21

НАТО

преди 1 година

А ние за какво сме? Да не би държавите в Европа да не са членки на Алианса? Много странна позиция на политически аутсайдери.

20

Анонимен

преди 1 година

Коя Европа? Тяхната или нашата?

19

Сър Стенли Ройс

преди 1 година

Европа е като стара бабичка, притисната в тъмна уличка между руски хулиган и американски гангстер!

18

Анонимен

преди 1 година

САЩ няма да допусне това. На тях им трябва слаб ЕС и без единна армия, за да могат да играят ролята на голям батко. По този начин ЕС е зависим от САЩ. Те казват ние ви пазим от лошата Русия, а вие правите каквото ви кажем.

17

Анонимен

преди 1 година

Вие луди ли сте?И статията макар да крисоличи и мрънка го казва:Без ядрения щит на Сащ Европа ще е ловно поле на Русия ,Турция и всякакви пред Средиземно море.

16

Космонавт

преди 1 година

Който подценява Европа - страда! 85% от оръжието в света се произвежда в Европа. Всичко хубаво на този свят произлиза от стария континент. Европа може да се бие срещу целия свят и да спечели. Джендъризмите няма да помогнат на враговете на Европа, защото са паднали не повече от 5% от хората.

15

Без упойка

преди 1 година

ЕС без Сащ ще се разпадне за месеци.Стига с тая Европа.Още Дълес като е дошъл в Европа се хваща за главата от толкоз нации и история.Казал,абе я се обединявайте.Украйна само показа,че без Сащ Европа няма да издържи на никакъв руски натиск.Има само 4 сили след ВСВ,Англия,Сащ,Русия,Китай.Франция е взета от исторически заслуги,но днес просто е една пародия на собствената си история.

14

toti

преди 1 година

Некадърната политика на Брюксел и ЕС се провали и е време да си кажат ЗБОГОМ или НОВА ,,ЕВРОПЕЙСКА ДОКТРИНА'' за създаване на ЕОС/ Европейска отбранителна система/Стига да чакаме само НАТО и САЩ да си оправят полужението ,а Европа да ЗАКЪСВА И ФАЛИРА !!!

13

ами

преди 1 година

САЩ са терористи ,унищожават България и европа .

12

Малко за политика

преди 1 година

ЕС се опита да предотврати войната в Украйна, но и там се провали. Войната нямаше да започне ако Киев спазваше Минските съглашения, а те бяха подписани от президентите на Русия, Украйна, Франция и от канцлера на Германия. Изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас и Луганск. Нищо от това Киев не изпълни, а Германия и Франция нищо не направиха, за да накарат Киев да ги изпълнява. Осем години обстрел, намерения за атомно оръжие. И войната дойде.

11

Малко за политика

преди 1 година

Евросъюзът си създава сам проблеми, които не може да реши. Без съгласието на всички членове на НАТО нямаше да има разширение на изток. Всичко, което сега се случва, е следствие от това разширение. На САЩ това не им беше достатъчно. Инициираха и подкрепиха преврата в Украйна. Русия се почувства заплашена и присъедини Крим. И сега дойде ред на отдавна подготвяната от САЩ войнав Украйна. Ако ЕС бяха спрели разширението на НАТО до това нямаше да се стигне. Сега вече е късно. Сателити бяха и ще са.

10

Надей се

преди 1 година

Две ядрени сили германия можрша ама не е ядрена сила а англия едната сила напудна

9

Анонимен

преди 1 година

Няма да се научи, защото няма да и позволят.

8

Анонимен

преди 1 година

Как да се пазим сами като ни нарязаха оръжията? В същото време сме платили милиарди за самолети, а тях ги няма. После тия същите дето ни нарязаха оръжия ще ни питата: Кога ще се защитавате сами? :-)

7

Анонимен

преди 1 година

Европа е 350 милиона , най богатата с 2 официални ядрени сили. Някой ако иска може да се пробва : ) Само Германия е доказала , какво може срещу цяла Европа. А до нея сега има още 30 държави. Успех

6

Анонимен

преди 1 година

Сащ никога няма да позволят на Европа да е самостоятелна

5

Говедо

преди 1 година

Когато Европа стане способна да се защитава сама,тя ще стане независима!Щатите няма да го допуснат!

4

Пешев

преди 1 година

От кого да се защитава бре мен ? Това са глупави въпроси бре ДНЕС.ру

3

Анонимен

преди 1 година

Хаха европа не е една държава че да се защитава.

2

баба мара

преди 1 година

конфликтите в европа ги правят сащ ако ги няма от кого да се защитавамекои ще ни напада