Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Седмица след ремонта и пренареждането на жълтите павета на един участък пред сградата на Народното събрание вече се наблюдава разместване и образуване на неравности.

В рамките на седмица част от ремонтираните павета ще бъдат пренаредени и префугирани, обявиха от Столичната община пред bTV.

Още по темата

"Широките фуги при неремонтираната част позволяват преместване на павета, като се отварят фуги. Зоната ще бъде пренаредена от фирмата, когато атмосферните условия позволяват", посочи инж. Ангел Джоргов, зам.-кмет на Столичната община.

Според него само при малка част от пренаредените павета се е получило разместване.

„По принцип трафикът е голям. Има кръстовище с пешеходна пътека. Шофьорите в тази зона набиват едни спирачки и правят допълнително усилие върху настилката и прехлъзване – избутване“, обясни Красимир Цоклинов, представител на фирмата изпълнител.


 

Коментари Напиши коментар

34

Да ги

преди 2 месеца

Оставят с малко повече фуги,че да хвърчат по простите им глави.КАК ПАК НЯМА ДА СФОРМИРАТ ПРАВИТЕЛСТВО,ЧЕ *** И ПУЛЬО СТАНАЛ ПОЛИТИК И ПАРТИЯ НАПРАВИ

33

Анонимен

преди 2 месеца

Що не ги хванем и не ги пребием, най-накрая?!

32

Анонимен

преди 2 месеца

Неремонтираната част, която обаче не е мръднала и на милиметър, предизвиквала създаването на фуги в ремонтираната. Записвайте си ги тези наблюдения, защото някой ден може да са ви от полза, когато пренареждате паветата на алеята в къщата си. Напълно неочаквани и много дълбоки взаимовръзки между привидно несвързани неща се разкриват винаги, когато ГЕРБ решават да свършат малко работа.