25

Анонимен

преди 1 година

Нали управлявахте, нищо не разследвахте. Само ПРи си правите, айде мерси.

24

Тома

преди 1 година

Щом в доставките се споменава че има хора от герб и без проверка кражбата е на лице

23

адолф

преди 1 година

Ами нали бяхте на власт досега, защо не го разследвахте тоя картел?Нали уж щяхте да спирате кражбите за милиарди и да вдигнете стандарта на българина до невиждани досега висоти?Нали пари имало ама само трябвало да се спрат кражбите?Е що не ги спряхте бе юнаци от Харвард?Щото самите вие и вашите попечители крадяхте като за последно!

22

Анонимен

преди 1 година

Точно провалени политици със затихващ бизнес, като Киро просто и Кокорчо фалита ли, ще разследват злоупотреби?

21

сефте

преди 1 година

Картелия Нинова източвала европари никога няма да я хванете за Техноимпекс и помощи за бедните.

20

Факт

преди 1 година

За 10 години управление, на ГЕРБ не са спирани никакви Еврофондове! И това е при положение, че заради такива "унавжи", сме на първо място по доноси към ОЛАФ! Може ли някой да ми припомни, колко отпусна ЕК на Харвардските Мошеници, че аз не се сещам! Да не говорим, че за седем месеца, финансовите институции вече и заеми не ни дават!

19

Анонимен

преди 1 година

За едни вратовръзки нямат пари, но се загрижили за най-бедните. Управляваха 6 месеца и все са опозиция и невинни. За 6 месеца си чесахте ташункосапа и крадохте. Това е истината. Ходете си с мир, докато не сме ви изгонили с война.

18

Анонимен

преди 1 година

Как си ги приказват тези неща, сякъш не бяха начело на държавата, и нямаха свой министър в МВР, свой шеф в ДАНС и прочие и пр. За нищо не вкараха състоятелни сигнали с доказателства и пр. Само медийни балони и гугъл клюки.Тойлкоз са кухи, че дрънкат. Харвард е диагноза.

17

Анонимен

преди 1 година

Повярвахме им на тези пришълци и какво видяхме - надменност, аматьорщина, невежество, крадливост на дребно и нищо позитивно. Благодаря... повече никога за тези нехранимайковци-скакалци върху снагата на родината си, която безумно мразят.

16

до овцата ралица

преди 1 година

Ти само до девет си можеш да броиш ? Защо не питаш за липсващите 100 млрд. откраднати от ОПГ-ТИКВА ? Кое е по-голямо число 9 или 100 опитай се да налучкаш правилният отговор ?

15

L.

преди 1 година

Ако повече разследвахте на власт вместо да ни карате с Русия, щеше да има резултат вече. Ама ако щеше да е като на ББ ареста, ресто разследването.

14

Bg-овце, чухте ли

преди 1 година

Местан какво заяви, че ще ви мачкат след изборите като управляващи ДПС+ГЕРБ ? Празните ви кратуни това управление ще докарат, за срам, че 33 години преход не схванахте кой разпределя порциите ! Овца е по-умна от всеки българин застанал в поза "партер" пред една к*у*ха Тиква и онбашията Доганоглу...

13

Чиновник

преди 1 година

Уж спряха кражбите, а всеки понеделник теглеха по 500 млн. заеми. И така седем месеца. Тия пари, кой мислите, че ще ги връща? И как ще ги връща? Няма да са Киро и Асан.

12

Ралица

преди 1 година

БОРИСОВ ДЪРЖАВНИК МЪЖ ПОЛИТИК ГЕРБ ПОЛИТИКИ ЗА БЪЛГАРИЯ ПОДКРЕПА ЗА ЛИДЕРЪТ БОРИСОВ

11

Анонимен

преди 1 година

Ще гласуваме за ГЕРПНай малкото зло

10

Ралица

преди 1 година

КОКОРЧО АЗ ИСКАМ ДА ТЕ ПИТАМ КЪДЕ СА ОНЕЗИ 8 МИЛИАРДА ТЕЧОВЕ ОКРАДЕНИ ВСЯКА ГОДИНА ОТ ГЕРБ ТАКА ЛЪЖЕШЕ НАГЛО ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ КАЖИ МИ КЪДЕ СА ТЕЗИ ПАРИ ДВЕ ГОДИНИ БЕШЕ ФИН МИН КЪДЕ СА ТЕЧОВЕТЕ КОМИСИОНЕРИНО РАЗСЛЕДВАНЕ СЪД ЗАТВОР ЗА ПЛАТЕНИТЕ БОЖКОВИСТИ ВКАРАХТЕ БЪЛГАРИЯ В ПРОПАСТТА

9

Да се изследват

преди 1 година

всички овце симпатизанти на ГЕРБ, ДПС и Възраждане от какъв ген са създадени, че са по-пRости от обикновената овца !

8

Ралица

преди 1 година

ВИЕ ДОБРЕ ЛИ СТЕ БОЖКОВИСТИ ПЛАТЕНИ ДЕТО РАЗРУШИХТЕ ОКРАДОХТЕ РАЗГРАБИХТЕ САБОТИРАХТЕ БЪЛГАРИЯ НА ВСИЧКИ НИВА С ПОДКРЕПАТА НА ЮМРУК ДЪРЖАВНОСТ И ОЩЕ БЕЗНАКАЗАНО ЛЪЖЕТЕ ГЕШЕВ КЪДЕ СИ ЗАЩО СПИШ СЪБУДИ СЕ ГЕШЕВ

7

Анонимен

преди 1 година

Крадеца Асен щял бил да разследва кражби. Това е Алековия нов герой надминал бай ***. Той е образован и не си носи сам мускалите в дисагите. Дисагите са офшорките, скоро ще разберем и кои са носачите.

6

Зозо

преди 1 година

Да се разследва коалицията ПП+БСП+ДБ+ИТН. За броени месеци опоскаха де що има пари по държавата. Дoлни типове от класа. В неделя ще им бием дузпата.