99

Анонимен

преди 1 година

Дребен човек - гигантска наглост...така са лилипутите

98

Бай Дрън

преди 1 година

Какви европейски ценности бе, хаха. Все едно да кажеш, че българина има евроценности извън София. Е няма. Живеете си в една измислена история в София и си мислите, че и останалата част от България е с европейски ценности. Излезте малко от Софи, поразхосете се в провинцията и вижте настроенията на хората.

97

Анонимен

преди 1 година

Колко да е фалшив един референдум и за какво ли би гласувало 90% руско население? Я да видим? Да се присъединят към Русия? Неееее едва ли, няма начин, пълен абсурд. Под дулата на автомати гласуват много ясно. Там всички треперят при мисълта да живеят заедно със сатрапа Путин в една държава и мноооооого държат на европейските ценности и евроатлантизма. Членството в нато е мечта за всеки руснак в Донбас и с нетърпение чакат шеврон да приватизира въгледобива и да почне да дупчи за шистов газ.

96

Бай Дрън

преди 1 година

Руснаците ни показаха, как действат референдумите. Не като нас-гласуваме за АЕЦ преди години, а днес е енергийна криза. Има от какво да се поучим от Русия. Най-малкото е, че казана дума-хвърлен камък.

95

Анонимен

преди 1 година

До АсенИ аз се срамувам от това. А преди се срамувах от агресията в Афганистан, Сирия, Ирак, Сърбия, Косово, Либия, Египет и т.н. А най-много ме е срам, че преди да ни обявят за неприятелска държава станахме окупирана държава с американски (не натовски) бази насочени срещу Русия, а след това пък гласувахме няколко декларации с които обявихме Русия за архивраг на... не знам на какво точно и всичко това преди т. нар агресия в Украйна. Изобщо срам голям берем напоследък.

94

Жалко

преди 1 година

И пУтин и медведев на въжето,съсипахте и двете държави.Но и руснаците няма да ви го простят!

93

Антинатовец

преди 1 година

И цензура а не публикувате неудобни за САЩ коментари а защо ?

92

Morski

преди 1 година

" От Украйна бягат жените, а от Русия - мъжете!"ТЕ ТОКИВА РАБОТИ ЗА ВЕЛИКАТА И НЕПОБЕДИМА!

91

Morski

преди 1 година

Мечков, "Добре дошли в Ада!"

90

22

преди 1 година

Абе кой ви вярва?!?!? Референдум с 2 милиционера на вс гласуващ. Каквато държавата такъв и референдума--измислен

89

анонимен

преди 1 година

Ама че сте "гостоприемни", Медведев!

88

Анонимен

преди 1 година

Този джуджак е по смешен дори от Путин :)))

87

Анонимен

преди 1 година

Разиграват политически театър. Медведев, никой не ви вярва, нито вие самите. Но представлението продължава.

86

Асен

преди 1 година

До 89:Аз пък се срамувам от родните путинофили: защо защитавате един агресор, който напада суверенни държави и плаши света с ядрено оръжие,а??!Забавих да спомена,че любимата ви Русия ни обяви за неприятелска държава,но вие продължавате да й се кланяте! Къде ви е достойнството??

85

Алекс

преди 1 година

До Бай Дрън Става.През 1962г. набързо си изнесоха ракетите от Куба след подобно предупреждение.

84

Анонимен

преди 1 година

По ниския от джуджа отново се изцепи, да се чудиш какви оли гота управляват Раша :)))

83

Анонимен

преди 1 година

До 81: толкова много фалшиви статии, чудите се. мобилизацията си върви сама, хората сами отиват във военната служба, отиват доброволци, а вие пишете разни глупости. може би е имало един или два случая и вие разпалвате цял огън от това. хората са за Путин, за Русия, за Донбас, Луганск и Донецк. Слава на Русия.

82

Анонимен

преди 1 година

малко ли си болен *** на психиатър лекувай се! хората подкрепят Путин, а не вие русофобите. западът винаги е бил враг за русия, ти не разбираш, ти самият си роб на америка, европейски ценности. не стига до мозъка ви, нямаме нужда от вашите ценности, ние имаме свой собствен начин, наши собствени ценности. ако трябва ще отидем да защитаваме Родината.

81

Анонимен

преди 1 година

той измисля цифри, прави изводи, вярва в тях. имайте глава, акъл, хората преди да пишат разбират къде е лъжата и къде истината.

80

До Анонимен 29

преди 1 година

Баба Ванга е казала, че Турция ще ни вземе Родопите по мирен път,български политик ще ни предаде!