17

ПорЦелан

преди 1 година

Теория на махалото. Ако си помпиш допамина с разни препарати за да си работоспособен и мотивиран идва момент, когато това се обръща и те налазва депресия и ставаш като дроб. После си отрязваш вените. По-дължина, за не ги зашият.

16

Анонимен

преди 1 година

алкохол, кокаин, хероин, ЛСД и тем подобни - не прощават, няма спасение. а пък да хлътнеш по мъжемелачки, напрао си слагаш въжето ... жалко за наборо! но по е достойно от тва да се влачиш по болници..., като мен!

15

Анонимен

преди 1 година

Оскотели и опростачени коментират тук с филия намазана с мас в ръка.Същите утре пак ще гласуват и ще си изберат крадливата муттра-комунист путинослугинаж,даже ще го боготворят,защото си мислят,че той милиардерът е човек от народа като тях...

14

Анонимен

преди 1 година

Не ни интересува!

13

Анонимен

преди 1 година

Написал е 6 книги, като водещ и продуцент притежава авторски права върху над 20 филма, сериали и телевизионни предавания за изискана френска кухня, които още се въртят по сателитните телевизии, бил е главен готвач на верига свръхскъпи ресторанти Brasserie Les Halles във Вашингтон, Маями и Манхатън - най-скъпият и най-престижен район на Ню-Йорк, където живеят само милионери и ходят да пазаруват и да седнат в ресторант само хора с 5-цифрен месечен доход в долари, обаче БИЛ В БЕЗИЗХОДИЦА???

12

Селяк

преди 1 година

Много изчанчени манджи правеше, определено не ги харесвам. Друго си е един нашенски боб с наденица!

11

Един

преди 1 година

90% от хората по света си мислят, че с пари се купува щастие, но грешат. Почти всички богати са пристрастени към нещо- алкохол, дрога, хазарт, и т.н. Единственият начин да бъде човек щастлив е да се уповавана Аллах/ Господ/ Яхова/ Тангра.

10

Killary

преди 1 година

The Clintons send their regards .

9

Анонимен

преди 1 година

Антъни беше пиич. Истински бохем и човек. Недорасли създания като пишещите тук и разни коне с капаци никога не могат да разберат. При всипки положения е по-добре да опиташ от вдичко и живееш на макс, отколкото да си някаква писарушка по форумчета.

8

Анонимен

преди 1 година

в един епизод с местен грузинец,на брега на една река,пресушиха три бутилки водка без да им мигне окото - алкохолът разрушава мозъка и води до депресии и самоубийства. Не съм талибански фундаменталист, точно в момента също пия биричка, но само една, леко и с мярка.

7

Анонимен

преди 1 година

Типична евроджендъризпращялка! Бил самотен и живеел в несигурност. Толкова хора са бездомни и безработни, спят върху кашони в подлези и входове, няма какво да ядат, а той мразел работата си и феновете си. Ами смени си работата, престани да публикуваш снимки и съобщения във Фейсбук и няма да те коментират фенове и други. Толкова хора се борят за живота си а той го захвърля, евpoгей.

6

Johnny

преди 1 година

"Ям,пиша,пътувам...и съм гладен за още".Ех,колко петък вечери по 24 kitchen ми липсват.Уникален беше,с непоправими монолози,на които и Тарантино би завидил.А алкохолните му запои?Няма да забравя в един епизод с местен грузинец,на брега на една река,пресушиха три бутилки водка без да им мигне окото.R.I.P Chef Bourdain

5

астора

преди 1 година

И тоя живот не е лесен. Изглаждаше голям пич

4

Анонимен

преди 1 година

Винаги гледам с огромно удоволствие предаването му No reservations по 24 kitchen. Все още го дават понякога. Човекът беше много готин и е един от хората, за които ми е мъчно, че вече не са сред нас.

3

Анонимен

преди 1 година

Мусака знае ли да прави?! Не знае!

2

Анонимен

преди 1 година

някакъв маниакален тип със сериозна психоза...добре че се е утрепал сам вместо да хване ножът или пушката и да убива случайни хора защото се чувства нещастен.

1

Зозо

преди 1 година

И мен това кво ме интересува? Тоя изперкал и се виснал. Кой го е еня? Сега ще прави манджи в ада.