59

Анонимен

преди 1 година

Гeпиии...

58

Сахо

преди 1 година

99% гласували за едно и също нещо ми се струва крайно невероятно.

57

добре дошли

преди 1 година

В затвора Русия и нейните фашистки закони, скоро и без международни паспорти, мобилизирани и воюващи с своите братя...добре дошли и като пушечно месо....

56

До 57

преди 1 година

До 57 значи на едните медии да вярваме, на другите не. Ти за подправени кадри, нарочно заснети и т.н не си ли чувал/а ? Кое ти гарантира, че руските медии излъчват автентични материали? Кое? Кой? Може би функциониращите "ефикасно" институции в Русия? Явно те ще да са ..

55

БАНко

преди 1 година

ПОРОШЕНКО ИЗДЪРЖА ПОВЕЧЕ , ВЪРНА НА РУСИЯ САМО КРИМ !!! ЗЕЛЕНОТО ЧОВЕЧЕ ОТ КИЕВ ЧЕТИРИ ОБЛАСТИ ....!!!! СЛЕДВАЩАТА ПОДОЛОГА , МОЛЯ ...!!!

54

Unknown

преди 1 година

" Добре дошле у дома и честита ви война"....

53

Антинатовец

преди 1 година

Гледайте Руският 1 канал , гледайте Евроком , Алфа за да разберете за реалните неща във войната с нацистите от Бандера. Никакви автомати по хората гласуващи за Русия не се виждат в секциите а хората доброволно и с настроение гласуват а това присъесиняване към Русия го чакат от 8 години защото украинският геноцид към тях повече не могат да го търпят. По тях летяха бомби и куршуми защото от Киев знаеха че тези хора се определят като Руси и говорят руски .

52

До 47

преди 1 година

Хубаво. Но имаме и примера с Крим. Признат, непризнат от световната общност - Крим е руски! Пука му на Путин, че Светът не го признал!

51

Анонимен

преди 1 година

Пък аз съм комунист от България...Медведев е наш другар.Нищо че има милиони Нищо не би ни попречило да постигнем световен пролетарски съюз.На нацисти и комунисти...Време е да се открием пред света.От едно котило сме И унас ...РАЗНАСЯХА БЮЛЕТИНИ В ЧУВАЛИ..и какво от това Комуниста срам няма от народа и страх няма от Бога.Вижте Бойко.Наш добър пример е.Но остаря.Взе да прави глупости.Ще го сменим...

50

Анонимен

преди 1 година

До Ицето: Това е фейк новина. Нищо такова няма. Българските училища са забранени от Украйна, още през 2014-та година. Ти просто вярваш в пропагандата или ти плащат да я пишеш?

49

Star

преди 1 година

След 9-ти прабаба и прадядо със децата си седели под асмалъка и обядвали каквото Бог дал.И изведнъж в двора нахлули въоръжени хора със ленти ,,ОФ".Водел ги накой си Иванчо,пълен сирак,отгледан от пра-дядо и баба.Единствен него изпратили в Пловдив да се учи.Прадядо плащал.Оня се хванал тогава със червените ремсисти.Насочил немския шмайзер срещу прадядо,и му казал че ако не си даде нивите ще го разстреля като куче пред децата му,а той бил израсъл със тях.Дядо се раплакаал и казал,,защо те изгледах

48

Обективно

преди 1 година

Не си въобразявайте, че ЕС ще мисли за Нас и нашите деца!!! Ядем осмокачествените храни на ЕС на неадекватно висока цена! Де факто ОБЕДНЯВАМЕ! НЕ БЪДЕТЕ СЛЕПЦИ С ОЧИ!

47

Ицето

преди 1 година

Русия забрани на българите в окупираните територии в Украйна да учат на български и затвори училищата им.Толкова за измислената "братска" дружба.

46

Ивелина

преди 1 година

Идиотщини до немай къде се сипят тук. Няма никакво значение с какъв указ е създадена една държава, важното е, че тя повече от две десетилетия вече е независима, призната като такава от световната общност. Анексирането на чужди територии с калашници, танкове изнасилвания и грабежи пък е абсолютно недопустимо и няма как да бъде уважено от Общността. Руските приказки за това какво е било едно време са правене на гаргара с изопачената история.

45

мен

преди 1 година

всичко е манипулирано там. едвам са прикрили факта, че ГЕРБ печели с голяма преднина. ***

44

Истината е

преди 1 година

....че Зеленски можеше да играе по- хитро. Да беше взел пример от Ердоган! И всичко щеше да е шест! Но той се оказа не особено хитър, не става за политик въобще! За да си запазиш държавата се изисква хитрост и лицемерие!!!

43

до 45

преди 1 година

Повече от 3 млн украинци" са потърсили убежище именно в Русия и Беларус. Да не очакваш да го чуеш от Виктор Николаев? Или пък това, че етнически немци, които в Германия са си в родината, все повече се завръщат в Русия. Да, и това няма да го чуеш от източниците, които ползваш.

42

Случаен минувач

преди 1 година

През 1920, малко след ПСВ, избухва руско-полска война. Панска Полша окупира Лвов и областта (Галиция). Но Русия я слага бързо "на мястото й" - конницата на Будьони разбива полските войски. Тогава Ленин решава да създаде отделна република - Украйна, област, където живеят етнически руснаци и поляци на запад. И само година по-късно Украйна се включва в новосъздадения СССР. Така че тази държава е създадена с ленински декрет. Самото й име - Украйна - говори, че е държава отстрани, накрая на Русия.

41

Анонимен

преди 1 година

Нагли убийци.

40

Случаен минувач

преди 1 година

Украйна е изкуствена държава, създадена с ленински декрет. Владимир Илич е тъсел начини да помири етническите поляци на запад с руснаците около Дон.