19

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Пък аз съм комунист от България.." . Нещо много си се разпенил сабале рано. Темата не е българските избори. Без въобще да симпатизирам на ГЕРБ, само да ти кажа, че при машинен вот, правила на изборния процес, определени от ПП, ИТН и не знам кой, но е и от ГЕРБ, ГЕРБ ще бъдат първа политическа сила, а ИТН въобще няма да влезе. Така, че в България проблема не ти е ни до чували, ни до машини, но ако това те успокоява пиши по хиляда коментара, щом ти помага.

18

Анонимен

преди 1 година

87% гласували ЗА другите 3% бог да ги прости.

17

Анонимен

преди 1 година

Референдум по руски :) една лелка с урната обикаля от къща на къща а зад нея един алкохолик с калашник :)) а вие ревете за едни машини :)

16

Ken

преди 1 година

"Били гласували от 87% до 99% от участвалите във вота" --- ясно 2-3% не са гласувалим но колко изобщо са участвали във вота ?

15

Анонимен

преди 1 година

Тез си мисля че ще им се размине като в Крим май :) не и този път :)))

14

Коки

преди 1 година

Бояршчик не прощава

13

Анонимен

преди 1 година

Пък аз съм комунист от България ...и ... чак.. ... се ....просълзих..Справедливо победата е на наша страна.Макър и нацистите в Рашия да използваха нашия метод за постигане категорични изборни резултати....аз не им се сърдя.Все пак постигаме едни цели.Разрушаване познатия свят .И идването на стария феодален пирамидален строй.

12

Анонимен

преди 1 година

При 99 процента "за", как да не му вярваме. Дори тези 87 на сто където са, вероятно е заради манипулации от украинците, иначе и там щяха да са минимум 99 процента "за". По ми е интересно кого си мисли, че лъже? Руснаците, украинците или останалия свят? Ясно е, че референдума е изфабрикувано основание за анексиране на територии, каквато въобще не беше целта на 'военната операция" или поне така разправяха.

11

Анонимен

преди 1 година

Докато Путин не увисне на въжето, света няма да види мир

10

Анонимен

преди 1 година

Хахаха. За 23г в богата Русия, Путин успя да докара обикновенния руснак да живее с най ниския стандарт не само в Европа, но и в Азия.Путин не го е грижа да руснаците в Русия, загрижил се да руснаците извън Русия .Хахаха

9

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 8..*** на лекар...главолог...немедлено...

8

Анонимен

преди 1 година

ЕС и НАТО вън от България!! Национален референдум за присъединяване на България към Руската Федерация!!

7

До 4

преди 1 година

Границите попна да ги прекроява уж победена Германия с нейната мания за реваншизъм и комплекс за свръхраса

6

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Като...изтърваха Украйна да се...измъкне от Съюза след...разпада с един куп руски територии и население,сега става по...трудния начин.

5

Анонимен

преди 1 година

Пък аз съм комунист от България и мисля че правдата тържествува....справедливо победихме.Не може и да е друг резултатът след като ...РАЗНАСЯНЕТО НА БЮЛЕТИНИ В ЧУВАЛИ ..стар и изпитан наш приом будет пуснат в ход.Тска победихме и в България Последните 12 години го показват

4

Мужик

преди 1 година

Запомни си думите дядка. Скоро и тримата с жужето и коня няма да сте добре дошли у дома.

3

Хмм

преди 1 година

Референдум в Донбас с 90 проц руско население не може. Референдум в Косово може. Нали след втората световна не трябваше да се прекрояват граници. Кой започна да ревизира границите преди повече от 20 г.

2

Българин

преди 1 година

Нещата дойдоха на мястото си и справедливостта възтържествува.

1

Анонимен

преди 1 година

Пък аз съм комунист от България и членувам в новата модерна лява партия ГЕРБ.Не ме изненадват резултатите.....Още по времето на стария наш вожд ,вечно му чекмедже, разнасянето на бюлетини в чували беше редовна практика за постигане набелязаните цели.А те бяха...Построяването на Руски поток и омерзяването на демократичния свят.Мисля постигнахме известни успехи за 12 годишен терор и репресии..