39

Просто е

преди 1 година

Русия повече не иска да жертва жива сила, затова сега вече идва ред наистина на атома. Който нападне новите стари руски земи - ще получи ядрен удар като в Хирошима на американците. Не го пожелавам на никого!!!

38

Анонимен

преди 1 година

99% точно като по комунистическо време изборите.

37

Кръстев

преди 1 година

Ами то с калашник зад гласоподавателя всяко магаре бе спечелило и референдуми и избори - долна работ6а , която може да се случи най-вече в съвременна фашистка Русия !

36

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами товарищ Медведев да си покани и нашенските русофили и путинофили у дома, че ние нещем да бъдем "освобождавани" ... !!!

35

Star

преди 1 година

Такива бяха процентите за членство във ТКЗС след 9-ти Септември.Почти 100% от населението на България влезе доброволно във ТКЗс и предпочете купоните за хляб и захар пред собствените си ниви.Та нищо чудно че това се повтаря и във анексираните региони във антируска Украйна.То и в Полша беше така.Че може и да се повтори.Че и във България.

34

Манчев

преди 1 година

Мошеници и узурпатори ! Презрени бъдете во веки веков !!! Никога повече дружба с вас !!!

33

999

преди 1 година

Светът няма да ги признае. Както Крим. И кво от това? Нищо. Едно голямо Нищо! А според Радев " Крим е руски, къф да е?". Същото и сега. Защо не го питате сега?!

32

Анонимен

преди 1 година

Браво гн Медведев честитя на всички новите 115 000 кв.км руска територия !Честито руски граждани войната свърши ,терора приключи ,мракобесието е в миналото .Скоро останалите на подконтролните териториии на киевската хунта ще поискат да се върнат към м--а----й---к-а Русия

31

Анонимен

преди 1 година

До НовоВелика РусияТака те западно-германците за това още дотират пари на източните, за да могат сладурите да ги достигнат по стандарт..

30

Анонимен

преди 1 година

Този свят се е побъркал...

29

Баба Радка

преди 1 година

Z

28

Анонимен

преди 1 година

Пък аз съм комунист от България и въобще не се замислям какво може да ни се случи на нашия български народ.Кърджали е стар размирен край.Един референдум би отнел част от нашата държава.Но пак повтарям...аз съм комунист от България?

27

Алекс

преди 1 година

Руските навлеци ще бъдат поздравени с HIMARS и "Джавелин".

26

Еее,

преди 1 година

"На цял свят им е ясно че този референдум е незаконен и цялото му изпълнение една пародия." Не бих нарекъл краварите и пуделите им цял свят.

25

НовоВелика Русия

преди 1 година

Напред и Само Напред - ИзточноГерманците Ви чакат със Затаен Дъх - още помнят колко добре си живееха преди!

24

какво се радвате ?

преди 1 година

Загрижили сте се за Русия, а замисляли ли сте какво може да се случи с Кърджалийска и Смолянска област по аналогичен сценарий. Утре местното население, което е с турсо самосъзнание ревне на Ердоган, че са репресирани, тормозени. Нали знаете какво ще се случи. Затова нашите политици слугуват на Ердоган и са по-ниски от тревата. Затова и всички партии са етнически толерантни и никой не се заиграва с този въпрос. Когато съседът ти е по-голям и по могъщ си трайкаш. А Зеленски тръгна по-другия път...

23

Анонимен

преди 1 година

Слава Россиа!! Освободителите на Европа!!

22

Анонимен

преди 1 година

Искам само да кажа че ако някой си мисли че това е победа за Русия и ще свърши като с Крим сте в много голяма грешка.Това беше просто отчаян опит на Русия след загубите на фронта. Този път обаче няма да им мине номера. На цял свят им е ясно че този референдум е незаконен и цялото му изпълнение една пародия.

21

Анонимен

преди 1 година

Пък аз съм си комунист от България ...и много ме дразнят същите другари, с които споделях трудните моменти...как товарехме чувалите с бюлетини, как ги биехме зад колоните...Но много сме....но разделени сме.Сега другарят Путин ще ни обедини под едно крило.Нацисти и комунисти....обединявайте се.Открийте се пред света!!

20

мира

преди 1 година

Е това е гласуване по Руски вечно комунистите печелят Също като у нас боядисаните печелят а имаче са Европейци с крадлив и лъжлив манталитет на руски управници