53

Анонимен

преди 1 година

Тоя , двойностандартния (във всякакъв смисъл ) съвсем е изкукуригал от толкоз ашладисване ...

52

Км

преди 1 година

Абе вие легитимно ли сте на земята на местните индианци ,завладяна с кръв и геноцид?

51

Христо Христов

преди 1 година

В целия свят демократите мразят референдумите. Скоро, и там където все още ги имат, ще почнат и да ги забраняват по примера на Холандия. Защото "пречат на демокрацията"

50

Анонимен

преди 1 година

В Русия е 18 век! Пaткин ще я върне в 15 век!

49

Анонимен

преди 1 година

Тоя син на Кастро, да си затваря лъжливата дупка

48

Анонимен

преди 1 година

Санкции, санкции, санкции докато всички избегат от Русията!

47

Анонимен

преди 1 година

Трюдо,урсула,бай пън,макрон меркел и сие да дойдат да ми платят сметката за парно, да ми пълнят резервоара всеки месец, пА после да санкционират колко си искат, щото за укрите 1200лв/месечно и безплатни хотели, а за българина нафта 3.5лв/л , олио над 6лв, хляб 2-2.5лв и кашкавал над 20лв килото. Да ви serrrra на санкциите.Рашките ли санкционирате или нас?!?!

46

Toни

преди 1 година

До Бай ДрънГолеми клоуни сте драскачите тука.Като ви чета постовете,все едно че съм се върнал по времето на бай Тошо-само дето не сте толкова интелигентни.Но продължавайте така-голяма забава сте.

45

Бай Дрън

преди 1 година

Айде сега, Путин ни бил управлявал. Зе тоя гЪзмет, ама надали. Треба ни един като Путин тука...Да подхване джандърите, дето всеки ден дават по телевизии и пишат по форуми. Това най-важното да напрай, останалото ще е анексия на Македония и половин Сърбия до Белград :p

44

Бай Дрън

преди 1 година

Абе санкциите не свършиха ли вече? Аз предлагам Канада да се самосанкционират, да си затворят границите и да приключват с все новите и нови санкции. Човек ако слуша политиците на Запад, остава с чувството, че вече всички са кции са наложени на Русия и вече няма накъде. Ама...миналата седмица американски астронавт изстрелян със Союз към станцията. А ся де...

43

Санкции за Трюдо

преди 1 година

Санкции за Канада за нехуманно отношение към мирно протестиращи срещу кoвид ограниченията, за незаконното им запориране на банкови сметки само защото протестират, за оклеветяването им като нацисти и спирането на социалните им помощи. Двуличието е брутално.

42

Анонимен

преди 1 година

Руснаците на canyн и им отменяме всички санкции! Стига с техните заплахи! Искам безгрижен живот! Да ям, да пия, да хода по мypви!

41

Анонимен

преди 1 година

Чух, че путин много се притеснил.Вдигнал кръвно....

40

Анонимен

преди 1 година

Губернатора на английския Сибир па много важен станал. Какви санкции ще даде на русите - отказ за износ на дървен материал и черен хайвер, ама то русите си имат повече. хахахаха

39

БПФ

преди 1 година

Тоя хомо се крие от собственият си народ като шумкар, ама референдумите нямали са признае...

38

Анонимен

преди 1 година

Абе сорошката гмежж до онзи ден разправяше,че Русия се разпадала на не знам си колко държавици,а тя каква стана.Огромната и територия още повече порасна.Хихихихиии....

37

Анонимен

преди 1 година

България не е колония на САЩ,а сателит на Русия и Турция.България управлява Ердоган с разрешение на Путин.Те си имат партии в България: ДПС,ГЕРБ,ВМРО,Възраждане,ИТН,БСП и всички форми на патриоти.

36

Анонимен

преди 1 година

В Европа само Българи,Унгария и Сърбия подкрепят Русия.Всички останали предостави оръжия.Даже нашите съседи ит Македония за които ние твърдим,че е Троянски кон На Русия в Европа,дари всичкото си оръжие на Украина.Танковете коти купиха от Украина ,сега и ги подариха не са много 39 са.Но за една Македония са много.Словения дари 30 танка.Само ние и другите два сателита на Путин не направихме нищо.

35

Анонимен

преди 1 година

Че кой те пита бе,*** разпран.

34

До 29

преди 1 година

Ти от тази група на гейовете ли беше че така го заявяваш? В Русия гейове не виреят щото Путин им *** майката на извратеняци като тебе.Кога видя гей прайд в Москва а ?