69

Мухахахахаха

преди 1 година

И забележете, датската система за проследяване точно пък в тоя момент била изключена...?

68

До до 61

преди 1 година

Сам си си отговорил-,, немската фирма... "

67

Анонимен

преди 1 година

Нищо чудно руснаците да са го взривили поради две причини. Първо да обвинят САЩ и ЕС и второ така или иначе след като не продават газа и не могат за ден - два да намалят производството наполовина поради технологични причини да са спукали тръбите да изтича там. По принцип излишния газ се гори, но те може и да го пускат в морето

66

До61

преди 1 година

А на кого са тогава потоците-притежател и оператор на газопроводите е немската фирма nord-stream AG дъщерна на Газпром!

65

asd

преди 1 година

По добре така. Да няма натиск върху правителствата зимата- плащай в рубли, плащай на диктатора. Няма тръба и толкоз. Да става каквото ще.

64

Анонимен

преди 1 година

Tука има само един въпрос - какво ще правим с българските путлеро-фашисти, когато най-накрая украинците обесят джуджето.

63

Според Кремъл

преди 1 година

,, Колективния запад", дето се бие с тах в Украйна, сам си гърми тръбите:)))

62

Анонимен

преди 1 година

Кремъл друг път! САЩ, Полша, ВБ са, а може би и Украйна...

61

Анонимен

преди 1 година

Кой има интерес: САЩ, Великобритания, Канада, Полша, Украйна...Кой е потърпевш: Русия, Германия, Австрия, Швейцария, Франция...

60

До 60

преди 1 година

Напротив! Тръмп я подкрепяше!

59

До 54

преди 1 година

И какво е загубила Русия толкова? Хазната и и по пълна от всякога заради високите цени на нефта и газа, продава го на Изток!

58

До 59

преди 1 година

Те не са нейни, както и турски поток... Защо някой не взриви тръбата за Сърбия и Унгария???

57

Анонимен

преди 1 година

Айде стига бе тая тръба СП2 още от 2019 им е трън в очите на амириканцити- има Тръпм по TV иска да а спре, после Байдън- още преди войната!!

56

Анонимен

преди 1 година

Има ли още наивници които да вярват че Русия умишлено си е взривила газопроводите?Време е Европа да се събуди и да прогледне кой я съсипва-говедарите!

55

Анонимен

преди 1 година

До стига бе Русия изгаря всеки ден газ на стойност 20 милиона долара на Портновая. Добре ли сте? :))))

54

До 53

преди 1 година

За взривяването трябват високи технологии! Не нужно да си толкова близо! Трябва да са много глупави!

53

Анонимен

преди 1 година

До До 49 Радваме се, но нещо нито рашките нито слугите им се радват. Не мога да си обясня защо, след като така добре им се развиват нещата, точно както плешивия диктатор ги искаше :))))

52

карачанаков

преди 1 година

,,Очаквахме подобни предположения. И както очаквахме, те са глупави и абсурдни", заяви днес говорителят на Кремъл Дмитрий Песков,,......Абе ПЕСков а не е ли абсурдно да нападнеш дадена страна и да твърдиш че е СПЕЦИАЛИЗИРАНА операция и да организираш референдум в тази страна на който не хората отиват да гласуват ами въоръжени войници носят урните от къща на къща и щеш не щеш пускаш това което е задраскано

51

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 51 "Русия и Германия губят милиарди пари от съботажа..не са те!" Русия загуби стотици милиарди от военната си инвазия и въпреки това я започна. Те са.

50

До 49

преди 1 година

Въпрос на Стратегия. ЕС им отказва газа, отказва да плаща в рубли. Ами по- добре да ги няма тръбите, че да види Европа къде зимеват раците. А руският газ ще си намери нови потребители - само Китай му е достатъчен. Явто Русия ще работи с Азия. Не с Европа. Завинаги. Радвайте се, бе!