47

Анонимен

преди 1 година

Байдън трябва да подпише резолюцията за обявяване на Блатото за държава терорист. Тази резолюция чака трети месец на бюрото му а той не я подписва мислейки че по тоя начин ще накара Русия да се въздържа от терористични атаки. Погрешни мисли на един стар и забраящ човек.

46

Augusto Pinochet

преди 1 година

БАБА ЯГА УРСУЛА СЕ МЕТНА НА МЕТЛАТА ПРЕЛЕТЯ НАД СЕВЕРНО МОРЕ И ОТСЕЧЕ РЕШИТЕЛНО - САБОТАЖ. ХЕЙ ТАЗИ БАБА ЯГА ЩЕ ИДВА НА 01.10. ДА РЕДИ ИЗБОРИТЕ НА НАШИТЕ МОЗЪЧНО ИНВАЛИДНИ ПОЛИТИЦИ - НЯМА ИМ ДОВЕРИЕ ТУК ЩЕ Е ЛИЧНО ДА НЕ ОБЪРКАТ НЕЩО.

45

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 45: Как да не могат, като те вече го врътнаха от началото на септември. Значи могат. Но можеха и да го пуснат. Което категорично не устройва САЩ.

44

Зозо

преди 1 година

Положението е "Кюнци има, печка няма". Като няма газ за какво ти е тръба? Пали бомбите :))))))))))))))))))))))) Край на връзките с Блатная :))))))))))))

43

Анонимен

преди 1 година

Кой печели от това - САЩ, значи има най-голяма вероятност те да са го направили. Често най-очевидния и лесен отговор е правилния

42

Анонимен

преди 1 година

До 21 Ефекта от авария по газопровода е в полза на руснаците. Неизпълнението по договор не е по "тяхна вина", следователно не носят наказателна отговорност и страните от ЕС ползвателки не могат да ги съдят.Само да припомня,че Германия образува дело предните седмици по тези договори. Това е смисъла на саботажа.

41

Анонимен

преди 1 година

Газопровода го взривиха по заповед на САЩ, английски кораби, много вероятно с участието на части на НАТО от други страни. Но Германия "копче" няма да каже нито на САЩ, нито на Великобритания, нито на НАТО, а ще обвини Русия. С такива съюзници, никакви врагове не ни трябват.

40

Сандо

преди 1 година

амриканците се подсигуриха случайно някой да не дойде на идеята и да отвори крана. За следващите минимум 1-2 години няма да има газ от Европа по тия тръби

39

Московские новости

преди 1 година

Сега европейците ще трябва да се подмиват само за 3 минути, вместо за 5, както беше досега. И да намалят температурите в жилищата си с още 1 градус надолу - на 18 градуса, вместо досегашните 19. Ама пусти санкции, трябва да се изтърпят, щом Путин се дразни.

38

Анонимен

преди 1 година

Леле какъв полет на мисълта Урсула откри топлата вода било саботаж хаха, остава само да каже и кой има сметка от това..

37

Анонимен

преди 1 година

Не могат да въртната кранчето,имат договори.

36

Анонимен

преди 1 година

Американските ни "партньори" отново ни го набутаха

35

Анонимен

преди 1 година

Както преупредиха света,че Русия ще атакува,по същия начин предупредиха и за газа.Просто имат перфектни технилогии за подслушване и контрол.Руснаците са,бъдете сигурни.Те са го направили.Няма кой да е друг.Те искаха да спрат този поток.Правеха ремонти и сега видиш.ли какво се случи.На САЩ им е ясно всичко.Сега знаят ,че Еусоя ще ползва ядрено оръжие в Украина.Но ясно предупредиха Русия за поседствията ако го направят.Русия ще отиде на кино.Няма да я има на картата.

34

Анонимен

преди 1 година

Да бе руснаците ще си гърмят собствените газоповоди, глупости. Те просто могат да врътнат кранчето както и направиха за какво им е да ги гърмят

33

до кога ще търпи

преди 1 година

Урсулизацията тече с пълни течове.

32

Анонимен

преди 1 година

окарински маймуни са им гръмнали тръбата след като тия им казаха,че няма да им пращат танкове без пари. ха-ха-ха тепърва ще разбират горките германци защо наричат укритата " белите роми на европа "

31

Анонимен

преди 1 година

"Още през лятото САЩ са предупредили Германия, че "газопроводите в Балтийско море" могат да станат обект на саботаж, пише междувременно списание "Шпигел", позовавайки се на свои източници, свързани с ЦРУ." Еми те американците са ги предупредили какво ще направят, явно за това няма учудени

30

Анонимен

преди 1 година

Няма как да е САЩ.Не смеят да си го позволят.Това може да е само Русия и никой друг.Те така правят.Искат да покажат на Германия и Западна Европа ,колко много са зависими от Русия.

29

Хан Крум

преди 1 година

Сега е момента да построим Южен поток 2!

28

Смук

преди 1 година

Ми то дъртото хиоумне си го каза оше февруари, така ме е ясно.