди час по друга телевизия нагласени ПП схеми и лъжи пак.

572

Асан от Сливенския

преди 1 година

Тука чакаме с нетърпение Кирилка Петкова! Много съкилийници вече са си я избрали за булка!

571

Шано

преди 1 година

Тоя егати алоджията

570

МИМА ЦЪНЦАРОВА BTV

преди 1 година

Гласувайте за ГЕРБОПИТЕЦИТЕ. Като мен.

569

Мария Цънцарова(bTV)

преди 1 година

САМО ГЕРБ!!! ДА ЖИВЕЕ АХМЕД ДОГАН!!!

568

ИЦО ХАЗАРТА - ПП

преди 1 година

Гледахте ли как Ицо Хазарта имитира Красен Кралев, Мануил Манев и Коца Жинъта? - "Беелото! Беелото му е много!!" ХАХАХАХАХАХАХ НАПРАВО ГА УБИ!!! Смях се със сълзи. Когато не повръщах. Тия от ГЕРБ са най-големите гнусаревци.