41

Възмутен

преди 1 година

След което ще бъдете намразени окончателно от цялото човечество.

40

Казвам:

преди 1 година

Като се замисля над думите му, виждам че Медведев е абсолютно прав.

39

Покраев

преди 1 година

А бе този, защо си мислиш , че само вие имате ядрено оръжие и само вие имате право да го употребявате ?! Нещо май се самозабравяте, а ?! Досега като ви търпяха не означава, че това ще продължава и за в бъдеще, анадъмо ?! Слез на Земята най-сетне !

38

ъъъ

преди 1 година

Нема ги русофилите избегаа на запад от страх

37

Империя на злото

преди 1 година

Най-глу.павият и най-големият олигоффрен в Кремъл. И защо ви е да използвате ядрено оръжие? Нали уж бяхте най-великата, най-мощна, безаналогова и непобедима армия? Някой да сложи кавички, където е необходимо.

36

Абе Митя, то

преди 1 година

Не Е сигурно че и генералите ви ще изпълнят заповедта ти! Защото колкото и да са откачени малко мозък им е останало! Особено на подводничарите след инцидента с Курск! Оставихте оцелелите да се издават заради едното ви его! Да не станете за смях че НАТО ви помага! Ами вие сте пълен смях с армия, която има втория най голям бюджет в света и не можахте да се справите с друга, която е в пъти по малка! Обаче е по модерна и не разчита на танкове от 70те години!

35

Анонимен

преди 1 година

Няма ги нещо русофилите! До нова година три пъти ще се отрекат от путин!

34

КАК Е ВЪЗМОЖНО???

преди 1 година

ТАКАВА АГРЕСИЯ и такава ЗЛОБА!!!Като че вместо кръв и вода имате ОТРОВА в телата си....ВРЕДНИ за Света и Вселената.

33

Как ли

преди 1 година

Ще реагират китайците и индийците, когато разберат, че някой около тях се заменят с ядрени глави.

32

Ken

преди 1 година

Имам чувството, че каквото отрече Песков става а каквото обещае Медведев - не става.

31

Анонимен

преди 1 година

Русофилите да спрат да ровят пясъка с глава! Руската армия не става!

30

Анонимен

преди 1 година

мечо в трътката ти ша я гръмне натовеца твойта ядрена бомба

29

10

преди 1 година

До: номер 32 "същите от две седмици една ракета не могат да запалят" Ти май не правиш разлика от ракета до ракета? В случая ми даваш крайно неудачен пример с ракета която е "human rated", с други думи всичките и параметри са различни и е много по-сложна, да не говорим че е "заредена" с пилотируем космически кораб най-отгоре. Ракетите за военни цели са със съвсем други параметри, нямат ограничения в скоростта например и единственият важен критерий в случая е управляемост.

28

Анонимен

преди 1 година

Точно такива психопати, поставени на ръба на скалата, ще натиснат копчето на ядреното оръжие, защото нищо вече не им е останало, не ги интересува какво ще се случи след тях. Не са за подценяване, напротив, все по страшни стават, колкото по-близо си виждат края. И трябва да "се направи нещо" преди да скочат от скалата.

27

Сър Пичук

преди 1 година

То и цирозата не е блъф, но Митя продължава да налива водка от сутринта. Мобилизира ха ли му синковеца, който живееше в САЩ вече?

26

Анонимен

преди 1 година

Бясното куче като е притиснато в ъгъла, най-много хапе. Затова обикновено получава куршум между очите.

25

АМАН от шпиони

преди 1 година

Всички наркоманизирани да се отстранят от ВЛАСТ вкл в КРемъл..Да се докладва какъв шпионин анти СССР,Анти Русия е Путин и неговите съучастници..Запореден път службите за сигурност на Москва и Русия оставят НЕЗАКОННО НА ВЛАСТ Опасни анти руски агенти.. Вижте случаите с ЛЕнИН,Сталин,Андропов,Черненко,Горбачев,Елцин,Путин..

24

Анонимен

преди 1 година

Байдън е наблизо! Чувам дъха му в Латвия, Финландия, Украйна! Време е за едно ученийце в русия!

23

Анонимен

преди 1 година

27, 'В блока Ви живее канибал. Той държи на своите неотменими права и интереси, като заявява, че ако не му позволите да убие и изяде съседа си, ще взриви блока. Някаква прилика виждате ли?' --- в случая ще стори добро, щот урките и краварите са плевели

22

состин

преди 1 година

Този и полуръста са изплискали легенете тотално ахахахахахахаха