14

Ред Нек

преди 1 година

К'ви са тия *** дето искат асфалт, бе? Дори тиквуня от село Банкя мълчи по въпроса за подобна подмяна, самоковската учителка също си трае, а некви киртаци бълват мозъчни клетки! Да си ходят на къро да си вадят компиро и да се молят на кмето да им асфалтира дупчестата уличка и да не се занимават с паважи!

13

Компир

преди 1 година

Не знам кой я търпи Йордана. След ремонта на Графа, който няма да коментирам, отново си я избраха да им кметува. Ми няма да има качествени ремонти, когато всичко се краде.

12

Анонимен

преди 1 година

Да ги махат тия измишльотини и да слагат асфалт. Колкото и добре да ги наредят пак ще се разместят след 2 години.

11

Анонимен

преди 1 година

Щели да ги тапицират, щото герб като спечели изборите, да може да се лежи и стачкува по лесно. Може и плодово отопление да им сложат..

10

Анонимен

преди 1 година

Турете вместо жълти зелени павета, Урсулата хем да ги 'ареса!

9

шофьор

преди 1 година

"По принцип трафикът е голям. Има кръстовище с пешеходна пътека. Шофьорите в тази зона набиват едни спирачки и правят допълнително усилие върху настилката и прехлъзване избутване, обясни Красимир Цоклинов, представител на фирмата изпълнител."Айде сега ние шофьорите виновни?Още от първия ден минах оттам и паветата не бяха просто криви - имаше дупки и бабуни на които щях да си скъсам някой бъбрек! Пред Парламента са ОК. Но след това, от ъгъла с БАН и ***, покрай "Кристал" е ад!!!

8

Анонимен

преди 1 година

Да купят газ с тия пари, кви са тия лиготии ... и йод за децата! На прага на 3тата световна, ние с тикви павета се занимаваме

7

Анонимен

преди 1 година

Може ли и аз да пренареждам? Като свърша и почвам на ново - във физиката му викат перпетуум мобиле, а в икономиката запазване на работни места! Важното е итново да плащат, защото го правя без гаранции! Как така?

6

Митака

преди 1 година

А... Що ще ги пренареждат? Добре са си! Малко по-зле от преди ремонта, де. Ама то няма как сега. С такова мощно крадене на пари направо са си перфектно сложени!

5

Анонимен

преди 1 година

Некачествен ремон на улица... оправданието е че има трафик?! Те това чак сегали го разбраха? Такива изкавания не са ли самопризнание за престъпна инкомпетентност?

4

Анонимен

преди 1 година

Това за да има повод да стоят оградите там. Някой много го е страх народа да не излезе да пренареди паветата по нечии глави.

3

А браво !

преди 1 година

Тъкмо ще намерят Партийната книжка на другаря Борисов.

2

Анонимен

преди 1 година

обръщат ги и туй ти 'ремонта', а парите изпрани

1

Ех Панелистан

преди 1 година

Панелистан цял смят се смее с вас.