45

Васко Жабата

преди 1 година

Герб пак се готвят да управляват ...Вожда излиза от пещерите наново грухти,пъшка, лелите на Герб пишат простовати постове без грам смъсъл в тях ... Само Възраждане

44

Я па

преди 1 година

Крадците от ПП щели нещо да разследват !

43

анонимен

преди 1 година

Яко се плаща на разни пиари, имиджмейкъри, кал-мейкъри и всякаква подобна сво-лач , но когато дойде време за факти -няма никой. Иначе обработката на съзнанието е на ниво Кашпировски.

42

Анонимен

преди 1 година

Направих си труда да прочета последната страница коментари и не видях нито един написан грамотно, но за сметка на това, във всичките се четеше достатъчна доза омраза към ПП. Мисля, това досатъчно добре описва електората на Герб, ДПС, Възраждане и т.н.

41

Зозо

преди 1 година

Хахахааа, на другарите от БСП и другарчетата от ПП, ЕС пари не дава :))))))))))))))))))))

40

Зозо

преди 1 година

Хахахааа, на Рундю, Кирю, Асан, Корнелия и Ристю им тече лигата за евросредства, ама греда. ЕС на комунисти пари не дава :))))))))))) Колко пъти ходиха в Брюксел - на обратно с празната торбичка. Вече и заеми не дават на БГ. Това са "промяната" :))))))))))))))

39

До баба мара

преди 1 година

Ами не гласувай, за това тия дето ги правят тия работи плащат на ромите да гласуват или обикалят от къща на къща с урните по турските села, където и български не знаят за всеки глас. Те нещата ще си продължават по старому. Всички са маскари отлично устройва олигархията която управлява държавата над 30 години вече.

38

баба мара

преди 1 година

значи всички правителства след тази дата не са обърнали внимание затова аз негласувам защото всички са еднакви вторачени в кокала и сега в траншовете от есведнъж да се докопат до тях камък върху камък няма да остане в българия

37

Шибана пропаганда

преди 1 година

Тез ПП имат най-*** пропагандна машина за избори. Ония ден изезе някакъв от евро парламента и каза, ако имаше дори намек за кражба на евро средства те щаха да бъдат моментално спрени, а това не се е случвало. Тия тъпаниглупаци не успяха 1 стотинка да вземат(освен заеми де) и сега едва ли не, много разбират от евросредства. Да *** не! Но тъй ще е след преврата. Мутрите ще имат думата и свободата за сметка на нас, нормалните граждани. Пак групировките ще колят и бесят! Честит преврат!

36

Ралица

преди 1 година

ДО ОНЗИ КОЙТО ПИШЕ ГЛУПОСТИ МРАЗИ ДЪРЖАВАТА В КОЯТО ЖИВЕЕ И СИ СЕ ОБЪРКАЛ КОМИСИОНЕРИ КРАДЦИ СА ШАЙКАТА БОЖКОВИСТИ 100 МИЛИОНА ОТ ПОСРЕДНИЦИ ГАЗОВИ ВЪРВИ ДА ГОТВИШ ЗЕЛЕТО НА КОКОРЧО МОЖЕШ ЛИ

35

Анонимен

преди 1 година

И визуално и вътрешно пълна скръб. Какво искат от нас? Какво имаме, което им трябва? 6 месеца имаха възможност да ни се обяснят в любов, а те се държаха като диктатори. Какво искате от нас, бе недоучили харвардци? Връщайте се там откъдето сте дошлЕ.

34

Анонимен

преди 1 година

Реториката на тези тротинеткаджии е вече 1 към 1 с тази на партията - майка БСП! Само за най - бедните говорят! Киро фашиста и Кокорчо трябва да бъдат наредени до станата заедно с ялата им придворна клика паляци!

33

Анонимен

преди 1 година

Когато набием гешката на кол пред прокоратурата може и да почнат да работят....

32

Зозо

преди 1 година

Най - важното е файдата и келепира. Така че, в неделя с 1 :)))))))))))))))))))))))))))) Мен не ме мислете, аз си оправих положението пак. Боко пак ще ги такова и без моя глас.

31

Augusto Pinochet

преди 1 година

ПРОДАЖНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ /ПП/ - СЛЕДВАТ ТОЧНО ИНСТРУКЦИИТЕ ДАДЕНИ ИМ ОТ "КОЗЯК"

30

Анонимен

преди 1 година

Да ама бедните са си получавали кюфтетата а Тиквата - Суджука, по притеснителното тука е като се дават пари за НИЩО, като бойните самолети например.

29

Помни

преди 1 година

Асен Василев: "Да го духат бедните"

28

бай Ламби

преди 1 година

До Чиновник: Абе ако ги вържем тия двамцата на Дунав мост за некоя и друга годинка може и да ги изкарат да ти кажа ли?Найш ли на ден колко мустакати мераклии с анадолски произход минават от там.Секи кът ги уважи по един път на ден, туй найш ли що пара е за година бре момче?!?!?!

27

Анонимен

преди 1 година

Я по-добре Кокорчо да види къде да иде да напълни растящият си корем, вместо да се занимава със разследвания, които не разбира.

26

Зозо

преди 1 година

ПП-то ще ядат хурката в неделя на 100% :))))))))))))))))) Аз викам за ДПС да пусна, да им е гадно на всички :)))))))))))))))))))))))))))))))))) Пък и файда имам от тая работа.