61

Кремълски сатрапи

преди 1 година

В сегашната геополитическа обстановка, Русия е тумор за съвременния свят. Медведка, не заплашвай, че заводите на Локхий Мартин отдавна са на пълна пара и да, не произвеждат дъвки за балончета. Това, че мощните икономически държави не дрънкат съветска техника по площадите си да плашат гаргите не означава, че няма да Ви затрият минути след като сте натиснали копчето. Натиснете ли копчето, целия свят ще е срещу Вас, не само НАТО.

60

Куку

преди 1 година

Медведке пак си пил!!! НАТО ще се намеси и още как,първо ще долетят няколко хиляди крилати ракети,след тях влизат Ф22 и Ф35 след това влизат Апачи и накрая Абрамс и Брадли.

59

гостенка

преди 1 година

... като се замисля, за блъфа..., дали същото важи за лудите, те са си не добре с акъла в Кремъл та за тях дали важи същото правило, че блъфират?

58

Анонимен

преди 1 година

Аз пък искам да стане ядрена война, за да ги видя западните икономики, които са диверсифицирани..., как ще се представят. На практика новите "демокрации" са им колонии. При една хубава война, да видим на кой пръв ще му свърши урана.

57

Германец

преди 1 година

Когато някой ти каже, че не блъфира, можеш да си сигурен в едно - блъфира :)

56

Анонимен

преди 1 година

Първо, не знам как си помисли, че малка Украйна може да е заплаха за съществуването на русия. Второ, сега нали до вчера твърдяхте, че воювате с НАТО. Ако е така, защо си мислите, че НАТО ще остави без последствия използването на ядрено оръжие?

55

Генерал Бен Ходжис

преди 1 година

"Ако Русия употреби ядрено оръжие в Украйна отговорът ще бъде опустошителен за Русия. Впрочем, изобщо не се налага този отговор да бъде ядрен. Можем да си представим няколко неща. Нашите стелт изтребители F-35 могат да унищожат руските подразделения в Украйна - това няма да отнеме много време. Владимир Путин може да загуби и по-голямата част от Черноморския си флот и да понесе още доста други загуби. Отговорът на западните войски във всеки случай ще бъде опустошителен за руската армия. И то без използване на ядрено оръжие."

54

Бай Натю

преди 1 година

Единственият проблем пред НАТО ще бъде, че от руска страна няма да има кой да подпише акта за пълната и безусловна капитулация на Русия. Психопата Путин и шайката му или ще бъдат линчувани от самите руснаци или ще са избягали в Северна Корея!

53

Стивън Кинг

преди 1 година

Путин трябва да умре преди да избие всички нас. По един или друг начин.

52

Анонимен

преди 1 година

Армията се оказа калпава затова ще използваме ядрено оръжие.Да не се окаже че и то е менте.

51

Анонимен

преди 1 година

няма такова нещо като експрезидент и бивш президент . тези са много неграмотни. пише се президентът Медведев 2008-2012

50

Анонимен

преди 1 година

Днес на 27.09.2022 г. за Руснаците е 14.09.2022 г. по Руския Календар е извършен кървав атентат атентаторите са Араби които искат отмъщение за безчинствата на Руснаците в Сирия

49

Анонимен

преди 1 година

снайперистите да идват, че от тези заплахи, много се изнерви обстановката в цял свят...

48

Анонимен

преди 1 година

Какъв интелект трябва да си,, вместо да си харчиш милиардите спокойно на някой слънчев остров, вземи подпали война и да се чудиш как да излезеш от нея.

47

Я пак?

преди 1 година

Я пак да прочетем? Какво казва тоя: Той обяснява, че този режим (УКРАЙНА?) е извършил "мащабен акт на агресия" и е "ОПАСЕН ЗА СЪЩЕСТВУВАНЕТО" на Русия. ХА ХА ХА Украйна (която няма ядрени бомби) е опасна за съществуването на Русия? т.е. ако Русия на я бомби с атомки - Украйна ще стигне до Владивосток??? ХА ХА ХА Тогава ето списък с още страни опасни за РОССИА: Уганда, Етиопия, Кот дивоар и др. ХА ХА ХА Как си признават че армията им е ГОЛА ВОДА на терен! ХА ХА ХА

46

Анонимен

преди 1 година

Да е жив и здрав г-н Путин и войската му :)

45

Анонимен

преди 1 година

Дмитрий Владимирович Медведев е намерен мъртъв бивш президент на СССР той е намерен мъртъв в град Москва час 10:55 ч. Оказа се че баща му е Владимир Путин

44

Анонимен

преди 1 година

Май ще има парад на победата, но този път други ще маршируват в Москва. Нюрнберг 2 и специално за тези *** смъртни присъди.

43

Анонимен

преди 1 година

Да е жив и здрав г-н Путин :)

42

Демократ

преди 1 година

До казвам. А пък аз ти казвам, че си мнооооого, ама много т.ъ.п.п.п.п. Ама така е с безвъзвратно увредени съветски мозъци.